Filters

10

Top lessen!

In 1x mijn rijbewijs gehaald! Ik heb altijd top lessen gehad bij Succes Mimpen. De sfeer tijdens de lessen was altijd ontspannen en eerlijk en de communicatie was altijd duidelijk. Ook het plannen van lessen was duidelijk en flexibel. In het speciaal wil ik Frank bedanken voor de goede lessen en de humor tijdens het rijden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Helemaal Top

Dankzij de overstap naar de rijlessen van Frank ben ik nu geslaagd voor mijn examen. Ik kijk er zeker positief op terug en heb echt heel veel geleerd. Bij Frank in de auto is het is er altijd een ontspannen en eerlijke sfeer. Ook het goed vooruit plannen was bij hem heel fijn en zo heb ik geen een rijles gemist. Nogmaals echt heel erg bedankt Frank voor je eerlijkheid, humor en geduld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en enthousiast

Ik heb mijn A2 rijbewijs bij Mimpen gehaalt. Je kan merken dat de docent zelf ook fanatiek motorrijder zijn en het beste beentje met je voor hebben. Je wordt veel aangeleerd over de extra veiligheid die je voor jezelf moet creëren als motorrijder. Ze hebben voor elke vraag een wijs en genuanceerd antwoord. Ik ben erg blij dat ik voor Succes-Mimpen heb gekozen. Robert, Aart en Tjitkse, bedankt voor de leuke lessen en fijne motorrijden. Zie jullie bij mijn A rijbewijs weer!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede rijlessen op eigen tempo.

Ik heb mijn lessen gevolgd bij At. Ik heb het erg fijn gevonden hoe hij de lessen aanpakte. Ik vond het autorijden nog vrij spannend aan het begin, hierom kon ik alle vaardigheden rustig opbouwen in plaats van dat ik in het diepe wordt gegooid (zoals ik het hoor op andere rijscholen). Nadat ik de basisvaardigheden had geleerd kon ik alles alsnog op eigen tempo leren zodat ik niet overweldigd werd. Ook werd mij gevraagd als er dingen waren die ik nog extra wilde oefenen, waar ik maar ook erg graag van gebruik maakte. Ik voelde me dus erg gerustgesteld door de manier waarop de lessen verliepen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool met goede instructeurs

Ik heb hele fijne rijlessen gehad. Mijn instructeurs bleven altijd heel rustig en namen de tijd om het uit te leggen. Ik raad deze rijschool helemaal aan. Er is ook goed contact te krijgen met de rijschool en denken met je mee

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool!

Bij deze rijschool neemt de instructeur uitgebreid de tijd om je te leren autorijden, waardoor ik mij comfortabel voelde en tevreden ben met mijn keuze om hier rijlessen te volgen. Ze stemmen de lessen af op je individuele behoeften en begeleiden je op een enthousiaste manier, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het behalen van mijn rijbewijs in één keer. Ik ben ontzettend blij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Bij succes mimpen mijn a rijbewijs gehaald, vanaf dag 1 zeer goede begeleiding en een opleiding die op jou word afgestemd. Aart, Robert en Tjitske heel erg bedankt voor alle fijne lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

At van Toor examen cheatcode

Zoek je een instructeur met oneindig veel geduld en rust? Vraag om At van Toor! Ik heb enorm respect voor At en hij heeft me geweldig les gegeven en geholpen om mijn examen te halen! Nog eens enorm bedankt At :)

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekende rijschool

Bij Succes-Mimpen zit je goed, mijn rij instructeur (At) nam de tijd en bereide me goed voor op me examen door alles op de juiste manier aan te leren, waardoor ik in een keer ben geslaagd. Het was ook niet erg als er een stilte valt tijdens de rijles. Als zou ik opnieuw een rijschool moeten kiezen had ik dezelfde keuzen gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en ontspannen je rijbewijs halen!

Samen met At een lange tijd lessen gehad. Wegens school kon ik geen rijlessen volgen omdat ik het te druk had. Toch na het weer op te pakken zijn we samen hard aan de bak gegaan om dat roze pasje binnen te halen. Na enkele weken weer te rijden heb ik in 1x het examen gehaald! At ontzettend bedankt voor de lessen, de tijd en moeite die je in me hebt gestoken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Mijn zoon Joey is overgestapt van rijschool! En kwam zo bij Frank terecht frank heeft hem super begeleid en geduld met hem gehad! Het resultaat van lessen bij succes mimpen is voor Joey in 1 x geslaagd!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Simpelweg geweldig

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij deze rijschool. Een betere in instructeur dan At kon ik niet wensen, enorm bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd gezellig en een hele fijne instructeur.

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij rijschool Succes Mimpen. Frank was mijn instructeur en hij geeft super fijn les! De les was altijd gezellig, maar ook serieus als dat nodig was. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Succes- Mimpen rijles te nemen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontspannen auto leren rijden

Altijd top les gehad, alles duidelijk en op mijn eigen tempo uitgelegd. Ik en allebei mijn zussen zijn in een keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Na meerdere rijbewijzen gehaald te hebben bij Succes Mimpen was het voor mij geen vraag waar ik mijn BE (aanhanger rijbewijs) zou gaan halen! Doordat je 4x2 uur lest heb je, doordat het verdeeld is over meerdere dagen, goed de tijd om te wennen aan het rijden met een aanhanger. Waardoor je goed voorbereid je examen in kan gaan. Echt een aanrader! Aart van Toor bedankt voor de leerzame en daarnaast ook gezellige lessen! Ik beveel Succes Mimpen zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijne rijschool!

Ik heb mijn rijlessen bij Frank altijd als erg prettig ervaren. Alles werd op een rustige en duidelijke manier uitgelegd, waardoor ik het snel begreep. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool

Top! In 1 keer geslaagd, zelf reed ik bij Frank. Goed georganiseerd en nooit problemen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie review, Hidde! Veel plezier met je rijbewijs

10

Prima begeleiding.

Voor mijn e achter b les gehad met de aanhanger. Intensief, maar goed les gehad. Helemaal op mijn gemakt gesteld, en meteen geslaagd! Een aanrader voor iedereen die zijn e rijbewijs wil halen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne rijschool met ervaren instructeurs

Ik heb een prettige tijd gehad bij Succes Mimpen. Een fijne, betrouwbare rijschool met oog voor het individuele leerpad van de leerling. Er wordt eerlijk naar je gekeken, en je weet dus waar je aan toe bent. Mijn instructeur (Frank) was altijd erg geduldig en heeft me altijd gesteund. Hij was flexibel en er was ook tijd voor een luchtig grapje tussendoor. Frank heeft me rustig klaargestoomd voor het examen en ook als het af en toe wat spannend werd, kon hij me geruststellen. Ook werden moeilijke situaties nabesproken en op papier nageschetst, zodat je als leerling echt inzag waar je de volgende keer beter op diende te letten. Hierdoor ontwikkel je echt inzicht in het verkeer. Kortom, Rijschool Succes Mimpen is een echte aanrader, en ik wil Frank bedanken voor alle gezellige en leerzame lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik zou het niet anders gewild hebben.

Wil je je rijbewijs halen? Kies dan voor Mike als je rij-instructeur. Dat meen ik echt! Mike heeft mij geholpen om goed auto te kunnen rijden met duidelijk uitleg en simpele tips om je veilig in de auto te voelen. Ook heeft hij mij geholpen om een beetje sterker in mijn schoenen te staan. Je gaat lachen, je gaat huilen maar het beste van alles is - je gaat je rijbewijs halen! Mike je bent een topper, dank voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
10

veel gelachen en veel geleerd

in het begin had ik een goeie klik gelijk met de rij instructeur, hierdoor werdt het elke keer leuk. hij had mij ook goed klaar gestoomd en precies goed gezegd wanneer ik er klaar voor was. ik had een hele prettige ervaring met succes mimpen en ik raad deze rijschool ook zeker aan andere mensen aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met veel plezier gelest

Met veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij Succesmimpen. Mijn rijinstructeur At was erg vriendelijk, waardoor ik elke rijles een leuke rijles had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele leerzame en gezellige rijlessen gehad!

Mijn instructeur At was super! Hij geeft alles netjes aan, is kalm, heeft humor en is altijd in voor een grapje. Elke les was leerzaam en gezellig. Ik keek uit naar elke rijles. Bijna jammer om niet meer wekelijks autorijlessen te hebben :) Verder heeft At veel kennis en ervaring. Hij weet alles goed over te brengen door duidelijke uitleg en prettige voorbeelden. Het proces naar mijn rijbewijs was super en ik raad iedereen succes mimpen aan! Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben geslaagd!

Heb ervaring met twee instructeurs. Ben super dankbaar dat ik met Mike heb mogen rijden. Hij geeft met veel passie les en zorgt voor een goede sfeer in de auto. Hij heeft veel kennis van zaken en het is fijn dat hij het op verschillende manieren, rustig en duidelijk weet uit te leggen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel aandacht en uitleg voor goede voorbereiding op examen

Prettig contact en goede voorbereiding op examen met als resultaat in 1x geslaagd voor rijbewijs BE.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.