Hartelijk vakmanschap behulpzaam duidelijke uitleg prijs/kwaliteit uitstekend

Na een hartelijk ontvangst met koffie door Paul werd ons de gereserveerde fiets getoond, mochten we deze testen maar zagen we een nog mooier exemplaar. Geen probleem, Paul liet ons weer testen, gaf duidelijk uitleg over de fiets, we waren eruit, deze moest het worden. Op onze vraag of de fiets achterin de auto zou passen pakte Paul gelijk wat doeken ter bescherming en legde de fiets met alle voorzichtigheid in de auto. Super geregeld! Dank voor de mooie aankoop en service Paul. Fijne vakantie!

Super klant is hier koning!

Na vele winkels verder zijn we hier geslaagd voor een kinderfiets. Super geholpen met de adviezen, kennis en klantvriendelijk ( zoals het hoort) te woord gestaan. Zonder enige verkoopdruk! Iets wat je niet meer ziet in de vele winkels. Dat was doorslaggevend om de fiets te kopen! Volgende fiets zou ik weer hier kopen!

TOP!

Fijn geholpen door alle medewerkers.

Prima geholpen met de goede keuze van een nieuwe fiets.

Top ervaring

Onlangs een fiets gekocht. Een zeer goede uitleg en advies gekregen. Alles is netjes afgehandeld. Vriendelijk personeel. Staan altijd klaar.

Top bedrijf met goede en zeer klantvriendelijke instelling

Super geholpen

Goed geholpen en zeer goede service

Geweldige mensen en ook de monteurs

Leon en Jeroen kuipers 2 fantastische broers ze helpen de klanten geweldig en geven hele goede raad. Ze hebben hele goede service en ze geven de klante goede informatie over de fiets. Ze laten de klante op zijn gemak rond kijken en als de klant vragen hebben dan zullen ze klanten netjes informeren gewoon een geweldig fietsen zaak Tweewielers Kuijpers een echte aanrader

Ik ga hier altijd met een glimlach de deur weer uit!

Of je nu komt voor een nieuwe fiets of voor een reparatiesetje, je wordt altijd perfect geholpen. Al vele jaren de beste service!

Ik wordt altijd in goede hulp geholpen daar

Deskundig

Ontzettend goed geholpen. Nemen echt de tijd voor je. Een hele prettige winkel en fijn personeel. Wij kwamen hier vroeger ook. Na een aantal werden we nog steeds herkend en wisten onze naam nog. Top.

Fijne fiets, goede service.

Uitstekend geholpen/geadviseerd door gewoon normale mensen in plaats van een typische verkoper.

Top service en super deskundig en vriendelijk personeel

Ik was op zoek naar een tweedehands damesfiets en ben geslaagd Ruime keuze

Goede service, goed advies, snel, we kopen al ons hele leven fietsen bij kuijpers

Goede service en klantvriendelijk

Goede uitleg, klantvriendelijk en goede snelle service.

Zeer goede service

Supergoede en vriendelijke service!!

Ik heb een fiets gekocht bij jullie en ik vind dat ik echt heel goed ben geholpen. Goede uitleg, nergens problemen over maken. Zeer klantvriendelijk dus! Echt een aanbeveling voor iedereen!!

Een zaak waar deskundigheid en service voorop staat

Super vriendelijk personeel met ruime deskundigheid. Ze denken graag met je mee en alle vragen worden met een vriendelijke lach beantwoord! Niks is te veel of te gek.

Goed en goede uit leg

Kan iedereen aan raden

toppie word er altijd goed behandeld

Klasse winkel!

Goede service en vakkundig advies

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Goede uitleg, klantvriendelijk personeel, nette winkel en werkplaats, goed service.

Klantgericht en meedenkend

Goede service, meedenkend in met de klant. En spreken uit ervaring.

Zeer professioneel en top service ze doen alles voor de tevredenheid van hun klanten

Heistraat 2 G

5701HN Helmond