Filters

10

Super!

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Succes-Mimpen. Ik vond dat er goed naar me geluisterd werd als ik iets niet begreep, dat vind ik erg belangrijk. De sfeer in de auto was relaxed en gezellig, daardoor werd het voor mij steeds leuker in plaats van spannend om te rijden. Ik zit nu zelfverzekerd in de auto. Nogmaals dankjewel hiervoor Mike!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professionele en goede begeleiding ook in aparte tijden

Ik heb een hele prettige periode achter de rug bij Mimpen! De instructeur was prettig in omgang en bracht de kennis goed op mij over. Ik ben daarnaast ook erg te spreken over de service die Mimpen levert. Alle mailtjes, facturen en updates zijn gewoon lekker helder en duidelijk, en dat kan ik enorm waarderen. Ik ben hier zowel voor mijn brommer als auto in 1 keer geslaagd. Kortom een top rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijlessen!

Vanaf de eerste rijles tot en met het examen ben ik heel goed begeleid door mijn rijinstructeur Mike. Elke les leer je een nieuwe vaardigheid. Zo leer je stap voor stap veilig en gecontroleerd rijden. Er is altijd ruimte voor vragen en je mag altijd aangeven of je een bepaalde bijzondere verrichting wil oefenen. Daardoor voelde ik me erg op mijn gemak. De laatste lessen zet je de puntjes op de i, zodat je met een goed gevoel richting je examen gaat. Bovendien waren de lessen gezellig en is Mike een betrokken instructeur. Mede dankzij deze goede rijschool en mijn fijne rijinstructeur in één keer geslaagd voor mijn examen. Dus Mike & Succes-Mimpen: bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool!!

Hele goede rijschool. Geven je veel aandacht en werken hard aan de punten die je moeilijk vind zodat je in 1x slaagt voor je examen. Ik heb in 1x mijn examen gehaald door de goede uitleg en leerzame lessen van Carolien. Bedankt Carolien voor de gezelligheid en de leerzame lessen. Ga zo door team Mimpen!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle aandacht voor de leerling!

Fijne rijschool! Rustige lesopbouw waardoor je in etappes alles goed leert. De instructeur neemt echt de tijd voor je en het traject is echt persoonlijk. Goede en slechte punten worden elke les meegenomen, zodat je er gericht aan kunt werken. Mike een hele sympathieke instructeur. Dus Mike: bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede opleiding ondanks de corona

Het ging allemaal niet vanzelf. Voortvarend begonnen maar tweemaal onderbroken door corona. Toch succesvol afgerond!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal geweldig

Ik heb Mike als instructeur gehad en het is extreem gezellig geweest. Vanuit de rijschool is er goede communicatie en ben je op de hoogte van alle zaken. Mike is zeker een aanrader net als de rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rij instructeur

Was gezellig en natuurlijk heel erg leerzaam dankjewel at voor de rijlessen waardoor ik nu me rijbewijs heb

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring! Super gezellige tijd.

Super leuke tijd gehad! Altijd gezellig en veel geleerd. Vooral een erg leuke rijinstructeur!;)

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rijschool!

Super fijne en leerzame tijd gehad. Een realistische rijschool die je zelfverzekerd en ervaren de weg op laat gaan. In een keer geslaagd bij rijinstructeur Frank die gezellig, duidelijk en leerzaam les geeft. Het duurde even voordat ik de smaak te pakken had maar uiteindelijk het licht gezien. Als je goed wil leren rijden dan is Succes-Mimpen de rijschool voor jou!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima tijd gehad

Goede ervaring met de rijschool en instructeur, zou de rijschool zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool!!

In elke les die ik heb gehad heb ik genoten van de gezelligheid in de auto! Niet alleen dat maar ik heb ook super veel geleerd. Mike (de rijinstructeur die ik had) Wist zich geweldig aan te passen aan de lesstof die ik nodig had. Zo had ik elke keer weer een zeer zin/waardevolle les waarin ik veel leerde. Ik raad het lessen bij Mike en succes mimpen zeker aan! dus waar wachten jullie nog op?! Door mike heb ik mijn examen in 1 keer gehaald en daar ben ik zeer blij mee! Dikke shout-out naar mike dus!!!! Bedankt voor de geweldige lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool

Zelf kwam ik van een andere rijschool en ik was op zoek naar een rijschool met betere begeleiding en begrip voor faalangst. Na een lang telefoongesprek waar er heel goed geluisterd werd naar mijn ervaring kwam ik terecht bij mijn rijinstructeur, Frank. De lessen bij Mimpen verliepen een stuk rustiger en ik zag al snel veel verbetering. Na een (erg gezellig) aantal maanden ben ik hier afgereden en ik kan deze rijschool zeker aanraden. Ze luisteren heel goed naar wat je nodig hebt en passen zich hier ook per persoon op aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

BESTE rijschool ooit!

In 1x geslaagd voor scooter rijbewijs en nu in 1x geslaagd voor auto rijbewijs!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijne rijschool, ik raad hem zeker aan

Na slechte ervaringen bij een andere rijschool is mij door anderen succes-mimpen aangeraden. Heb snel en met veel plezier mijn rijbewijs gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik raad Succes Mimpen zeer aan!

In één keer geslaagd voor mijn brommer praktijk! De lessen waar snel geregeld en met heel aardig, betrokken instructeurs. Zeker aan te raden! Binnen twee weken was het geregeld, van het eerste belletje tot het slagen. Dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en goede rijschool!

Hele prettige rijschool met goede rijinstructeurs. Enorm gezellig in de auto maar ook echt goede begeleiding. Ben elke les ingegaan met een goed gevoel en veel plezier. Kreeg ook veel vertrouwen door de lessen. Frank, enorm bedankt voor alle lessen en dankzij jou heb ik mijn rijbewijs gehaald! Grote aanrader voor iedereen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb veel geleerd

Ik heb een goede en fijne tijd meegemaakt en veel geleerd van rij-instructuur At van Toor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring was geweldig

Fijne Rijschool, zeker aan te raden! Door goede begeleiding te hebben gehad van Frank en met veel plezier te hebben gelest, heb ik nu mijn rijbewijs gehaald. Frank, Jennifer en de rijschool bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede tijd gehad bij Succes-Mimpen

Wat een fijne rijschool. Ik heb voor mijn motor bij Robert en Aart gereden. Beiden altijd positief kritisch. Er was altijd een goede sfeer tijdens de les. Bij successen juichen ze mee en bij baalmomenten beuren ze je weer op. Nu mag ik lekker zelf rijden en dan gewoon voor de koffie nog even terug.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal top

De rij instructeur At van Tor is echt een topper. Ik heb zo veel van hem geleerd. Ik reed eerst bij een andere rijschool en daar is alles mij verkeerd aangeleerd dus moest At mij weer opnieuw kneden en dat is hem gelukt. Hij heeft super veel ezelsbruggetjes en veel voorbeelden wat er fout kan gaan. Zeker een top rijschool dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een rijschool met humoristische, maar serieuze en kwalitatieve lessen!

De afgelopen maanden heb ik mogen lessen bij Frank. Frank is altijd in voor een praatje, maar zorgt er ook voor dat het veilig blijft en dat de leerling een fijn gevoel krijgt in de auto. Hij geeft je inzicht in eventuele fouten en tips over hoe je deze in de toekomst op kunt lossen. Kortom in alle opzichten een excellente rijleraar!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goede rijschool, alles erg duidelijk en goed uitgelegd en altijd gezellig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool met fijne instructeur

Bij Succes-Mimpen terecht gekomen na een aanbeveling van bekenden. Zeer tevreden met mijn instructeur Mike, die zelfs op zijn vrije dag nog een rijles en examen met mij wilde doen. Rijlessen waren gezellig maar ook altijd serieus er wordt altijd naar iets toe gewerkt waardoor elke rijles nuttig is en voldoening geeft. Aan het begin van een rijles wordt altijd verteld wat je gaat doen. Als je zelf bepaalde onderdelen wilt oefenen kan dat ook. Wat ik erg fijn vond van Mike is dat hij altijd rustig blijft en je zelf de keuze geeft of je bepaalde oefeningen nog een keer wilt doen of dat je iets anders wilt gaan doen. Alles bij elkaar raad ik Succes-Mimpen zeker aan. Examen heb ik in één keer gehaald. Van tevoren goed voorbereid en met zelfvertrouwen het examen gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top gewoon

Echt een top ervaring gehad met mike. Rijlessen waren altijd gezellig en alles werd erg goed uitgelegd. Als er dan alsnog iets niet duidelijk was kon er zoveel geoefend worden als je wilde. Het was ook altijd duidelijk wat je in die les zou gaan doen. Toen we dichter bij het examen kwamen mocht ik ook zelf zeggen wat we in de lessen extra gingen oefenen, zodat ik uiteindelijk met een goed gevoel het examen in ging. Ik kan uiteindelijk geen andere rijschool beter aanbevelen dat Succes Mimpen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd