Hallo Marg, Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn dat we u mochten adviseren met een nieuwe e-bike. Wij wensen u er heel veel mooie en veilige kilometers mee. Groeten, Team E-bike Store
Beste Elly, Wat super leuk dat jullie er waren tijdens onze magazijn sale. En helemaal tof dat jullie geslaagd zijn voor een prachtige e-bike. Wij wensen jullie prachtige kilometers toe! Groeten, Team E-bike Store
Hartelijk dan voor uw positieve feedback. Veel plezier met u nieuwe e-bike! Groeten, Team E-bike Store
Wat een leuk bericht! Fijn te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe e-bike. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe. Groeten, Team E-bike Store
Fantastisch! Hier worden we blij van. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Groeten, Team E-bike Store
Beste Kim, Bedankt voor je lieve berichtje en fijn dat we je mochten adviseren bij een nieuwe e-bike. Groeten, Team E-bike Store
Wat een heerlijke bericht. Dankjewel en hier doen we het voor. We wensen je weer vele mooie en veilige kilometers op je e-bike. Groeten, Team E-bike Store
Beste Réne, Hartelijke dank voor je positieve reactie. Leuk dat je bij onze magazijn sale binnenstapte en uiteindelijk met een prachtige e-bike naar buiten fietste... Geniet van elke mooie kilometer die komen gaat! Groeten, Team E-bike Store
Beste Laila, Bedankt voor je reactie. Wij zullen even contact met je opnemen hoe we het piepen van de bakfiets op een manier kunnen oplossen. We spreken elkaar en nogmaals dank voor je positieve reactie. Groeten, Team E-bike Store
Beste Wendy, Wat een leuk en life bericht lezen wij. Hier worden we erg blij van. Dank voor het vertrouwen in E-bike Store en we wensen je heel veel mooie en veilige kilometers op jouw prachtige Cortina e-bike. Groeten, Team E-bike Store
Beste Roy, Wat een heerlijk positief bericht. Super om te lezen dat de service van de Urban Arrow aan huis zo goed bevalt. Groeten, Team E-bike Store
Beste Arjen, Bedankt voor je positieve reactie en dank dat we je mochten adviseren bij een nieuwe e-bike. Groeten, Team E-bike Store
Beste Pieter, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Groeten, Team E-bike Store
Beste Jacco, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We wensen u veel mooie en veilige kilometers toe! Groeten, Team E-bike Store
Beste Carla, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Groeten, Team E-bike Store
Beste Cor, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Groeten, Team E-bike Store
Beste Lidy, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Groeten, Team E-bike Store
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Groeten, Team E-bike Store
Beste Caroline, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Groeten, Team E-bike Store
Many thanks for your positive feedback. Best Regards, Team E-bike Store
Hi Matthew, Thanks for your positive feedback. Best regards, Team E-bike Store
Beste Mark, Bedankt voor je positieve reactie. Bedankt dat we je mochten adviseren met een nieuwe fiets. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Enjoy the ride! Groeten, Team E-bike Store
Hoi Erika, Wat een leuke reactie. Dank hiervoor en maak er een leuk weekend van! Groeten, Team E-bike Store
Bij E-bike Store willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de e-bike. Onze specialisten doen dat dagelijks door hun passie voor deze prachtige manier van persoonlijk vervoer te delen met klanten. E-bikes maken langere afstanden makkelijker overbrugbaar. Ze brengen mensen op een leuke, duurzame en gezonde manier dichter bij elkaar. Dat is een mooie ontwikkeling waar we als team graag actief aan bijdragen. Onze E-bike Store kunt u bezoeken in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.