Vlot aan telefoon, heldere afspraken, zoeken vooraf contact bij onverwachte vervanging of reparatie. Een opgeruimde werkplaats, waar je ziet, hoe er gewerkt wordt.
heel goed zelfs; niks op aan te merken. Een volle agenda daar, dus boek op tijd
Snel geholpen en alles volgens afspraak. Heel persoonlijke benadering en een eerlijk advies. Topbedrijf dit!
Auto loopt weer als een zonnetje op gas. Afspraken allemaal keurig nagekomen en de gasinstallatie helemaal mooi ingebouwd zoals ik het wil hebben.
Ben al vele jaren vaste klant bij dit autobedrijf en altijd netjes en vakkundig geholpen. Reparatie, onderhoud en apk keuringen worden prima gedaan. Vooraf altijd duidelijke afspraak en opgave t.a.v. reparatie en kosten. Geen verrassingen dus. Hun
Prima ondersteuning rond vervanging automatische versnellingsbak
Kan altijd wachten, vriendelijk personeel en snelle service.
Altijd bereid om bij onverwachte problemen te helpen.
Tevreden over de afhandeling, behandeling en service. Zeer klantvriendelijk. Betrouwbaar en goede communicatie.
Goede service en zeer klantvriendelijk!
Al jaren tevreden klant hier, mensen die hun vak verstaan
Jammer dat de auto weinig onderhoud en reparatie nodig heeft!
Altijd uitstekend geholpen.
Ik heb pas een auto gekocht, en ben heel tevreden over de afhandeling, behandeling en service. Zeer klantvriendelijk.
deskundigadvies en goed personeel
Snel geholpen, goed advies en vriendelijke mensen.
Autobedrijf Lex Vilier is een prettig en goed bedrijf met aandacht voor de persoon.
Vriendelijk en kundigheid
Goede service.,betrouwbaar, vriendelijk en goede communicatie
Goed en vertrouwd. Denken met je mee wat mogelijk ie en goede service.
Altijd staat er bij jullie iemand klaar om te helpen. Meedenken en oplossingen aanbieden. Vertrouwd en kundig. Eerlijk op alle fronten en dit alles m.i. tegen een betaalbare prijs.
Het is fijn dat én hoe de medewerkers van Vilier meedenken wat er aan de auto zou moeten en kunnen gebeuren. Het is ook fijn, dat er dusdanige kwaliteit van vakmanschap is, dat onze auto in betrouwbare handen is.
Autobedrijf Lex Vilier zal er alles aan doen om je goed, vakkundig en snel te helpen. Ik kom er al jaren met verschillende auto's en hoop nog lang van de service van Lex Vilier gebruik te kunnen maken. Een echte aanrader!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.