Ze zijn vlot ,geven een redelijke prijs ,zeer vriendelijk, vlotte afhandeling
Occasion gekocht die nog steeds uitermate voldoet. Professioneel bedrijf.
Online een auto kopen van a t/m z top!!
Uiterst vriendelijk en professioneel ben ik geholpen met de aanschaf van een gebruikte elektrische auto. De auto stond gereed om een proefrit in te maken. Bij terugkomst onder het genot van een kop koffie alles doorgenomen en de koop gesloten. De auto is perfect afgeleverd en bij het halen ontvingen we een smakelijke attentie. We zijn zeer tevreden.
Wij hebben voor de 2e keer een auto gekocht en zeer tevreden. Makkelijk met een proefrit aan huis. Er wordt goed meegedacht met alles. Fijn bedrijf
Een goed contact, ook na de koop. Bezorging auto bij ons en uitleg van de werking van de elektrische ZOE was voor ons duidelijk. We zijn tot nu toe heel tevreden!
Een aantal dagen voor de koop via whatsapp contact gehad, zelfs in de avond uurtjes zeer snelle vriendelijke reacties. Op de afgesproken ochtend stond de auto gewassen en al klaar voor een proefritje. De keuze was snel gemaakt, wat een top auto! Tijdens een bakje koffie werd alles in orde gemaakt, en na de afronding mocht de auto zelfs nog aan de snellader terwijl mijn vriendin en ik het centrum even in gingen. Super service!
We zijn super goed geholpen door Lukas Bijlsma. Zijn manier van adviseren en meedenken is erg prettig en dan ook de reden dat we ja hebben gezegd na de proefrit. Autobedrijf Pheifer heeft aan hem een waardevolle collega in huis.
Vorige week zaterdagochtend de stoute schoenen aangedaan om twee Audi’s Q3 te gaan bekijken, als eerste kwam ik bij Pheifer/ Eelco als verkoper terecht. Bij binnenkomst zie je gelijk hoe serieus het bedrijf zijn voertuigen presenteren. Eelco heeft duidelijk uitleg gegeven over de historie van de Q3 en dat schept gelijk een band. Met Eelco de afspraak gemaakt dat ik na het zien van de andere Q3 rond de middag weer zal verschijnen. Na het bekijken van de andere Q3 kwam ik al snel tot de conclusie dat die het niet ging worden. Bij binnenkomst bij autobedrijf Pheifer waren beide verkopers druk met klanten bezig. Ik heb toen een verse bak koffie gekregen en met een kwartier zijn we met beide tevredenheid tot een koop overeenkomst gekomen. Vanmorgen zijn we de Q3 gaan halen en we waren zeer tevreden met de aflevering. Bij binnenkomst in de showroom viel mijn oog op een elektrische auto, welke wij als tweede auto bij de deur zouden willen hebben. Bij thuiskomst heb ik een aantal foto’s doorgestuurd naar Eelco en met goed vertrouwen zijn we tot de tweede aanschaf overgegaan. Dit gaat om wederzijds vertrouwen… Dat kan ook met z, n goed en betrouwbare bedrijf. Aankomende zaterdag word aan huis onze nieuwe auto afgeleverd, dat noem ik nog eens service. Ik zou zeggen, ga zo door … Ik zeg Santé
Uitstekende service. Prettige behandeling. Tevreden klant.
We kunnen alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn met hoe alles is gegaan. Ze namen, onder het genot van een kopje koffie, alle tijd voor ons. Na het maken van een proefrit met de BMW X1 alles even doorgepraat. We hebben toen, nadat we een mooi bod op onze Citroën C4 Picasso Grande kregen, de schitterende BMW gekocht. Ook goede tekst en uitleg gehad over de bediening van de auto. We zijn super blij met onze aankoop.
Na een wat mindere, zeer kostbare, start in het buitenland met onze "nieuwe" auto, nog net binnen de garantie, en de daarop volgende karige afhandeling van het garantie bedrijf, werden wij blij verrast door het oplossingsgericht meedenken en de tegemoetkoming van Autobedrijf Pheifer B.V. (Eelco Wester) die daarmee het vertrouwen voor de volle 100% heeft hersteld. Ik durf dit bedrijf aan iedereen aan te bevelen. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in. Helemaal blij met onze aanschaf!
Afgelopen week mn bmw besloten in te gaan ruilen. Proefrit aan huis bracht me eerst nog even aan twijfelen (loslaten vd bmw is even lastig geweest) maar na wat communicatie zijn we tot een deal gekomen. De persoonlijke benadering en het meedenken bracht me tot deze keuze. Dat maak ik bij andere bedrijven wel eens anders mee. Gewoon n helder verhaal met duidelijke afspraken maakt dat ik uitzie naar het rijden in de Peugeot GTI die ik heb aangeschaft met autotrust garantie. Bedankt voor jullie aanpak!
Na een telefoontje of de auto er nog was, stond de auto al klaar voor een proefrit toen we aan kwamen. Na de proefrit, onder het genot van een kopje koffie, hebben we wat zaken door gesproken. Niets werd ons opgedrongen of druk opgezet. Na een kleine beurt hebben we de auto opgehaald. Alles top bedankt Hugo.
Zakelijk en correct. Goede aflevering. Conform afspraak. Wij zijn tevreden.
Na een bezoek in de showroom,is de intresse gebleven,en door prettige ontvangst. Is mijn aanschaf van de nieuwe auto,gebaseerd op een gun factor.
Zeer goede garantie.
Een mooie tweedehands auto gekocht en onze oudere diesel ingeruild. Prettig en rustig gesprek, uitvoerige begeleiding en uitleg bij en over de auto en een prima deal kunnen sluiten zonder enige opdringerigheid. Auto stond zelfs gereserveerd tot het moment dat wij de proefrit konden maken en zelf toen was er geen druk te voelen. We voelden ons zeer op het gemak en er werd alle tijd voor genomen. Ondanks alle beperkende maatregelen rondom COVID hebben wij ons zeer vrij gevoeld en denken we met plezier terug aan onze aankoop die tot op heden zeker bevalt!
Prima auto gekocht, eerlijk en vlotte onderhandeling
Ik woon zelf in Noord Holland, en het leveren van de auto tot aan de deur, zonder meerprijs, was geen probleem.
Myn LP Werd er heel goed geholpen niet opdringerig werden zelfs voor de zekerheid ook nog nieuwe banden onder gezet terwijl ik er helemaal niet om had gevraagd echt een aanrader
Ik woon op 2:30 uur afstand van de garage van Pheifer in Sneek, maar heb weinig van deze beperking gemerkt. Ik kon meteen een afspraak maken voor een proefrit. Ik ben hiervoor naar Sneek gereden en de proefrit was goed geregeld. Voor de uiteindelijke aankoop zijn we overeengekomen dat de auto naar mijn huisadres gereden werd. En hier aangekomen mocht ik de auto eerst door mijn eigen garage laten keuren, voordat de aankoop beklonken werd. Fijne samenwerking.
Woensdag gebeld om op zaterdag een proef rit te kunnen maken. Was helemaal geen probleem werd netjes gereserveerd voor de zaterdag. Heb de auto gekocht en lucas heeft hem netjes afgeleverd aan huis en legde het 1 en ander nog uit. Kortom van begin tot eind perfect
Op vrijdag telefonisch naar een bepaalde auto gevraagd , en of we deze zaterdag ochtend konden komen bekijken (Ik werd aan de telefoon keurig te woord gestaan, geen haast of niks.) Het was geen enkel probleem zaterdag ochtend stond de auto zelfs al klaar voor een proefrit Naast de mooie auto gaf het goede gevoel, de inruilwaarde van de auto waar we mee kwamen, en niet te vergeten de vriendelijke ontvangst/verkoper en een kop koffie de doorslag We zijn dan ook een uurtje later vertrokken met de nieuwe auto Jawel 100% Elektrisch ipv de Diesel . Zover helemaal blij , we hopen aan deze een hoop plezier en veilige km te mogen beleven.
Uitstekend erg vriendelijke mensen TOP!!