Filters

9

ruim voldoende

Duidelijk,klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Gematigd

*De gekochte auto is bij aankoop fantastisch gepoetst, maar na een paar regenbuien en wasbeurt verschijnt de een na de andere kras. Verkoper is in aankoopproces expliciet gevraagd naar gebruiksporen. Verkoper geeft aan dat er sprake is van 1 kras. Dit zijn er in werkelijkheid veel meer. *Op de presentatie foto's heeft de auto 4 runflat banden. Na aflevering en ook tijdens proefrit zit er 1 afwijkende band op de auto (destijds niet gezien) . Tussen foto's en proefrit is dus een band verwisseld. Verkoper geeft aan dat vorige eigenaar onlangs 4 nieuwe banden heeft laten monteren, waarvan ik er dus 3 heb. Beetje vreemd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, Aangezien wij gebruikte auto's verkopen lijkt het ons vrij aannemelijk dat een auto gebruikerskrasjes heeft. Dat deze in een net gepoetste staat minder opvallen is absoluut waar echter de auto die u bij ons aanschaft is bijna 7 jaar oud en heeft ruim 140.000 kilometer gereden; niet ondenkbaar dat er in die tijd iets van een gebruikskrasje of steenslag op zit. De kras die u genoemd is vonden wij dermate van omvang dat dit in onze visie noemenswaardig was om u op te attenderen. Daarnaast heeft u tweemaal ruim de tijd genomen om de auto te bekijken en te rijden en had u naar ons idee de voor u belangrijke zaken echt wel kunnen vaststellen; We vinden het dan ook jammer om te lezen dat dit nu bij ons wordt neergelegd terwijl wij juist zo realistisch zijn. Al met al zijn wij van mening dat u ons beter even had kunnen bellen dan dit in een review te delen; we hadden u graag te woord gestaan.

10

Capable, Friendly, Safe and Professional Service

I had a great experience with Autobedrijf Pheifer B.V. I found my car online and Pheifer helped me very fast and kindly to arrange a COVID-19 safe test drive at my house in Amsterdam. The car really got presented in its absolute best condition (looked like new!). Lucas who delivered the car was so knowledgeable about the car, answered every question I had and went above and beyond to make the experience professional, friendly, and very informative. As I am an Expat in The Netherlands, upon registering the car at the RDW I ran into a challenge and needed extra documentation from Gemeente Amsterdam to complete the registration. Autobedrijf Pheifer B.V. was very supportive and respectful of the situation and kindly re-arranged delivery of the car (to my doorstep once again!). I highly recommend their services.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heldere afspraken en snel geregeld

Op dinsdag een schot voor de boeg gevraagd qua te verwachten inruilwaarde van de auto. Telefonisch een proefrit geregeld op de zaterdag. Mooie auto en nette chauffeur die de auto kwam brengen. Proefrit zolang we maar dachten nodig te hebben; geen haast..... Auto gekocht en die woensdag thuisbezorgd, ook door een nette chauffeur. En vragen werden telefonisch naar tevredenheid beantwoord! Even wennen op deze manier zaken te doen, maar met deze mensen is dat geen enkel probleem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onderhoud inplannen

Weer eens geweest om onderhoud in te plannen. Je merkt dat men daar hart heeft voor de zaak, even auto uitlezen en weet je meteen wat er allemaal moet gebeuren. Goed onderhoud is het behoud van je auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed zonder rompslomp

Super ervaring! Zondagavond auto gezien online, Maandag in de lunchpauze, na proefrit aan huis (in dit geval op m'n werk) gekocht en op mijn naam staan. Vriendelijk en supersnel geregeld, inclusief overschrijven, vrijwaren oude auto en betaling. Geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Great Experience

My experience from beginning to end was very professional and helpful. I feel like it's super important to buy a used car from a trustworthy person and I really felt that from Eelco! He and Lucas helped me with all of the admin that comes with buying a car as well as drove the car down with brand new tires and excellent service. Thanks again for all of your help! Would recommend anytime!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke, snelle en kwalitatief goede service!

Vandaag kochten wij voor de 2e keer een (tweedehands) auto bij Pheifer. Na een eerste positieve ervaring een aantal jaar geleden, nu ook weer heel tevreden! De proefrit aan huis en ook het afhandelen van de koop ging ontzettend snel en soepel en alle medewerkers die we hebben gesproken zijn altijd even vriendelijk. Ook niet onbelangrijk: beide keren een heel nette inruilprijs gekregen voor onze oude auto's. Een extra bedankje gaat uit naar voor Lucas, die ons tijdens de proefrit wegwijs maakte in het rijden van een hybride auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Vanaf begin ben ik heel vriendelijk geholpen. Goede service zoals proefrit aan huis. Kon mijn auto inruilen en de auto die ik kocht werd ook thuis afgeleverd. Bij vragen werd ik gelijk geholpen. Heel fijn bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Vriendelijk geholpen en snelle afhandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige kennismaking met het bedrijf

Zondag online een auto gevonden en nu donderdag na een proefrit al op naam gekregen en de zaak verder administratief heel soepel afgehandeld. Zoals ik dit autobedrijf heb ervaren kan ik het van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk en top service en voorbeeld voor veel bedrijven

Wat een top service! Ik was ontzettend verbaasd dat ze de auto aan huis brachten. Ik was direct verkocht :)! De afhandeling ging perfect. Zeker een aanrader. Wij gaan zeker onze volgende auto ook daar halen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Teleurstellende service

Vriendelijke verkoper bij aankoop. Echter bij aflevering niet bereid, mijn winterbanden van ingeruilde auto te demonteren. Afgesproken dat deze later bij een rit richting Lelystad alsnog bezorgd zouden worden. Helaas werd deze afspraak niet nagekomen, na verschillende telefoontjes en mails. Moest de banden maar zelf komen ophalen( 200 km, v.v.). Bij doorvragen stelt verkoper Wester zich op als de beledigde. Fluiten naar mijn banden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Fantastisch geholpen! Gulden regel wordt hier zeker toegepast!

2 uur en 6 minuten rijden... en dan nog terug naar huis! Maar het was het dubbel en dwars waard en ik zou het zo weer opnieuw doen. Waanzinnig goed en eerlijk geholpen door Eelco, een zeer vriendelijke man die goed luistert, eerlijk biedt en onderhandeld. Dag A telefonisch gesproken, dag B in de middag auto op mijn naam. Kan niet anders zeggen dan dat ik het iedereen zou aanraden! Ga zo door heren. Hartelijke groet, Richard

 • Aanbevelen? Ja
10

Super en zeer klantvriendelijk

Goede bereikbaarheid zelfs in de late avonduren en na een tevreden onderhandeling de deal gesloten

 • Aanbevelen? Ja
8

We hebben ons contact als prettig ervaren.

Goede service .

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Prima service, communicatie, heerlijke auto. Gewoon menselijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldig bedrijf en geweldige verkopers het zijn toppers

Mijn ervaring met autobedrijf Pfeiffer is geweldig ik ben uitermate goed behandeld door Elco Wester een prima men menselijke verkoper maar als het er op aankomt ook goed zakelijk dus ik zou iedereen aanraden om daar een auto te kopen in een woord één geweldig bedrijf toppieeeeee

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig en correcte samenwerking.

Het contact met Eelco, autogarage bedrijf Pheifer heb ik als als zeer prettig en correct ervaren. De auto is in tip top conditie, als mede ook de presentatie en de proefrit. De service is prachtig, de auto werd bij mij thuis gebracht. Met goede uitleg. tevens nog een mooie garantie erbij geleverd van Autotrust. Het kopen van een auto, heb ik hier als bijzonder fijn ervaren, ben blij met deze aankoop bij Eelco en garage bedrijf Pheifer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mooi bmw 4 serie gekocht. Top afgeleverd en top auto!! Top service en uitstekend geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!!

Na het vinden van de auto die we graag zouden willen hebben dmv de website, had ik sochtends gebeld om een proefrit aan te vragen. Dit ruim 200km van het auatobedrijf vandaan, kon dezelfde dag nog waarna we vervolgens dezelfde middag nog besloten hebben om de auto te kopen! Dus voor ons was het een geweldige service en een vlotte maar vriendelijke afhandeling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Super mooie auto gekocht voor een goede prijs, zeer vriendelijk behandeld. Proef rit gemaakt zonder gedoe Eerlijke inruil prijs gekregen voor mijn eigen auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Netjes geholpen, fijne sfeer en goede service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijjk, behulpzaam, duidelijk en correct

Voldoende ruimte gekregen om eerst zelf op onderzoek te gaan. Vervolgens goed geïnformeerd en gefaciliteerd met het uitproberen en bekijken van de auto. Duidelijke vervolgafhandeling. Geen enkel moment een onaangenaam gevoel gehad wat ik bij andere autohandelaren wel eens had. Mocht het zo lopen dan kom ik hier zeker weer terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service.

Wij hebben goede service ontvangen, en zijn erg blij met onze nieuwe auto die we bij pheifer in Sneek hebben gekocht.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd