Filters

10

ik heb een hele goed ervaring met Succes Mimpen!

Ik heb goeie fijne en gezellige lessen gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super.

Ik heb bij aart 8 uur gereden met de aanhanger en ben van het begin tot het einde super begeleid. En daardoor ook in 1 keer geslaagd, dus zeker een aanrader om hier jou lessen te nemen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool !

Bij Succes Mimpen motorrijles gehad. Ze hebben een hele fijne manier van lesgeven met veel geduld en de nodige humor, altijd bereid om het nog een keer uit te leggen. Examen doen ga je pas als je er ook echt klaar voor bent. Dan je heb je ook de beste kans dat het in één keer goed gaat. Wat echt een pluim waard is, is dat ze na het tijdelijk stoppen van de examens bij het CBR (Corona) zo enorm hun best hebben gedaan om voor leerlingen toch op tijd een examenplek te vinden. Echt super. Een goede rijschool die kwaliteit levert en aandacht voor je heeft ! Aanbevelen?

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd gelachen en veel geleerd

Lessen waren altijd gezellig en het autorijden wordt op het juiste tempo aangeleerd. Altijd fijn gevoel in de auto. Kan natuurlijk ook niet anders met Joel als instructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Ontzettend goede ervaring gehad bij Succes-Mimpen. Zelf had ik Frank als rij instructeur. Ik vond de lessen altijd erg goed. Er wordt duidelijk uitgelegd wat beter kan en je focust goed op punten waar je wat minder goed in bent. Er is veel geduld en dat is erg fijn. Zelf heb ik ook problemen gehad mijn gezondheidsverklaring van het CBR. Ik ben hiermee erg goed geholpen door Succes-Mimpen. Ze deden duidelijk hun best om alles goed te laten aflopen. Deze rijschool is dus echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord geweldig!

Vorige week geslaagd voor Code 95 en vandaag geslaagd voor rijbewijs C. Geweldige lessen gehad van Thieu. Hem absoluut zo mogelijk nog meer grijze haren bezorgd. ;) Rijschool die zijn naam eer aan doet. Vakkundig, rustig en plezierige lessen. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne lessen

Heel erg naar me zin gehad met lessen goede sfeer. Mike Laan is een goede leraar, hij heeft geduld, denkt mee en luisterd. Wel wat langer over gedaan vanwege corona en een adhd rijtest wat zorgde voor vertraging maar door mike in een keer geslaagd :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Kreeg plezier in het auto rijden

Eerst zat ik bij een andere rijschool, maar hier kwam ik iedere keer gefrustreerd van thuis. Toen overgestapt op At van succes-Mimpen en heb ik weer plezier in het auto rijden gekregen. Ook heb ik veel tips gekregen die erg nuttig waren waardoor ik zelfverzekerd nu auto kan rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Je krijg de tijd voor alles wat je moet doen. Het wordt goed uitgelecht. Als je het niet begrijpt dan leggen ze het gewoon nog een keer uit. Ik was vooral blij met mij rijinstructeur Mike. Hij neemt de tijd lecht leuk uit en doet het voor als je dat wil. Ik zou hem een 10 geven voor uitleg en behandeling. Gewoon super blij met deze rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon in alles super!

Onze zoon was bij een andere rijschool en daar 2 keer gezakt. Hij had last van faalangst. Ons werd Succes Mimpen aangeraden . We hebben contact gezocht en vanaf seconde 1 was het een warm bad. Fijn contact, een leraar, die onze zoon zijn verkeerd aangeleerde dingen afleerde en hem met enorm geduld steeds weer motiveerde en heldere facturen. Er werd ook regelmatig nagevraagd of we tevreden waren en dat waren we! Afgelopen vrijdag heeft onze zoon zijn rijbewijs gehaald en we hebben onze dochter meteen aangemeld. We kunnen deze rijschool iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een top rijschool!

Erg goede rijschool. Ik had een enorm betrokken rijleraar en er werd zeer gericht gewerkt aan mijn verbeterpunten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool!

