Hi Romy, Wat een heerlijke reactie zo aan het begin van de ochtend. Hier worden we erg blij van en wensen je heel veel mooie en veilige kilometers op jouw prachtige e-bike! En rij gerust eens langs voor een kop koffie. Groeten, Team E-bike Store
Beste Wilco, Wat een fijne reactie. Bedankt dat we mochten adviseren bij een nieuwe e-bike. Wij wensen je vele mooie en veilige kilometers! Groeten, Team E-bike Store
Beste Guus, Wat een heerlijke positieve reactie. Hier worden wij heel blij van en fijn dat we u zo blij konden maken met een prachtige e-bike. Wij wensen u vele mooie kilometers en rij gerust nog eens bij ons langs voor een kop koffie! Groeten, Team E-bike Store
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. U bedankt voor het vertrouwen in E-bike Store en dat we u mochten adviseren bij een nieuwe e-bike. Wij wensen u veel mooie kilometers toe! Groeten, Team E-bike Store
Beste Peter, Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn om te lezen dat Hidde u correct heeft geholpen met een passende lease fiets. Wij wensen u vele mooie en veilige kilometers en mocht de fiets onderhoud nodige hebben, dan zien we u graag. Fijne dag! Groeten, Team E-bike Store
Hartelijke dank voor uw eerlijke reactie. Hier kunnen we weer van leren en merken we dat de communicatie van het Care service pakket soms niet helemaal goed wordt uitgelegd. We gaan hier intern mee aan de slag. Wij wensen u vele mooie en vooral veilige kilometers op uw prachtige high-speed e-bike! Groeten, Team E-bike Store
Goedemorgen Thea, Wat een heerlijk positief bericht. Ook altijd fijn als je binnenstapt. Groeten, Team E-bike Store
Beste Jan, Fijn dat alles weer tevredenheid is uitgevoerd. Dank voor je positieve reactie! Groeten, Team E-bike Store
Helemaal super en blij om te lezen! Dank voor uw positieve reactie. Groeten, Team E-bike Store
Beste Rolf, Wat een leuke reactie en bedankt dat we jou mochten adviseren bij een nieuwe e-bike! Heel veel mooie en veilige kilometers gewenst. Groeten, Team E-bike Store
Beste Anna, Wat een heerlijke reactie om te lezen. Fijn dat we je zo konden helpen met de reparatie van jouw e-bike. Hier doen we het voor! Fijne dag. Groeten, Team E-bike Store
Beste Laurens, Wat een prachtig reactie! Hier worden we zoooo blij van... Dank! Groeten, Team E-bike Store
Beste Cornelis, Wat een prachtige reactie. Bedankt dat we u mochten adviseren met een nieuwe e-bike. Groeten, Team E-bike Store
Beste Trudy, Fijn dat Joppert en Hidde u goed konden helpen bij het onderhouden van uw e-bike. Maak er een mooie dag van! Groeten, Team E-bike Store
Beste Wil, Bedankt voor uw reactie. Het boekje is vandaag met de post meegegaan. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, dan bent u van harte welkom om even langs te rijden. Heel veel plezier van uw prachtige Pegasus e-bike. Groeten, Team E-bike Store
Hartelijke dank voor uw reactie. Wij wensen u veel plezier en veilige kilometers op uw prachtige e-bike! Groeten, Team E-bike Store
Beste Erik, Bedankt voor je reactie. Fijn dat we elkaar toch hebben kunnen helpen met de inruil op de twee nieuwe e-bikes. Wij bedanken jou voor het vertrouwen in E-bike Store en wensen je vele mooie en veilige kilometers! Groeten, Team E-bike Store
Beste Ed, Fijn dat we het konden oplossen en alles weer naar tevredenheid werkt. Dank voor het vertrouwen in E-bike Store! Groeten, Team E-bike Store
Beste Simon, Bedankt voor uw reactie en fijn dat alles netjes is uitgevoerd. De kosten voor het onderhouden van de e-bike is inderdaad niet goedkoop. Onze vakbekwame monteurs willen hierin ook het beste bieden, zodat u weer vele veilige kilometers kunt maken. Maar we blijven de prijzen goed monitoren. Groeten, Team E-bike Store
Beste Barbera, Bedankt voor uw positieve reactie. Groeten, Team E-bike Store
Beste Frank, Bedankt voor jouw positieve reactie reactie. Fijne dag! Groeten, Team E-bike Store
Beste Els, Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Wij wensen jou weer veel mooie en veilige kilometers. Groeten, Team E-bike Store
Beste Nan, Diefstal voelt altijd rot en dan is het fijn dat we je snel konden helpen. Samen lossen we het op, zodat je weer heelijk kunt genieten van je prachtige e-bike! Groeten, Team E-bike Store
Wat een heerlijke reactie! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Groeten, Team E-bike Store
Bij E-bike Store willen we zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de e-bike. Onze specialisten doen dat dagelijks door hun passie voor deze prachtige manier van persoonlijk vervoer te delen met klanten. E-bikes maken langere afstanden makkelijker overbrugbaar. Ze brengen mensen op een leuke, duurzame en gezonde manier dichter bij elkaar. Dat is een mooie ontwikkeling waar we als team graag actief aan bijdragen. Onze E-bike Store kunt u bezoeken in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn.