Geachte heer Van der Wal, Bedankt dat u feedback aan ons levert over de geleverde auto. Wij vinden het erg vervelend dat wij op dag van levering achter de strepen in het scherm kwamen. Mijn collega Nour-Dinne heeft dit op dag van de levering met u besproken en ter plekke de Kia Dealer in Lelystad gebeld. In verband met de lopende fabrieksgarantie moet het herstel plaatsvinden bij een Kia dealer en mogen wij dit als Van der Heide niet zelf herstellen. Wij betreuren uw ontevredenheid, hoe kunnen we het verder voor u oplossen? Met vriendelijke groet, Harwin de Noord Commercieel Manager
Goedemorgen heer Verboom, Bedankt dat u uw ervaringen met ons wilt delen, wij vinden het spijtig om te lezen dat u een aantal punten als slecht heeft ervaren. De auto is uitgeleverd met de laatst mogelijke software, op het moment dat u uw account heeft gekoppeld en hoofdgebruiker bent geworden haalt de auto zelf de laatste software update binnen, voor zover wij weten is dit inmiddels ook gebeurt. Er is een misverstand ontstaan omtrent de trekhaak, dit is onze fout geweest en hier willen wij u nogmaals onze excuses voor aanbieden. Gelukkig blijkt nu achteraf dat het fietsenrek toch past. De zaken die eenmalig aangeschaft moesten worden in de Skoda Webshop zijn aankopen geweest voor € 0,00, deze zijn dan voor een jaar geldig, daarna wordt het inderdaad een betaalde functie. Wij willen u ondanks bovenstaande zaken u nogmaals veel fijne en veilige kilometers toewensen. Met vriendelijke groet, Harwin de Noord Commercieel manager
Goedemorgen familie Borg, Wij willen u bedanken voor het delen van uw ervaringen. De aflevermail is nog verstuurd vanuit de verkoper (in dit geval Rhandy) vandaar dat deze mail nog uit zijn naam was gestuurd. We vinden het vervelend om te lezen dat het inschrijven van de fabrieksgarantie niet goed is gegaan en we zijn nieuwsgierig of het inmiddels gelukt is met het importeren van uw auto bij de Kia-dealer, mocht er hier nog hulp voor nodig zijn dan horen wij dat graag van u. We wensen u nog veel fijne en veilige kilometers met uw Kia E-Niro toe. Met vriendelijke groet, Harwin de Noord Commercieel Manager
Dag Henny, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te vernemen dat je goed geholpen bent! Het is goed dat je deze feedback gedeeld hebt, samen met onze klanten kunnen wij onze service telkens verbeteren. We tanken daarom graag je auto nog even voor je af zodra je in de buurt bent! Heel veel fijne en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf van der Heide
Beste Rainel, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven. We vinden het erg jammer dat er bij de levering van de auto een beschadiging geconstateerd is. Gelukkig hebben we dit kunnen oplossen door de beschadiging aan de auto bij jou op locatie te laten herstellen. Zoals besproken tanken we je auto graag nog even voor je af zodra je in de buurt bent! Heel veel fijne en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Harwin de Noord Commercieel Manager
Beste Walter, Hartelijk dank dat u uw ervaringen met ons wil delen. We vinden het jammer dat u enige aspecten teleurstellend vindt maar we zijn blij met uw feedback. Terugkomend op de drietal problemen die u heeft ondervonden: - De auto is uitgerust met een klasse drie alarm. Hier hoort af fabriek geen certificaat bij. Het alarm voldoet aan de eisen echter is er geen typegoedkeuring afgegeven op het alarm omdat de T-Roc Cabrio in kleine oplages is geleverd. - De spraakbediening van de auto is inderdaad een optie die via de webshop achteraf te activeren is. Deze optie hebben wij niet vermeld in onze advertentie omdat deze er niet op zat. Tijdens het verkoopgesprek is dit ook niet naar voren gekomen. - Over het garantiebewijs heeft u volledig gelijk. Het garantiebewijs hebben wij daarom alsnog naar u toegestuurd. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen. We wensen u nogmaals veel fijne en veilige kilometers toe met de Volkswagen T-Roc Cabrio. Met vriendelijke groet, Harwin de Noord Commercieel manager