Filters

9

Gastvrij en vriendelijk

Na een telefoontje of de auto er nog was, stond de auto al klaar voor een proefrit toen we aan kwamen. Na de proefrit, onder het genot van een kopje koffie, hebben we wat zaken door gesproken. Niets werd ons opgedrongen of druk opgezet. Na een kleine beurt hebben we de auto opgehaald. Alles top bedankt Hugo.

 • Aanbevelen? Ja
9

Afspraak is afspraak

Zakelijk en correct. Goede aflevering. Conform afspraak. Wij zijn tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Open en prettige ontvangst ,en tijd

Na een bezoek in de showroom,is de intresse gebleven,en door prettige ontvangst. Is mijn aanschaf van de nieuwe auto,gebaseerd op een gun factor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Zeer goede garantie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede snelle deskundige kwalitatieve club!

Een mooie tweedehands auto gekocht en onze oudere diesel ingeruild. Prettig en rustig gesprek, uitvoerige begeleiding en uitleg bij en over de auto en een prima deal kunnen sluiten zonder enige opdringerigheid. Auto stond zelfs gereserveerd tot het moment dat wij de proefrit konden maken en zelf toen was er geen druk te voelen. We voelden ons zeer op het gemak en er werd alle tijd voor genomen. Ondanks alle beperkende maatregelen rondom COVID hebben wij ons zeer vrij gevoeld en denken we met plezier terug aan onze aankoop die tot op heden zeker bevalt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima, vlot en realistisch qua prijs

Prima auto gekocht, eerlijk en vlotte onderhandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen

Ik woon zelf in Noord Holland, en het leveren van de auto tot aan de deur, zonder meerprijs, was geen probleem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uit stekende garage kom ik zeker weer

Myn LP Werd er heel goed geholpen niet opdringerig werden zelfs voor de zekerheid ook nog nieuwe banden onder gezet terwijl ik er helemaal niet om had gevraagd echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne overdracht van nieuwe auto (occassion)

Ik woon op 2:30 uur afstand van de garage van Pheifer in Sneek, maar heb weinig van deze beperking gemerkt. Ik kon meteen een afspraak maken voor een proefrit. Ik ben hiervoor naar Sneek gereden en de proefrit was goed geregeld. Voor de uiteindelijke aankoop zijn we overeengekomen dat de auto naar mijn huisadres gereden werd. En hier aangekomen mocht ik de auto eerst door mijn eigen garage laten keuren, voordat de aankoop beklonken werd. Fijne samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Woensdag gebeld om op zaterdag een proef rit te kunnen maken. Was helemaal geen probleem werd netjes gereserveerd voor de zaterdag. Heb de auto gekocht en lucas heeft hem netjes afgeleverd aan huis en legde het 1 en ander nog uit. Kortom van begin tot eind perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Top

Op vrijdag telefonisch naar een bepaalde auto gevraagd , en of we deze zaterdag ochtend konden komen bekijken (Ik werd aan de telefoon keurig te woord gestaan, geen haast of niks.) Het was geen enkel probleem zaterdag ochtend stond de auto zelfs al klaar voor een proefrit Naast de mooie auto gaf het goede gevoel, de inruilwaarde van de auto waar we mee kwamen, en niet te vergeten de vriendelijke ontvangst/verkoper en een kop koffie de doorslag We zijn dan ook een uurtje later vertrokken met de nieuwe auto Jawel 100% Elektrisch ipv de Diesel . Zover helemaal blij , we hopen aan deze een hoop plezier en veilige km te mogen beleven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Uitstekend erg vriendelijke mensen TOP!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Na avonds na half negen een berichtje gestuurd te hebben om de volgende dag een proefritje te maken binnen 5 minuten antwoord. Auto stond er prachtig voor en na de proefrit lag er een inruil voorstel klaar zeer netjese prijs en direct over gegaan tot aankoop. Koffie is trouwens ook heerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima servie.

Ben blij met mijn wagen en de snelheid waarop ik hem voor de deur had staan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een bedrijf waar de klant centraal staat.

Na een telefonische afspraak stond de auto voor een proefrit netjes klaar. Na terugkomst werd ruim tijd genomen door verkoper Eelco om zaken door te nemen. Er werd een nette inruilprijs geboden voor mijn auto (wat niet altijd vanzelfsprekend is heb ik gemerkt). Wat ik ook prettig vind, is dat autobedrijf Pheifer geen extra (afleverings) kosten rekent maar wel 6 maanden garantie meegeeft op de auto. Ook na de aankoop heb ik nog contact gehad met wat vragen en een verzoek wat netjes is afgehandeld. Mijn conclusie: een prettig bedrijf met oog en tijd voor de klant waar je vertrouwd zaken kunt doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

vriendelijk te woord gestaan en hulpvaardig in de afwikkeling, na aankoop.

Er zijn dealers die een, tweedehands auto, alleen maar door een wasstraat rijden, maar niet deze dealer. De witte Mercedes-Benz SLK, waarvoor ik kwam, had een uitgebreide poetsbeurt en intensieve reiniging gehad. Deze stond dan ook, buiten, te schitteren in de zon, toen ik arriveerde. Na een kennismaking met de verkoper, een kop koffie en een proefrit, heb ik besloten, om direct tot koop over te gaan. De totale geschiedenis, van de auto, lag in het dashboard en ook dit gaf vertrouwen. Na de getekende overeenkomst, werd er direct aangeboden, om de auto thuis af te leveren, omdat ons huisadres ruim anderhalf uur was verwijdert van de dealer. Omdat ik zelf in de gelegenheid was om de auto op te halen, stond deze, na twee dagen, volgetankt klaar om mee te nemen en nadat de sleutels waren overhandigt, werd er ook een zeer leuke attentie aangeboden. Het bedrijf heeft, in het algemeen, een goede indruk achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf

Goed en snel tot een deal gekomen. Auto is prima.

 • Aanbevelen? Ja
9

ruim voldoende

Duidelijk,klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Gematigd

*De gekochte auto is bij aankoop fantastisch gepoetst, maar na een paar regenbuien en wasbeurt verschijnt de een na de andere kras. Verkoper is in aankoopproces expliciet gevraagd naar gebruiksporen. Verkoper geeft aan dat er sprake is van 1 kras. Dit zijn er in werkelijkheid veel meer. *Op de presentatie foto's heeft de auto 4 runflat banden. Na aflevering en ook tijdens proefrit zit er 1 afwijkende band op de auto (destijds niet gezien) . Tussen foto's en proefrit is dus een band verwisseld. Verkoper geeft aan dat vorige eigenaar onlangs 4 nieuwe banden heeft laten monteren, waarvan ik er dus 3 heb. Beetje vreemd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, Aangezien wij gebruikte auto's verkopen lijkt het ons vrij aannemelijk dat een auto gebruikerskrasjes heeft. Dat deze in een net gepoetste staat minder opvallen is absoluut waar echter de auto die u bij ons aanschaft is bijna 7 jaar oud en heeft ruim 140.000 kilometer gereden; niet ondenkbaar dat er in die tijd iets van een gebruikskrasje of steenslag op zit. De kras die u genoemd is vonden wij dermate van omvang dat dit in onze visie noemenswaardig was om u op te attenderen. Daarnaast heeft u tweemaal ruim de tijd genomen om de auto te bekijken en te rijden en had u naar ons idee de voor u belangrijke zaken echt wel kunnen vaststellen; We vinden het dan ook jammer om te lezen dat dit nu bij ons wordt neergelegd terwijl wij juist zo realistisch zijn. Al met al zijn wij van mening dat u ons beter even had kunnen bellen dan dit in een review te delen; we hadden u graag te woord gestaan.

10

Capable, Friendly, Safe and Professional Service

I had a great experience with Autobedrijf Pheifer B.V. I found my car online and Pheifer helped me very fast and kindly to arrange a COVID-19 safe test drive at my house in Amsterdam. The car really got presented in its absolute best condition (looked like new!). Lucas who delivered the car was so knowledgeable about the car, answered every question I had and went above and beyond to make the experience professional, friendly, and very informative. As I am an Expat in The Netherlands, upon registering the car at the RDW I ran into a challenge and needed extra documentation from Gemeente Amsterdam to complete the registration. Autobedrijf Pheifer B.V. was very supportive and respectful of the situation and kindly re-arranged delivery of the car (to my doorstep once again!). I highly recommend their services.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heldere afspraken en snel geregeld

Op dinsdag een schot voor de boeg gevraagd qua te verwachten inruilwaarde van de auto. Telefonisch een proefrit geregeld op de zaterdag. Mooie auto en nette chauffeur die de auto kwam brengen. Proefrit zolang we maar dachten nodig te hebben; geen haast..... Auto gekocht en die woensdag thuisbezorgd, ook door een nette chauffeur. En vragen werden telefonisch naar tevredenheid beantwoord! Even wennen op deze manier zaken te doen, maar met deze mensen is dat geen enkel probleem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onderhoud inplannen

Weer eens geweest om onderhoud in te plannen. Je merkt dat men daar hart heeft voor de zaak, even auto uitlezen en weet je meteen wat er allemaal moet gebeuren. Goed onderhoud is het behoud van je auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed zonder rompslomp

Super ervaring! Zondagavond auto gezien online, Maandag in de lunchpauze, na proefrit aan huis (in dit geval op m'n werk) gekocht en op mijn naam staan. Vriendelijk en supersnel geregeld, inclusief overschrijven, vrijwaren oude auto en betaling. Geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
9

Great Experience

My experience from beginning to end was very professional and helpful. I feel like it's super important to buy a used car from a trustworthy person and I really felt that from Eelco! He and Lucas helped me with all of the admin that comes with buying a car as well as drove the car down with brand new tires and excellent service. Thanks again for all of your help! Would recommend anytime!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke, snelle en kwalitatief goede service!

Vandaag kochten wij voor de 2e keer een (tweedehands) auto bij Pheifer. Na een eerste positieve ervaring een aantal jaar geleden, nu ook weer heel tevreden! De proefrit aan huis en ook het afhandelen van de koop ging ontzettend snel en soepel en alle medewerkers die we hebben gesproken zijn altijd even vriendelijk. Ook niet onbelangrijk: beide keren een heel nette inruilprijs gekregen voor onze oude auto's. Een extra bedankje gaat uit naar voor Lucas, die ons tijdens de proefrit wegwijs maakte in het rijden van een hybride auto!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd