kom hier al jaren, zeer vriendelijke en top.servicd
2025: mijn auto is voor een grote beurt icl. apk Gegaan. Wederom zeer goee geholpen door Bart en collega's. Zelfs toen de banden iets onbalans hadden....bieden ze gewoon de mogelijkheid aan om nog even terug te komen.... ga zoo door mannen!
2024: makkelijk plannen via online (website) van je werkzaamheden(APK EN Accu vervangen). Top.service weer
2023 grote beurt perfect
2022
inmiddels kom ik hier al jaren, ook voor de APK en het onderhoud. Onlangs lekkage geconstateerd op koelsysteem. Bart had tijd om even te checken wat mogelijk aan de hand kan zijn. Met de tijdelijke leenauto waren we in ieder geval weer mobiel. Uiteindelijk is de lekkage gedetecteerd en verholpen, zodat we enkele dagen later weer onze auto konden ophalen.
Bart denkt altijd mee en probeert zijn klanten te helpen waar mogelijk, mits de planning dit toelaat. Service zoals we die nog van vroeger kennen!
2020
Vriendelijk personeel, eerlijk advies en een aantrekkelijke prijsstelling. Recent mijn auto gebracht. Interieurverwarming deed het niet meer. De Seat dealer adviseerde vervanging van de interieurradiateur.
Toen langs bij garage De Hagen geweest. Men was niet alleen goedkoper dan de Seat dealer, maar kwam ook met een alternatieve (goedkopere)oplossing. Namelijk het doorspuiten van de interieurradiateur om de verstopping weg te nemen. Super!