Zeer deskundig. Na 3x teleurstelling bij garages in Woerden via internet hier terecht gekomen.
Uitstekende service en betrouwbaar autobedrijf. Zowel voor onderhoud/reparaties al aankoop. Daarom al jaren vaste klant.
alle jarenlange goede service. Geeft goede informatie en prijsindicatie bij reparaties en onderhoud.
Ik stond met een lege accu. Kroonsberg gebeld. Zij kwamen meteen en hebben met spoed een nieuwe accu geplaatst terwijl ik koffie kreeg aangeboden. De garagemedewerkers zijn bijzonder klantvriendelijk en hebben me uit de brand geholpen!
Staat altijd klaar.
Geweldig ook direct hulp bij vragen of calamiteiten.
Ervaringen zeer goed. Klantvriendelijk, staan altijd klaar je te helpen. Top!
Ik ben al jaren cliënt. Vooraf wordt er altijd overlegd of ik akkoord ga met de werkzaamheden. Als ik tussendoor onverwachts ergens mee kom maken ze altijd tijd voor me.
Correct, uitstekende service en goede verhouding kwaliteit en prijs.
Goede prettige kennis making.
Een goede ervaring en wordt goed ingelicht over de evt. reparaties
Aanschaf / Verkoop en onderhoud bedrijfswagens
Ik kom hier al jaren en zal dat nog jaren blijven doen.
uitstekend!
Snel en vakkundig mijn koppeling laten vervangen van mijn 206. Hij rijd weer als een zonnetje!
correcte behandeling, geen loze beloften. Afspraak is afspraak
Goede service, geen vraag is te veel. Erg tevreden.
Deskundig en vriendelijk personeel
• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina