Filters

10

veel gelachen en veel geleerd

in het begin had ik een goeie klik gelijk met de rij instructeur, hierdoor werdt het elke keer leuk. hij had mij ook goed klaar gestoomd en precies goed gezegd wanneer ik er klaar voor was. ik had een hele prettige ervaring met succes mimpen en ik raad deze rijschool ook zeker aan andere mensen aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met veel plezier gelest

Met veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij Succesmimpen. Mijn rijinstructeur At was erg vriendelijk, waardoor ik elke rijles een leuke rijles had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele leerzame en gezellige rijlessen gehad!

Mijn instructeur At was super! Hij geeft alles netjes aan, is kalm, heeft humor en is altijd in voor een grapje. Elke les was leerzaam en gezellig. Ik keek uit naar elke rijles. Bijna jammer om niet meer wekelijks autorijlessen te hebben :) Verder heeft At veel kennis en ervaring. Hij weet alles goed over te brengen door duidelijke uitleg en prettige voorbeelden. Het proces naar mijn rijbewijs was super en ik raad iedereen succes mimpen aan! Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben geslaagd!

Heb ervaring met twee instructeurs. Ben super dankbaar dat ik met Mike heb mogen rijden. Hij geeft met veel passie les en zorgt voor een goede sfeer in de auto. Hij heeft veel kennis van zaken en het is fijn dat hij het op verschillende manieren, rustig en duidelijk weet uit te leggen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel aandacht en uitleg voor goede voorbereiding op examen

Prettig contact en goede voorbereiding op examen met als resultaat in 1x geslaagd voor rijbewijs BE.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijne rijlessen gehad!

Ik heb een erg goede ervaring gehad bij Frank in de auto. Hij is rustig, geduldig en legt dingen goed uit. Je merkt ook echt dat hij kijkt naar wie jij bent als persoon en zijn manier van les geven hier aan aanpast. Hij legt dingen heel goed uit, maar laat je zelf ook bepaalde situaties ervaren zodat je echt gaat begrijpen wat er precies gebeurt. Naast dat ik zijn manier van uitleggen heel fijn vond, voel je je ook gezien als persoon en begrepen in de onzekerheden die je misschien hebt. Ik vond het begin erg spannend om te beginnen aan rijlessen, maar Frank stelt je erg op je gemak en ik heb nooit angstig in de auto gezeten. Ik ben uiteindelijk in een keer geslaagd, dus ben hier heel blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolute aanrader

Ik heb ontzettend fijn (autorij)les gehad met Mike als mijn rij-instructeur. Niet alleen omdat Mike ontzettend gezellig is om les van te krijgen, maar ook omdat hij oog heeft voor de leerling en daar de manier van lesgeven op aanpast. Hij stelt je op je gemak als het even niet lukt, gerust als je nerveus bent, en doet er alles om je een bestuurder te maken die veilig en voorbereid het verkeer in kan. Met Mike als instructeur baal je bijna dat je in één keer slaagt, want dat betekent ook einde gezelligheid in de les-auto. ;)

 • Aanbevelen? Ja
9

Hoge kwaliteit les gehad

De instructeur vraagt regelmatig of je nog vragen hebt en geeft ook de mogelijkheid om op eigen tempo naar de volgende onderdelen verder te gaan

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende rijschool!

Ik heb een hele goede tijd gehad bij Succes-Mimpen. Ik heb gelest bij Frank en vond dat erg fijn, omdat hij altijd goeie feedback gaf. Ik ben in 1 keer geslaagd en zou daarom ook deze rijschool aan anderen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige lessen

Het rijlessen vond ik aan het begin best moelijk omdat je veel Dingen moest doen. Mijn rijinstructeur mike stelde me op me gemak, en deed voor dat er ook niks fout kon gaan. Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan. Zelf ben ik in 1 x geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Dankzij de goede lessen die ik heb gehad. Ik genoot er van om auto te rijden en nu kan ik zelf de weg op.

 • Aanbevelen? Ja
7

Super leerzaam

Fijne lessen gehad. Heel goed geholpen extra begeleiding gehad waar nodig js. Fijne rijinstructeur mike, heeft me goed geholpem met het rijden en de zelfvertrouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leerzaam en gezellig

Altijd vet gezellig met Joel in de auto! :) Hij legt je altijd heel goed uit wat je moet weten en hij neemt de tijd voor je als je even vast loopt. Tijdens mijn rijles heeft Joel mij altijd waardevolle feedback gegeven. In 1x geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijlessen en heldere uitleg

Ik heb heel goede rijlessen gehad van Mike. Fijne uitleg, goede tips en het was altijd gezellig. Ik kreeg ook handige “trucjes” om bijvoorbeeld de bijzondere verrichtingen uit te voeren. Ik ben in 1x geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool

Ik heb lessen gehad van mike .top gozer legt alles rustig uit neemt de tijd voor je Top rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijne rijschool

Ik ben overgestapt naar Succes-Mimpen nadat ik het bij een andere rijscholen niet had gehaald. Mij werd geadviseerd om automaat te gaan rijden waar ik eerst tegenopzag. Ik werd bij Succes-Mimpen goed opgevangen en voor mij het allerbelangrijkste de juiste instructrice Sonja de Jong om mij verder te helpen. Ik heb mij altijd tijdens de lessen om mijn gemak gevoeld. Indien ik het niet begreep of het nog eerst moest landen nam zij de tijd om het nog een keer geduldig uit leggen. Desnoods maakt ze een tekening. Het was heel prettig om van haar les te krijgen. Voor elke situatie had zij wel een goede tip of oplossingg. Uiteindelijk ben ik bij Succes-Mimpen vervolgens in 1x geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne ervaring bij deze rijschool

Goede lessen gehad hier, en mike was een duidelijke en relaxte instructeur. Heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuk lessen!

Ik heb de afgelopen maanden autorijles gehad van Mike. Het waren hele fijne lessen omdat Mike alles rustig en geduldig uitlegt, ook zorgde hij voor een gezellige sfeer waardoor ik elke keer weer uitkeek naar de volgende les en het in 1 keer heb gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppertjes!! Doen alles om je te helpen!

Les gehad van at en alles was goed en duidelijk! Lessen inplannen is goed geregeld en hij is zeer flexibel wat betreft tijden. Top instructeur! Administratie doet alles om je te helpen als het gaat om inplannen van theorie en praktijk en proberen je zo snel mogelijk examen te kunnen laten doen! Al met al goeie ervaringen aan over gehouden en gelukkig geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring!

Ik heb erg gezellige en leerzame lessen met Frank gehad! Frank heeft mij alle kneepjes van het vak geleerd, door kundig en rustig te handelen. Vond het altijd gezellig om te lessen, toch beetje jammer dat het nu toch over is... In 1x geslaagd! Nu genieten van mijn rijbewijs. Ik zou Succes Mimpen erg aanraden ;)

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool en een leuke tijd gehad

Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald dankzij Frank. altijd leuke en gezellige lessen gehad en veel geleerd. Ik zou Succes Mimpen zeker aanraden voor andere die nog moeten beginnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik was goed voorbereid op mijn rij-examen.

Mijn rij-instructeur Mike is erg positief en zorgde voor een goede sfeer tijdens de rijlessen. Ik voelde me altijd op mijn gemak. Hij geeft duidelijke aanwijzingen en helpt om de laatste puntjes op de i te zetten voor het rij-examen, waar ik uiteindelijk ook in één keer voor geslaagd ben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne rijschool

Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik was in één keer geslaagd! Ik vond Succes Mimpen een hele fijne rijschool. De lessen met Frank waren erg gezellig en bovenal erg leerzaam. Je krijgt bij deze rijschool goed aangeleerd hoe je veilig aan het verkeer deelneemt en ik zou Succes Mimpen daarom bij iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne rijschool!

Ten eerste is alles in de rijschool erg goed geregeld. Je kan alles zien op een app en er wordt snel gereageerd op mails. Daarnaast heeft At van Toor mij hele fijne rijlessen gegeven! Ik had echt iemand nodig die rustig en geduldig was, en At was dat absoluut! Het waren hele gezellige en leerzame lessen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke tijd gehad

Ik heb een hele leuke tijd gehad met mn rij instructeur Mike, hebben veel gelachen. Hij heeft me veel geleerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne en leerzame rijlessen

Een goeie rijschool! De communicatie met de rijschool verliep goed als dat nodig was. De rijlessen van Mike waren gezellig maar vooral ook heel leerzaam. Hij heeft mij heel goed begeleid met alles. Zijn lessen hebben een goede opbouw maar als ik zelf vragen of andere dingen had speelde hij daar goed op in! Ik zou dan ook zeker Succes-Mimpen als rijschool aanraden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd