Beste Miek, Wat een positieve reactie. Hier doen we het voor. Bedankt en fijne dag! Groeten, Team E-bike Store
Beste Robbert, Wat een fijne reactie. Bedankt dat we u mochten adviseren bij een nieuwe e-bike. We wensen u veel mooie en veilige kilometers. Groeten, Team E-bike Store
Beste Geeske, Wat een geweldige reactie lezen wij. Daar worden we heel erg blij van! Heel veel plezier met jullie prachtige bakfiets en mocht je in de buurt zijn, stap gerust even binnen. Bedankt voor het vertrouwen in E-bike Store. Groeten, Team E-bike Store
Beste Sandy, Wat een leuk bericht. Bedankt dat we je mochten adviseren bij een nieuwe e-bike. Fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan. Groeten, Team E-bike Store
Wat een fijn bericht om te lezen. U bedankt voor het vertrouwen in E-bike Store en geniet van uw prachtige e-bike! Groeten, Team E-bike Store
Helemaal super! Groeten, Team E-bike Store
Beste Anne, Bedankt voor deze prachtige en positieve review. Wat een geweldige ambassadeur bent u voor ons bedrijf. Dank voor het vertrouwen in E-bike Store. Groeten, Team E-bike Store
Beste Roland, Bedankt voor uw eerlijke feedback. Onze oprechte excuses dat dit zo verlopen is. We gaan dit intern verder bespreken. Groeten, Team E-bike Store
Beste Henk, Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Fijn dat we u mochten adviseren bij een nieuwe fiets. Wij wensen u veel mooie en veilige kilomters op uw prachtige e-bike. Team E-bike Store
Beste Gre, Wat een heerlijk positief bericht. Hier worden we erg blij van! Bedankt dan wij u mochten adviseren en wensen u heel veel mooie en veilige kilometers op uw prachtige high speed e-bike. Groeten, Team E-bike Store
Beste Greet, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Groeten, Team E-bike Store
Beste Wil, Wat fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Dank voor het positieve bericht! Groeten, Team E-bike Store
Beste Wim, Wat een heerlijk positief bericht. Bedankt dat we u mochten adviseren bij een nieuwe e-bike. We wensen u vele mooie en veilige kilometers toe! Groeten, Team E-bike Store
Hartelijk dank voor uw eerlijke bericht. Vervelend dat u nog niet bent terug gebeld. Onze excuses en we zullen dit verder oppakken. Groeten, Team E-bike Store
Beste Aad, Fijn dat alles door Rens weer naar tevredenheid is opgelost. Dank voor uw positieve reactie. Groeten, Team E-bike Store
Beste Thea, Bedankt voor uw positieve reactie. Het heeft inderdaad veel langer geduurd voordat de prachtige Kalkhoff er was, maar het is een plaatje. We wensen u heel veel mooie en veilige kilometers op uw prachtige e-bike. Groeten, Team E-bike Store
Beste Joop, Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Groeten, Team E-bike Store
Beste Kristel, Super fijn dat alles naar tevredenheid is verholpen. Dank voor uw positieve reactie! Groeten, Team E-bike Store
Beste Peter, Bedankt voor je positieve reactie. We nemen je punt mee over de prijsopgave van een reparatie. Hier kunnen we zeker wat mee. Fijne dag! Groeten, Team E-bike Store
Beste Henneke, Bedankt voor uw positieve feedback en fijn dat we u mochten adviseren bij een nieuwe e-bike. Wij wensen u vele mooie en veilige kilometers. Groeten, Team E-bike Store
Hartelijke dank voor uw reactie. Super dat uw fiets weer naar uw tevredenheid is onderhouden. Groeten, Team E-bike Store
Beste Renske, Wat een heerlijk positief bericht en vervelend dat de Bulls Sturmvogel mankementen had. Fijn dat we dit snel konden omruilen voor een nieuwe. Wij wensen je heel veel mooie en veilige kilometers op jouw prachtige e-bike. En mocht je in de buurt zijn, rij gezellig eens langs voor een kop koffie! Groeten, Team E-bike Store
Beste Jaap, Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat we het naar volle tevredenheid konden oplossen. Wij wensen u een fijne dag. Groeten, Team E-bike Store
Beste Tamara, Wat een heerlijk bericht. Hier worden we heel blij van en hier doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen in de E-bike Store en dank dat we jullie mochten adviseren. Wij nemen de tip van de sloten mee en zullen dit intern verder bespreken. Geniet van jullie prachtige e-bikes en mochten jullie eens in de buurt zijn, stap dan gerust eens binnen voor een kop koffie! Groeten, Rein, Jens en Lorenz
Beste Marcel, Bedankt voor het vertrouwen en jouw positieve reactie. Fijn dat we de e-bike weer mochten onderhouden en herstellen met de juiste snelheid. Groeten, Team E-bike Store
Bij E-bike Store willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de e-bike. Onze specialisten doen dat dagelijks door hun passie voor deze prachtige manier van persoonlijk vervoer te delen met klanten. E-bikes maken langere afstanden makkelijker overbrugbaar. Ze brengen mensen op een leuke, duurzame en gezonde manier dichter bij elkaar. Dat is een mooie ontwikkeling waar we als team graag actief aan bijdragen. Onze E-bike Store kunt u bezoeken in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn.