Sinds de start van Taxi de Waalsprong halen wij hier onze voertuigen, top service & kwaliteit.
Mercedes 220d 11 maanden in ons bezit. 1 jaar garantie. Keuring en beurt bij Mercedes dealer in de buurt. Voorwiellager was volgens dealer stuk. Mocht het hier bij de dealer laten repareren. Paul van Bergen (of Jan) alles geregeld in overleg met de dealer Automotions in Goes. Alles perfect in garantie gerepareerd. Als ik weer een andere auto neem ga ik eerst bij hun kijken!!!!
Laagdrempelig, klantvriendelijk!
Goede ontvangst in showroom. Zonder problemen de auto meegekregen naar mijn woonplaats om kritisch te kunnen bekijken. Daarna snel tot goede overeenkomst gekomen. Bij aflevering jammergenoeg paar tekortkomingen die weleenswaar opgelost zijn doch m.i. standaard bij een auto uit dit prijssegment moet horen. Te weten, oude automatten, geen batterijen vervangen in de sleutels en auto met een tank die slechts voor 1/3 Afgevuld is. Uiteindelijk zal ik nu voor de eerste twee meldingen moeten terugkomen.
Heel ontspannen geen druk. Ontvangen met een bakje koffie. Goede inruilwaarde. Erg tevreden
Goede service en dergelijke echt een aanrader.
Vanuit Maastricht onze droom " Rode Mercedes CLA Coupé - AMG uitvoering" afgelopen zaterdag gaan ophalen, wat een service van een gewéldige garage, we komen zeer zeker terug voor ons onderhoudt en onze volgende droom. Vele zonnige groeten uit Maastricht. Pascal & Nicole *****
Goede ervaring gehad bij dit autobedrijf en een mooie Porsche gekocht. Vriendelijke mensen en eerlijke verkoop en inruil prijzen. Ben zeer tevreden over de afhandeling en kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
We worden altijd prettig en correct geholpen en hebben al meerdere auto's bij hen gekocht omdat we zo tevreden zijn.
Goede begeleiding. Goede uitleg over de auto. Goed geholpen
Heb vorige week mijn 10e auto bij Paul van Bergen gekocht,altijd prima auto’s,hele goede service,hele fijne mensen,geen strakke pakkies auto schuivers,gewoon normaal.echt geweldig,hoop nog veel auto’s daar te kopen.
Niks meer dan goeds te zeggen. Inmiddels de 2e auto gekocht bij Paul van Bergen en super tevreden over de service.
Dit in nu mijn tweede Mercedes Benz E serie via Paul van Bergen. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service die ze verlenen naar ons als klant. Niets is te gek en ze regelen alles voor . Het woord SERVICE staat met hoofdletters geschreven. Daarnaast hebben ze eerlijke en mooie auto staan.
Ik heb onlangs een auto gekocht bij Paul van Bergen. Dit is een ouderwets familiebedrijf waar men nog begrijpt wat klantbediening betekent. Snelle service, hoge mate van flexibiliteit, klantvriendelijk en kennis van zaken. Op zoek naar een auto? Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Ruud
Omgang met de verkoper, gezellig.
Geen verrassingen, duidelijk en volgens afspraak.
Van begin tot het eind super geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe mercedes
Aflevering uitleg goed
Onlangs heb ik mijn E200 cabrio gevonden. Ik kwam in mijn zoektocht terecht bij Paul van Bergen. Vriendelijk werd ik door Jan te woord gestaan en voelde als klant alle vrijheid om de auto goed te inspecteren en te berijden voor een proefrit. Geen opdringerigheid of ongevraagde verkooppraatjes. Eenmaal overtuigd van de aankoop van deze auto, werden de zaken snel beklonken. Afspraken werden volledig nagekomen en bij vragen is er immer een goede bereikbaarheid van de garage en/of werkplaats. Voor mij is dit de eerste ervaring met dit bedrijf en zal er zeker terugkeren voor onderhoud of mijn AMG-droom.
Wat een geweldig bedrijf! Super tevreden. Met veel uitleg en ervaring. Niet opdringerig .en werd serieus genomen. Wat ik als erg prettig heb ervaren. De koop ging lekker vlot. En ook de auto stond op de gewenste tijd op en top klaar. Ik kom graag terug.
Vanaf het begin gelijk een goed contact met Jan die mij direct een goed gevoel gaf. Geen moeilijk gedoe. ‘we komen er zeker uit’ Ook bij de uiteindelijke aankoop ging alles perfect, voor de aangekochte auto is ‘s’morgens speciaal iemand voor mij vroeg opgestaan om mijn wensen op de dag in orde te maken. Jan, Paul en medewerkers....jullie waren geweldig.
Zeer goed geholpen door Jan en Paul! Super tevreden weg gegaan! Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met onze auto’s en de service die er verleend werd!
Bij aankomst stond de auto keurig klaar voor de proefrit. Ik kreeg alle tijd en ruimte om hem te beoordelen op rijcomfort en prestaties. Dag erna verliep de onderhandeling prettig en heb ik het gevoel een keurige prijs voor mijn inruilauto te hebben ontvangen en voor deze auto te hebben betaald.
Hele leuke sfeer en keurig net bedrijf. Zijn echt prima geholpen en met een goed gevoel een mooie E cabrio gekocht.
Industrieweg 49
6651 KR Druten
In 1996 is Paul het bedrijf begonnen vanuit Boven-Leeuwen. In 2006 is hij met zijn bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie in Druten. Vanaf het allereerste begin is het bedrijf gespecialiseerd in Mercedes-Benz. De laatste jaren zijn er ook meerdere premium merken bijgekomen zoals o.a. Porsche. Ook doen wij het complete onderhoud (modern ingerichte werkplaats met alle testapparatuur). Paul van Bergen is tevens lid van de Mercedes-Benz specialistengroep (MBSG).