Prima geholpen bij aankoop

Op zeer vriendelijke wijze in een open sfeer mijn nieuwe auto kunnen kopen. Echt fijn geholpen. Positieve feedback: als jullie afspreken de auto af te leveren met een volle tank benzine moeten jullie dat natuurlijk wel doen.

Reactie van het bedrijf

Dag Henny, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te vernemen dat je goed geholpen bent! Het is goed dat je deze feedback gedeeld hebt, samen met onze klanten kunnen wij onze service telkens verbeteren. We tanken daarom graag je auto nog even voor je af zodra je in de buurt bent! Heel veel fijne en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf van der Heide

Vertrouwd goed gevoel en blij met m’n aankoop

Goed deskundig geholpen . De dag dat ik kwam proefrit maken was het druk ,Gerard nam de tijd en gaf me de tijd geen gehaast . Dank je wel .

• Deskundigheid/Vakmanschap

De onderhoudsbeurt werd uitgevoerd in de tijd die er voor opgegeven was

Er was een onderdeel waar geen melding van was gemaakt bij het brengen van de auto. Ik werd daarover gebeld zodat ik de beslissing wel/niet kon nemen.

kan beter

Spijtig dat de auto schade had bij het ophalen. Tevens was de tank leeg.

Reactie van het bedrijf

Beste Rainel, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven. We vinden het erg jammer dat er bij de levering van de auto een beschadiging geconstateerd is. Gelukkig hebben we dit kunnen oplossen door de beschadiging aan de auto bij jou op locatie te laten herstellen. Zoals besproken tanken we je auto graag nog even voor je af zodra je in de buurt bent! Heel veel fijne en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Harwin de Noord Commercieel Manager

Tevreden met de klantvriendelijkheid

Wij zijn tevreden met de klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en afhandeling.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Aanvankelijk prettig, later enige teleurstellende aspecten.

Keuze gevallen op een T Roc cabrio. Lange reis gemaakt voor proefrit, positief gevoel en later gekocht. Communicatie prima. Bij aflevering een drietal problemen. 1e: naar zeggen zit er een klasse drie alarm in de auto. Hierbij hoort een certificaat. Bij navraag kon dat niet geleverd worden. Iets met een ontbrekende type goedkeuring. Warrig en niet juist. Het is klasse die en heeft dus een certificaat. Is er geen certificaat dan is het dus geen klasse drie alarm. Misschien kan iemand me e.e.a. nog eens uit de doeken doen en me vooral vertellen wat ik nu met de verzekering moet communiceren. 2e De auto wordt geleverd met alle mogelijke opties, lijkt op het oog helemaal compleet. Echter, na aflevering blijkt dat voor spraak aansturing nog eens betaald zou moeten worden. Voor een zo complete auto een uiterst rare zaak. Ja, zei de verkoper, u heeft ook niet gevraagd of het er in zat. Klopt, ik heb ook niet gevraagd of er lucht in de banden zat of dat er lampjes in de koplampen zaten. Bij een zo complete auto is het gek dat er welgeteld één mogelijke optie ontbreekt. 3e Nergens in de documentatie is te vinden wat nu de exacte garantie van de auto is. Er wordt geadverteerd met nog 48 maanden fabrieksgarantie maar ik zie dat nergens terug, noch op papier, noch digitaal. Het zal best bij Volkswagen geregistreerd zijn, maar ik wil het zelf ook graag kunnen inzien.

Reactie van het bedrijf

Beste Walter, Hartelijk dank dat u uw ervaringen met ons wil delen. We vinden het jammer dat u enige aspecten teleurstellend vindt maar we zijn blij met uw feedback. Terugkomend op de drietal problemen die u heeft ondervonden: - De auto is uitgerust met een klasse drie alarm. Hier hoort af fabriek geen certificaat bij. Het alarm voldoet aan de eisen echter is er geen typegoedkeuring afgegeven op het alarm omdat de T-Roc Cabrio in kleine oplages is geleverd. - De spraakbediening van de auto is inderdaad een optie die via de webshop achteraf te activeren is. Deze optie hebben wij niet vermeld in onze advertentie omdat deze er niet op zat. Tijdens het verkoopgesprek is dit ook niet naar voren gekomen. - Over het garantiebewijs heeft u volledig gelijk. Het garantiebewijs hebben wij daarom alsnog naar u toegestuurd. Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen. We wensen u nogmaals veel fijne en veilige kilometers toe met de Volkswagen T-Roc Cabrio. Met vriendelijke groet, Harwin de Noord Commercieel manager

super relaxte ervaring

Bij Gerard in Emmeloord onze eerste elektrische auto gekocht, een Kia Niro EV. Donkergrijs, bijna niet te krijgen in Nederland, donkere kleur nieuwe type. Maar zij hadden 'm! Ze hebben veel keus in auto's en Gerard was erg behulpzaam en duidelijk. We zijn heel blij met onze auto en hoe het aankoopproces ging. Inclusief inruilen vd oude auto. Dank! mvg Mischa en Laura

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima, to the point, geduldig.

Meerdere auto's kunnen proberen. Snel, vriendelijk en makkelijk proces. Scherpe verkoop- en inkoopprijs.

Gewoon perfect een 10!

Zocht een goeie Transporter met Full Options bij van der Heide was ik op het juiste adres! Zeer goed geholpen en nette vriendelijke personeel. De verkoper zelf is een top vent die zijn afspraken na komt echte Gentlemen. Bedankt Van der Heide.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Een bedrijf waar de klant nog koning is.

Na een proefrit deal snel gesloten. Vriendelijk en deskundig advies. Wij wilden nog wat veranderen aan de auto en dit was geen enkel probleem. Wij voelden ons gewaardeerd als klant.

Fijn bedrijf

Zeer tevreden op dit moment van aankoop. Heb jullie al aanbevolen een vrienden!

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.

Vriendelijk en behulpzaam en toegankelijk

Prima geholpen door Christian. Auto netjes en goed afgeleverd, kortom prima Service!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig contact met verkoopadviseur Gerard Vos.

Na een proefrit was het bijna onvermijdelijk om niet een positieve beslissing te nemen. We zijn perfect voorgelicht over de do's en dont's door Gerard Vos. Hij gaf waardevolle tips en was bovendien heel vriendelijk.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Great experience as an expat

We were looking for a specific car. Since we don't speak Dutch fluently, it scared us a bit to ask around. From the beginning, Christian took our case and helped us decide and test drive the car. He did so in English and we definitely felt that we were well-informed. Both Pros and Cons were well explained Once we were convinced, he explained to us all the steps and estimated the time for the car to be ready. When it was time, we received a call indicating the next steps and confirming the day and time. The car was finally delivered to my home nicely and timely.

3-3-2023

Vriendelijke medewerkers dit vanwege dat de heren duidelijke en meedacht bij problemen. Onderdelen waren snel tot beschikking en kon gemonteerd worden. Dacht mee aan probleem Oplossing. Nam contact op met mij bij eventuele problemen of veranderingen. Auto snel afgeleverd.

Professioneel

Auto gezien op de BOVAG site. Op korte termijn een afspraak kunnen plannen. Na proefrit zaak meteen kunnen afronden. Levering winterbanden leidde tot wat vertraging in de levering.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geweldig geholpen door de verkoper

Tot onze verbazing was de trekhaak al gemonteerd toppie heel fijn nogmaals bedankt hiervoor

• Deskundigheid/Vakmanschap

Vriendelijk, transparant, betrouwbaar, oprecht en betrokken

Vriendelijk, transparant, betrouwbaar, oprecht en betrokken van begin (mijn zoektocht naar een Yeti) tot eind (de aankoop van een prachtige Yeti)!

prima service

Rij al lang VW naar tevredenheid en betrouwbaar. Pas weer ingeruild voor een zo goed als nieuwe VW weer.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Vriendelijke en professionele mensen; perfecte service!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Contact met dhr. Harwin de Noord zeer goed.

contact / communicatie via info@vdheide.nl kan beter! Contacten met zoals al aangegeven via dhr. Harwin de Noord prima. Zowel via mail, telefonisch als ter plaatse. Zeer plezierig , open en duidelijk. Afspraken worden nagekomen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Online auto kopen zeer aan te bevelen!

Door omstandigheden, plotseling een auto nodig, heb ik bij van der Heide online een auto gekocht en dit is zeer goed bevallen. Het merk/model had ik al in mijn hoofd en de rest (onderhandelen en overeenkomen) is via de mail en telefonisch gegaan. Dit is uitzonderlijk goed gegaan, in de showroom ben je eerder afgeleid door al die blinkende bakkies en nu was er volledige focus over wat je wil weten en vragen. Goede informatie en service en de auto werd voor de deur in Almere afgeleverd!

Geweldig fijn bedrijf!!

De medewerkers van Autobedrijf van der Heide zijn hele fijne mensen, ze willen alles voor je doen om het je naar het zin te maken. Dit was voor ons de 1e keer maar zeker niet de laatste! Chapeau!! Ga zo door!!!!!!!

Kwalitatief Uiterst teleurstellend

Auto aangeboden voor jaarbeurt, Doorgegeven dat er 3,7liter motorolie in kan geen geen probleem onze monteurs kijken altijd op de pijlstok. Haal eind van de dag m'n auto op, uiteraard mag ik eerst de rekening betalen, bougie's vervangen zijn long life zaten er nog geen jaar in, goed worden verrekend, sta naast de auto trek de pijlstok eruit teveel olie in, meld dit, jammer al het technisch personeel naar huis. Ben weggestuurd, vervolgens de volgende dag geen enkele reactie, weer contact gezocht, goed mocht weer terug daar de werkplaats in, bij ontvangst, werd erdoor gegeven dat er inderdaad teveel olie in zat. Wie draait er voor de motorschade op. Mijn waarneming is dat er allemaal eilandjes zijn, personeel loopt mooi te zijn maar weet van elkaar niet wat ze doen. Ze probeerde me af te kopen met 100 Euro.

Reactie van het bedrijf

Beste Adri, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om een review te schrijven. We vinden het spijtig om te vernemen dat u onze dienstverlening als onvoldoende heeft ervaren, en er een negatieve recensie is geplaatst een aantal maanden na uw bezoek aan onze werkplaats. Destijds hebben wij contact opgenomen en de kwestie uitgebreid besproken. Tevens is er toen een oplossing aangeboden. Omdat wij het jammer vinden dat u nog steeds deze negatieve ervaring heeft, willen we graag nogmaals met u in contact komen. Mijn collega heeft u daarom de afgelopen dagen proberen te bereiken, echter kregen we geen gehoor. We willen u vriendelijk verzoeken om in contact met ons te treden. Mocht u suggesties hebben om onze dienstverlening te verbeteren of aanvullende opmerkingen/vragen hebben, staan wij voor u klaar. Met vriendelijke groet, Robert-Jan Marketing