Beste, Aangezien wij gebruikte auto's verkopen lijkt het ons vrij aannemelijk dat een auto gebruikerskrasjes heeft. Dat deze in een net gepoetste staat minder opvallen is absoluut waar echter de auto die u bij ons aanschaft is bijna 7 jaar oud en heeft ruim 140.000 kilometer gereden; niet ondenkbaar dat er in die tijd iets van een gebruikskrasje of steenslag op zit. De kras die u genoemd is vonden wij dermate van omvang dat dit in onze visie noemenswaardig was om u op te attenderen. Daarnaast heeft u tweemaal ruim de tijd genomen om de auto te bekijken en te rijden en had u naar ons idee de voor u belangrijke zaken echt wel kunnen vaststellen; We vinden het dan ook jammer om te lezen dat dit nu bij ons wordt neergelegd terwijl wij juist zo realistisch zijn. Al met al zijn wij van mening dat u ons beter even had kunnen bellen dan dit in een review te delen; we hadden u graag te woord gestaan.