Filters

10

perfect

De ervaring die ik bij deze rijschool heb gehad was geweldig. Ik had een ontzettende aardige en begrip volle instructeur en alles was perfect geregeld. Door de vriendelijkheid van het personeel voelde ik me ontzettend op me gemak en ben ik zonder problemen geslaagd. Echt een top rijschool

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede begeleiding!!

Als zeer onervaren leerling kwam ik binnen en Aart (en een paar lessen van Robert) leerde mij alles aan met veel geduld en aandacht!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Succes-Mimpen is super!

De afgelopen periode heb ik met veel plezier rijlessen gevolgd bij At van Toor. De lessen waren erg duidelijk en gezellig. At is een meester in uitleggen en gebruikt hiervoor allerlei metaforen. De organisatie van de rijschool is daarnaast ook erg goed geregeld. Flexibel, duidelijk en met aandacht voor detail. Kortom, Succes-Mimpen is een super rijschool en ik zou iedereen willen aanraden om bij deze rijschool (en bij At) rijlessen te volgen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Mike is een gezellige instructeur, legt altijd goed uit, geeft goede tips en bereidt je goed voor voor het examen waardoor ik in een keer ben geslaagd! Ik raad Succes Mimpen aan iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Top rijlessen gehad en werd goed geholpen bij lastige dingen. Ben in een keer geslaagd voor mijn examen dankzij de goede tips van mijn instructeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijlessen en meteen geslaagd!

Succes mimpen is een enorm fijne rijschool. Goeie uitleg en veel tips. Meteen geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal toppie!

Bijna jammer dat ik nu geen rijles meer heb, was altijd heel gezellig en leerzaam!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Dankzij mijn geweldige rij-instructeur Mike ben ik van mijn angst af en heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Goede en duidelijke uitleg tijdens de lessen! Het mij mijn gemak stellen met snoepkrijtjes en het maken van grappen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb😁. Dank je wel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goede rijschool

Succes Mimpen is een erg fijne rijschool en ben dan ook in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Mijn instructeur Mike van der Laan geeft goede en duidelijke uitleg en helpt je om je verbeterpunten te verbeteren.

 • Aanbevelen? Ja
8

Blij dat ik geslaagd ben

Ik ben erg tevreden over deze rijschool. De communicatie is duidelijk. Hartelijk dank aan mijn rijinstructeur voor zijn rustige houding en duidelijke uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!!

Met 2 x afrijden ben ik geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij de goede en leerzame lessen en het was erg gezellig!! Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk en prettig

Ik heb een hele prettige ervaring bij Succes Mimpen gehad, de instructeur was heel erg duidelijk naar mij toe en is heel prettig om mee te rijden. Ik raad de rijschool zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Denken goed met de leerling mee om het beste eruit te halen!

Bij Succes-Mimpen ben ik in één keer geslaagd. Voorheen heb ik al drie keer afgereden bij een andere rijschool, helaas zonder succes. Bij Succes-Mimpen had ik Frank als rijinstructeur en hij kon meteen zien waar ik nog aan moest werken. Zijn uitleg was voor mij heel duidelijk, zo legde hij goed uit wanneer een situatie niet goed ging en liet mij eerst zelf nadenken hoe ik het beter had kunnen doen. Daarnaast bleef hij altijd heel rustig, wat ik erg fijn vond. Verder raadde Frank mij aan om een faalangstexamen te doen, omdat hij merkte dat mij dat beter zou helpen. Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijexamen bij Succes-Mimpen heb gehaald. Daarom raad ik de rijschool erg aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige en gezellige rijschool!

Ik ben 22-01-2020 in 1x geslaagd! Mijn instructeur Frank heeft mij enorm goed geholpen en ik ging altijd met plezier naar mijn rijlessen. Ik heb super veel geleerd bij Succes Mimpen tijdens zowel de theorie als de praktijk lessen en ik raad deze rijschool 100% aan. Enorm bedankt Succes Mimpen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellige en leerzame rijschool!

Zojuist in 1x geslaagd voor me examen! Ik heb les gehad van Frank, hij was serieus, maar ook in voor een grapje. Hij leert je niet alleen de basis, maar ook de rest erom heen, zodat je met veel info en ervaring de weg op kan. Bedankt voor alle leerzame lessen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over de kwalitatieve rijlessen!

Altijd erg leuke en vooral leerzame lessen gehad. Frank is een gezellige en ontspannen instructeur met veel interesse in de lesser. Legt alles uitstekend uit, is helder en geeft duidelijk aan wat er beter kan. Ik kan deze rijschool zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring bij rijschool Succes mimpen als 'super' ervaart!

Ik ben supergoed begeleid naar het halen van mijn rijbewijs, alle lessen door de ervaring van mijn instructeur positief afgerond. Vond ik iets moeilijk, dan was daar altijd een oplossing voor!! Binnen een half jaar, zonder enige druk heb ik nu mijn rijbewijs in de pocket!! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede, professionele en gezellige rijschool!

Ik ging heel verzekerd mijn examen in, omdat ik echt wist dat ik het kon, dat was zo fijn! Hele fijne manier van lesgeven en betrokken instructeurs, die niet op hun telefoon zitten o.i.d. Deze rijschool is niet het goedkoopst, maar het wel echt waard!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Toppie!

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij Succes-Mimpen en dan in het bijzonder bij Frank. Hij heeft mij met geduld begeleid in mijn proces naar zelfstandig autorijden. Als ik er zelf even niet meer in geloofde bleef hij wel in mij geloven! Een hele fijne rijschool met betrokken en behulpzame mensen die echt kijken naar wat jij nodig hebt en wat voor jou het beste werkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige rijschool

Minder Dan een jaar geleden begonnen met lessen en nu al geslaagd. Ze weten heel goed wat het beste voor je is, en wat he nog Kan verbeteren. Ik zou deze rijschool zeker aanraden als je goed Les wil hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne lessen en op mijn eigen tempo

Ik had rijles gekregen van At van Toor. Elke les was fijn en allemaal op mijn eigen tempo. Als ik iets niet helemaal begreep, tekende hij het vaak uit op papier en ik kon altijd met mijn vragen terrecht. Op een gegeven moment voelde het alsof ik geen progessie meer maakte en wist ik even niet meer hoe ik mezelf kon verbeteren, maar samen konden we mijn verbeterpunt vinden. Ik heb mijn rijbewijs uiteindelijk in 1x gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
8

Helder, leuke en leerzame lessen

Altijd leuke lessen gehad met veel informatie waar je ook echt wat aan had. Zeker een aanrader. De instructeur At van Toor wist de lessen altijd goed te balanceren met voldoende info en een goede dosis humor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prijzig maar het geld waard

Ik ben vorig jaar begonnen bij succes mimpen en heb op een fijne en leuke manier leren rijden

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!!!

Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool heb ik gekozen voor Succes Mimpen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Fijne lesritten, duidelijke instructies en vertrouwen richting je examen. Ik dacht altijd, een rijbewijs ga ik nooit halen. Maar ik ben vandaag geslaagd, super bedankt!!!😁

 • Aanbevelen? Ja
9

Top rijschool!

Hele goede en leerzame lessen. Juiste begeleiding tijdens de ritten. Deze rijschool is zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd