Uitstekende rijschool.

Dankzij Autorijschool Spits’92 ben ik geslaagd voor mijn eerste praktijkexamen. Dank jullie wel voor jullie inzet.

Heel tevreden , in een keer geslaagd!

Yes , ik heb mijn rijbewijs is een keer gehaald! Ondanks dat ik het heel spannend vond omdat ik faal angstig ben ben ik in een keer geslaagd! Ik heb les gehad van Rob Westra. Het waren hele fijne lessen , duidelijk , to the point en ook gezellig. Nogmaals dankjewel Rob!

*** uit ***

Ik heb rijles gehad bij de heer *** voelde me niet op me gemak bij de meneer in de auto hij maakte opmerking waar ik heel erg van schrok.

Goede rijschool met leuke instructeurs

Hele fijne instructeur gehad en goede voorbereiding op het examen

Hele fijne en gezellige rijlessen!

Altijd hele goede en gezellige lessen gehad met Ronald. Hierdoor in 1x geslaagd!!

Top rijschool! In 1x geslaagd!!

Erg fijne rijschool. Leuke rijlessen gehad met de instructeur en goed klaargestoomd om veilig de weg op te kunnen.

Goede rijschool!

Ik had een erg goeie rijinstructeur die mij erg gestructureerd les heeft gegeven. Voel me nu optimaal voorbereid om veilig de weg op te gaan!

Prettige ervaring

Ik kreeg rijles van Richard, die ervoor zorgde dat ik goed leerde autorijden en veilig de weg op kon. Ik ben hierdoor in een keer geslaagd en heb dus een prettige ervaring met deze rijschool gehad. Het is zeker een aanrader!

Leren auto rijden

Ik heb gelest bij Rob Westra en dit is mij heel erg bevallen. Ik was door de lessen niet alleen klaar voor het examen, maar heb heb hier ook echt auto leren rijden, zodat ik ook na het slagen veilig auto kan rijden en voor alles voorbereid ben. De lesmethode van Rob paste verder heel goed bij mij waardoor ik elke les effectief leerde en vooral ook veel leerde van mijn fouten. Ik raad het zeer zeker aan om hier dus rijles te gaan nemen!

Geweldige

Geweldige rijschool die echt zorgt dat je klaar bent voor het rijexamen. Altijd les gehad van Richard. Hele relaxte kerel die zorgt dat je niet zenuwachtig wordt. Hij legt dingen goed uit waardoor je het meteen begrijpt. Haalt je op op plekken dat voor mij altijd goed uitkwamen en is veel beschikbaar. Oftewel top rijschool ik zou het zeker aanbevelen. Mvg, Wouter

Prettige rijschool

Er zat een goede opbouw in de lessen van Rob. Hij geeft goede tips, is erg kundig en kan ook gezellig kletsen. Voor mij hielp dit wel tegen de zenuwen. Hierdoor ging ik met veel vertrouwen in mijn rijvaardigheid op examen. Vanwege de werkzaamheden aan de ring moest ik mijn tussentijdse toets in Winschoten doen en het examen in Assen. Ter voorbereiding zijn we een paar keer daar gaan lessen zodat ik de omgeving goed leerde kennen.

Rijlessen van Richard

Ik was heel tevreden over mijn instructeur. Hij gaf goed instructie en gaf fijne tips. Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Zeker een 10 waard!

Ik heb ongeveer een jaar lang les gekregen van rijinstructeur Richard Christiaans, en om het in één zin te zeggen: het had in mijn optiek niet beter gekund. Ik raad iedereen zeer aan om bij deze rijschool lessen te nemen en vooral voor Richard als instructeur te kiezen.

Zeer aan te raden!

Erg goede examinator, bij het examen kom je erg goed voorbereid aan!

Zeer goede lessen

Bij Spits92 les gekregen van Rob Westra, en zou dit iedereen aan kunnen bevelen. De lessen volgden een logische opbouw, met een goede basis in voertuigbeheersing en nadien het opzoeken van telkens lastigere verkeerssituaties. Rob geeft goede feedback, met de juiste balans tussen wat goed gaat en waar de verbeterpunten liggen. Hierbij geduldig met als gevolg dat je vertrouwen in het autorijden groeit. Afspraken konden flexibel worden ingepland, bijvoorbeeld extra lessen voor het examen, en afspraken werden goed nagekomen. Daarbovenop heb ik door Robs gezelligheid, grappen, en interesse in de leerling, altijd met veel plezier in de auto gezeten! Nogmaals ontzettend bedankt Rob!

Heel veel detail voor alles

Alles wordt ontzettend nauwkeurig behandeld, waardoor je met zelfvertrouwen aan je praktijkexamen begint!

Erg goed

Ik heb het hele traject als heel goed ervaren. Om te beginnen waren er geen lange wachttijden en kon ik bijna gelijk beginnen met lessen. Mijn instructeur Rob leerde mij op een prettige manier autorijden en ik ben dan ook in één keer geslaagd. Een echte aanrader!

Er word tijd voor je genomen. Je krijgt gestructureerd les. Geweldig ervaren, je leert auto rijden waar je je hele leven wat aan hebt.

Fijne rijlessen en ik was goed voorbereid voor het examen.

Ik vond de rijlessen heel leerzaam en gezellig. Ik had les van Richard Christiaans en mijn ervaring is heel erg positief. Ik voelde me goed voorbereid op het examen en heb het ook in 1 keer gehaald.

Super leerzame lessen gehad bij Ronald Door Ronald heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald, hij is erg geduldig en neemt echt de tijd. De rijlessen waren altijd prettig en erg leerzaam.

erg tevreden

Hele fijne ervaring

Heb les gekregen van Richard die een fantastische rustige sfeer creëert en de lessen heel goed opbouwt. Ben hierdoor in 1x geslaagd, als ik een hoger cijfer dan een 10 kon geven had ik dat zeker gedaan.

Super fijne rijschool!!!

Door de goede ervaringen van mijn zus bij spits 92 er zelf ook bij gegaan. Lessen gehad van Richard en veel leuke, maar vooral leerzame lessen gehad. Tussentijdse toets in 1x gehaald en mijn examen ook! Beste keuze voor als je wilt slagen voor je rijbewijs.

Heel fijn

Ik heb les gehad van Richard en ben in een keer geslaagd. Er zat een goede opbouw in de lessen. Voelde me altijd op m’n gemak achter het stuur, hele goeie rijschool!

Fijne rijschool!

Ik kreeg goede tips tijdens het rijden en ging afrijden toen ik er echt klaar voor was.

Henk Plenterlaan 63

9731 KE Groningen

625 00 36 13

Over Autorijschool Spits '92

Autorijschool Spits>92 bestaat uit een groep enthousiaste en bekwame instructeurs/trices. Wij richten ons uitsluitend op het geven van autorijles waarbij het leveren van topkwaliteit tegen een redelijke prijs voortdurend wordt nagestreefd. Met een groot leerlingenbestand en bovengemiddelde slagingspercentages behoort Autorijschool Spits>92 tot het topsegment van de rijscholen in Groningen.