Succes-Mimpen is een ontzettend fijne rijschool en ik ben altijd super fijn begeleid door mijn instructeur Frank. Er was altijd een hele fijne en gezellige sfeer en ik stapte altijd met veel plezier in de auto. Ook met mijn faalangst is heel professioneel omgegaan en ik werd hierin goed begeleid. Kortom, een super fijne en professionele rijschool die ik iedereen zou aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele rijschool

Professionele rijschool met goed personeel. Ik heb mijn rijlessen met Mike als prettig ervaren. Goede kennis, rust en genoeg gezelligheid hebben mij geholpen om mijn rijbewijs te halen. Bedankt Mike!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gezellige vlotte lessen

Met Mike als instructeur heb ik snelle voortgangen gemaakt met rijden. Het is altijd gezellig in de auto. De uitleg over bijzondere verrichtingen zijn altind super duidelijk en er word duidelijk vermeld waar je aan moet werken. Er word ook zeker gekeken naar hoe jij het beste leert en daar word op ingespeeld. In het algemeen een super ervaring en ik zou de rijschool en ook Mike als instructeur aanraden aan andere mensen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

Goede rijschool! Ik heb veel geleerd door mijn rij instructeur Mike en je kan ook nog gezellig met hem kletsen! Je wordt ook goed begeleidt en ze komen elke keer weer met nieuwe trucjes om het jezelf makkelijker te maken!

 • Aanbevelen? Ja
8

Super les gehad van Mike!

Bij mijn eerste instructeur ging mijn vooruitgang niet zo goed. Maar toen ik overgestapt ben naar Mike ben ik enorm vooruit gegaan! Hij geeft heel rustig en duidelijk les, en hij is heel vriendelijk. Ik ben super blij dat ik hem heb gehad!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeker tevreden

Goede rijschool die weet wat ze doen. Ze begeleiden je echt super goed en werken aan een goede rijstijl. Als iets niet lukt, proberen ze telkens nieuwe, handige dingen voor je te vinden, zodat het wel lukt. Ik raad je deze rijschool echt aan, omdat je bij hen je op je gemak voelt. Succes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool zonder poespas

Deze rijschool is erg fijn om bij te lessen. Ik heb nooit een slechte ervaring gehad. De rij instructeur is altijd op tijd en heeft veel geduld met jou. Als jezelf wat later bent is dat niet het grootste probleem. Tijdens de lessen krijg je te horen wat je goed en fout doet. De rij instructeur zal nooit boos op je worden want fouten maken is de bedoeling zodat je er van leert. Tijdens de les schrijft de rij instructeur de aandachtspunten op en die bespreekt hij met jou naar de les zodat je weet waar je aan toe bent. Ik ben in 1x geslaagd en als je dat ook wilt moet je hier komen lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een voorbeeld voor alle andere rijscholen

Super fijne rijlessen die met een goede sfeer verlopen. Ik heb zelf met de instructeurs: Frank en Aart gereden, deze mannen zijn toppers. Zij hebben er voor gezorgd dat ik in 1 keer mijn rijbewijs kon halen. met hun duidelijke uitleg, fijne sfeer en goede manier van les geven kan jij het ook gewoon in 1 keer halen. Als ik het met hun fanatische hulp kan dan moet iedereen het kunnen. Het is gewoon simpel weg de beste rijschool.

 • Aanbevelen? Ja
8

Gezellig

Ik heb een fijne tijd gehad bij Succes- Mimpen! Altijd in voor een gezellig praatje, alles wordt heel duidelijk uitgelegd en dat ook weleens met een grap. (bedankt Frank!) Fijn om soms eerst zelf op onderzoek uit te gaan op de weg met de auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Plezier

Ik heb mijn rijlessen met heel veel plezier ervaren! Mijn instructeur was Mike. De lessen waren altijd leerzaam en gezellig! Ik kijk er met een glimlach op terug :)

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon weg top!

Gewoon top, alles is goed geregeld qua afspraken maken om te lessen. Had een hele duidelijke instructeur weet waar hij over praat en hoe hij het het beste uit kan leggen maar ook erg gezellig. Heb met plezier gelest en zou het zeker aanbevelen aan andere!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Hele fijne rijschool, goed onderhouden moderne auto's. Instructeur At is een aanrader, iemand die echt passie heeft voor zijn werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Mijn ervaringen zijn geweldig! Ik heb onwijs veel geleerd in de periode dat ik hier bij Succes-Mimpen leste. Met mijn instructeur (Frank) hebben we ook wel lol gehad tijdens de lessen en heeft hij me goed geholpen met zijn adviezen en uitleg, en ik had zelf soms puntjes waarop het iets minder ging maar dat hebben we helemaal opgelost tot een geweldig resultaat namelijk: GESLAAGD! Ik ben hier onwijs blij mee en ik had zeker een geweldige tijd bij deze rijschool.. Onwijs bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool

Heb met hulp van deze rijschool me rijbewijs in een keer gehaald dankzij een lekker autotje met alles er op en goed leeraar thx nog Mike

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd