Filters

10

Vriendelijk en uitstekend geholpen

We zijn super goed geholpen door Lukas Bijlsma. Zijn manier van adviseren en meedenken is erg prettig en dan ook de reden dat we ja hebben gezegd na de proefrit. Autobedrijf Pheifer heeft aan hem een waardevolle collega in huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en gastvrij!

Vorige week zaterdagochtend de stoute schoenen aangedaan om twee Audi’s Q3 te gaan bekijken, als eerste kwam ik bij Pheifer/ Eelco als verkoper terecht. Bij binnenkomst zie je gelijk hoe serieus het bedrijf zijn voertuigen presenteren. Eelco heeft duidelijk uitleg gegeven over de historie van de Q3 en dat schept gelijk een band. Met Eelco de afspraak gemaakt dat ik na het zien van de andere Q3 rond de middag weer zal verschijnen. Na het bekijken van de andere Q3 kwam ik al snel tot de conclusie dat die het niet ging worden. Bij binnenkomst bij autobedrijf Pheifer waren beide verkopers druk met klanten bezig. Ik heb toen een verse bak koffie gekregen en met een kwartier zijn we met beide tevredenheid tot een koop overeenkomst gekomen. Vanmorgen zijn we de Q3 gaan halen en we waren zeer tevreden met de aflevering. Bij binnenkomst in de showroom viel mijn oog op een elektrische auto, welke wij als tweede auto bij de deur zouden willen hebben. Bij thuiskomst heb ik een aantal foto’s doorgestuurd naar Eelco en met goed vertrouwen zijn we tot de tweede aanschaf overgegaan. Dit gaat om wederzijds vertrouwen… Dat kan ook met z, n goed en betrouwbare bedrijf. Aankomende zaterdag word aan huis onze nieuwe auto afgeleverd, dat noem ik nog eens service. Ik zou zeggen, ga zo door … Ik zeg Santé

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Uitstekende service. Prettige behandeling. Tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niets dan lof over autobedrijf Pheifer!!

We kunnen alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn met hoe alles is gegaan. Ze namen, onder het genot van een kopje koffie, alle tijd voor ons. Na het maken van een proefrit met de BMW X1 alles even doorgepraat. We hebben toen, nadat we een mooi bod op onze Citroën C4 Picasso Grande kregen, de schitterende BMW gekocht. Ook goede tekst en uitleg gehad over de bediening van de auto. We zijn super blij met onze aankoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn ervaring met dit autobedrijf is echt uitstekend, zeer betrouwbaar !!!

Na een wat mindere, zeer kostbare, start in het buitenland met onze "nieuwe" auto, nog net binnen de garantie, en de daarop volgende karige afhandeling van het garantie bedrijf, werden wij blij verrast door het oplossingsgericht meedenken en de tegemoetkoming van Autobedrijf Pheifer B.V. (Eelco Wester) die daarmee het vertrouwen voor de volle 100% heeft hersteld. Ik durf dit bedrijf aan iedereen aan te bevelen. Wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in. Helemaal blij met onze aanschaf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top behandeling

Afgelopen week mn bmw besloten in te gaan ruilen. Proefrit aan huis bracht me eerst nog even aan twijfelen (loslaten vd bmw is even lastig geweest) maar na wat communicatie zijn we tot een deal gekomen. De persoonlijke benadering en het meedenken bracht me tot deze keuze. Dat maak ik bij andere bedrijven wel eens anders mee. Gewoon n helder verhaal met duidelijke afspraken maakt dat ik uitzie naar het rijden in de Peugeot GTI die ik heb aangeschaft met autotrust garantie. Bedankt voor jullie aanpak!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gastvrij en vriendelijk

Na een telefoontje of de auto er nog was, stond de auto al klaar voor een proefrit toen we aan kwamen. Na de proefrit, onder het genot van een kopje koffie, hebben we wat zaken door gesproken. Niets werd ons opgedrongen of druk opgezet. Na een kleine beurt hebben we de auto opgehaald. Alles top bedankt Hugo.

 • Aanbevelen? Ja
9

Afspraak is afspraak

Zakelijk en correct. Goede aflevering. Conform afspraak. Wij zijn tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Open en prettige ontvangst ,en tijd

Na een bezoek in de showroom,is de intresse gebleven,en door prettige ontvangst. Is mijn aanschaf van de nieuwe auto,gebaseerd op een gun factor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Zeer goede garantie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede snelle deskundige kwalitatieve club!

Een mooie tweedehands auto gekocht en onze oudere diesel ingeruild. Prettig en rustig gesprek, uitvoerige begeleiding en uitleg bij en over de auto en een prima deal kunnen sluiten zonder enige opdringerigheid. Auto stond zelfs gereserveerd tot het moment dat wij de proefrit konden maken en zelf toen was er geen druk te voelen. We voelden ons zeer op het gemak en er werd alle tijd voor genomen. Ondanks alle beperkende maatregelen rondom COVID hebben wij ons zeer vrij gevoeld en denken we met plezier terug aan onze aankoop die tot op heden zeker bevalt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima, vlot en realistisch qua prijs

Prima auto gekocht, eerlijk en vlotte onderhandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen

Ik woon zelf in Noord Holland, en het leveren van de auto tot aan de deur, zonder meerprijs, was geen probleem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uit stekende garage kom ik zeker weer

Myn LP Werd er heel goed geholpen niet opdringerig werden zelfs voor de zekerheid ook nog nieuwe banden onder gezet terwijl ik er helemaal niet om had gevraagd echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne overdracht van nieuwe auto (occassion)

Ik woon op 2:30 uur afstand van de garage van Pheifer in Sneek, maar heb weinig van deze beperking gemerkt. Ik kon meteen een afspraak maken voor een proefrit. Ik ben hiervoor naar Sneek gereden en de proefrit was goed geregeld. Voor de uiteindelijke aankoop zijn we overeengekomen dat de auto naar mijn huisadres gereden werd. En hier aangekomen mocht ik de auto eerst door mijn eigen garage laten keuren, voordat de aankoop beklonken werd. Fijne samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Woensdag gebeld om op zaterdag een proef rit te kunnen maken. Was helemaal geen probleem werd netjes gereserveerd voor de zaterdag. Heb de auto gekocht en lucas heeft hem netjes afgeleverd aan huis en legde het 1 en ander nog uit. Kortom van begin tot eind perfect

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal Top

Op vrijdag telefonisch naar een bepaalde auto gevraagd , en of we deze zaterdag ochtend konden komen bekijken (Ik werd aan de telefoon keurig te woord gestaan, geen haast of niks.) Het was geen enkel probleem zaterdag ochtend stond de auto zelfs al klaar voor een proefrit Naast de mooie auto gaf het goede gevoel, de inruilwaarde van de auto waar we mee kwamen, en niet te vergeten de vriendelijke ontvangst/verkoper en een kop koffie de doorslag We zijn dan ook een uurtje later vertrokken met de nieuwe auto Jawel 100% Elektrisch ipv de Diesel . Zover helemaal blij , we hopen aan deze een hoop plezier en veilige km te mogen beleven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Uitstekend erg vriendelijke mensen TOP!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Na avonds na half negen een berichtje gestuurd te hebben om de volgende dag een proefritje te maken binnen 5 minuten antwoord. Auto stond er prachtig voor en na de proefrit lag er een inruil voorstel klaar zeer netjese prijs en direct over gegaan tot aankoop. Koffie is trouwens ook heerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima servie.

Ben blij met mijn wagen en de snelheid waarop ik hem voor de deur had staan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een bedrijf waar de klant centraal staat.

Na een telefonische afspraak stond de auto voor een proefrit netjes klaar. Na terugkomst werd ruim tijd genomen door verkoper Eelco om zaken door te nemen. Er werd een nette inruilprijs geboden voor mijn auto (wat niet altijd vanzelfsprekend is heb ik gemerkt). Wat ik ook prettig vind, is dat autobedrijf Pheifer geen extra (afleverings) kosten rekent maar wel 6 maanden garantie meegeeft op de auto. Ook na de aankoop heb ik nog contact gehad met wat vragen en een verzoek wat netjes is afgehandeld. Mijn conclusie: een prettig bedrijf met oog en tijd voor de klant waar je vertrouwd zaken kunt doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

vriendelijk te woord gestaan en hulpvaardig in de afwikkeling, na aankoop.

Er zijn dealers die een, tweedehands auto, alleen maar door een wasstraat rijden, maar niet deze dealer. De witte Mercedes-Benz SLK, waarvoor ik kwam, had een uitgebreide poetsbeurt en intensieve reiniging gehad. Deze stond dan ook, buiten, te schitteren in de zon, toen ik arriveerde. Na een kennismaking met de verkoper, een kop koffie en een proefrit, heb ik besloten, om direct tot koop over te gaan. De totale geschiedenis, van de auto, lag in het dashboard en ook dit gaf vertrouwen. Na de getekende overeenkomst, werd er direct aangeboden, om de auto thuis af te leveren, omdat ons huisadres ruim anderhalf uur was verwijdert van de dealer. Omdat ik zelf in de gelegenheid was om de auto op te halen, stond deze, na twee dagen, volgetankt klaar om mee te nemen en nadat de sleutels waren overhandigt, werd er ook een zeer leuke attentie aangeboden. Het bedrijf heeft, in het algemeen, een goede indruk achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf

Goed en snel tot een deal gekomen. Auto is prima.

 • Aanbevelen? Ja
9

ruim voldoende

Duidelijk,klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
5

Gematigd

*De gekochte auto is bij aankoop fantastisch gepoetst, maar na een paar regenbuien en wasbeurt verschijnt de een na de andere kras. Verkoper is in aankoopproces expliciet gevraagd naar gebruiksporen. Verkoper geeft aan dat er sprake is van 1 kras. Dit zijn er in werkelijkheid veel meer. *Op de presentatie foto's heeft de auto 4 runflat banden. Na aflevering en ook tijdens proefrit zit er 1 afwijkende band op de auto (destijds niet gezien) . Tussen foto's en proefrit is dus een band verwisseld. Verkoper geeft aan dat vorige eigenaar onlangs 4 nieuwe banden heeft laten monteren, waarvan ik er dus 3 heb. Beetje vreemd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste, Aangezien wij gebruikte auto's verkopen lijkt het ons vrij aannemelijk dat een auto gebruikerskrasjes heeft. Dat deze in een net gepoetste staat minder opvallen is absoluut waar echter de auto die u bij ons aanschaft is bijna 7 jaar oud en heeft ruim 140.000 kilometer gereden; niet ondenkbaar dat er in die tijd iets van een gebruikskrasje of steenslag op zit. De kras die u genoemd is vonden wij dermate van omvang dat dit in onze visie noemenswaardig was om u op te attenderen. Daarnaast heeft u tweemaal ruim de tijd genomen om de auto te bekijken en te rijden en had u naar ons idee de voor u belangrijke zaken echt wel kunnen vaststellen; We vinden het dan ook jammer om te lezen dat dit nu bij ons wordt neergelegd terwijl wij juist zo realistisch zijn. Al met al zijn wij van mening dat u ons beter even had kunnen bellen dan dit in een review te delen; we hadden u graag te woord gestaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd