Zeer goed en vooral vriendelijk geholpen

We zijn heel vriendelijk behulpzaam en vooral vakkundig geholpen met het zoeken naar een andere auto. Dit kom je in deze tijd niet veel meer tegen.

Goed bedrijf.

Prima geholpen, weer erg tevreden.

Gewoon super!

Ontzettend fijne service en geweldig personeel wat altijd met je mee denkt!

Open in de noodzakelijke uitvoering en persoonlijk in contact.

Een Volvo 70 van rond de 20 jaar oud gekocht bij Autoservice van de Zande B.V. Deze rijdt fantastisch maar heeft hier en daar een sleutel nodig als onderhoud. Als ik aangeef wat ik hoor of beleef, weten zij snel technisch in te schatten wat de gebreken kunnen zijn. Maken tijd voor de auto en denken altijd mee in de mogelijkheden. Open in wat gedaan moet worden en eerlijk in het informeren. De Volvo rijdt nog heerlijk.

uitermate tevreden

zeer klantvriendelijk en duidelijk

Vriendelijk personeel, en je wordt snel geholpen

Vriendelijk, je kunt er op rekenen!

Veel inhoudelijke kennis en transparantie, prettige bejegening, goed betrouwbaar en berreikbaar.

Vriendelijke service

Ben goed en vriendelijk geholpen met de aankoop van een auto j

Goede

Goede Service, vriendelijkheid, behulpzaam, meeedenkend, oplossingsgericht.

Mooi, klein....familie bedrijf.....korte lijntjes...geen stropdassen

Prima ontvangst, netjes gebeld toen de auto gereed was....en netjes afgewerkt...

Service is super geregeld men denkt met de klanten mee en denken mee over een oplossing.

Snelle service en vriendelijk personeel

We hadden schade aan onze auto en zijn snel en vakkundig geholpen door Frans en zijn medewerkers..

Prima geholpen

Afspraak maken. Op tijd geholpen tegen een redelijke prijs.

Dienstverlening op de 'ouderwetse' manier....

Alleen maar op basis van 'ooit horen zeggen' kwamen vriend en ik hier terecht, onbekend, en toch zo vlak bij huis...Vanaf minuut 1 voelde het goed: heel vriendelijke ontvangst, ze namen alle tijd voor ons (hoewel het bijna sluitingstijd was) en stonden ons rustig en deskundig te woord. Het gevolg is, dat zowel vriend als ik meteen besloten hebben voor al onze auto-zaken voortaan naar Van de Zande te gaan Zowel Rianne als Frans stralen alle vertrouwen uit, en wij zullen hen dan ook warm aanbevelen in onze vriendenkring!

Geweldige service

Kreeg snel reactie op mijn email en kon op korte termijn de bus brengen voor reparatie.

altijd vriendelijk en hulpvaardig

staan altijd voor je klaar

Altijd vriendelijk geholpen

Auto goed gemaakt en vriendelijk geholpen en goede service

Gespecialiseerd, betaalbaar advies, met een glimlach.

Zeer vriendelijk, duidelijke nota, keurig uitgelegd wat er gedaan is. Van te voren wordt doorgesproken wat de werkzaamheden inhouden. Netjes afgeleverd. Vriendelijk aan de telefoon en ook aan de balie. Ik nodig je uit, om met je probleem van je auto er binnen te lopen. Er wordt meegedacht in oplossingen, wensen en betaalbaarheid.

Geweldig geholpen

Hier wordt goed naar je geluisterd als klant. Meegedacht in je wensen en in mogelijke opties (rekening houdend met je portemonnee.) Zeer kundig, vriendelijk en vertrouwd! Kom er al jaren.

super actie ondernomen op mijn melding

direct actie ondernomen n.a.v. mijn probleem/melding over koelvloeistof, fiets mogen lenen en volgende ochtend melding dat ik mijn auto weer op kon komen halen

Zorgvuldig

Goed en zeer zorgvuldig wordt er naar de auto gekeken en het nodige onderhoud verricht. Communicatie en afstemming ook zeer zorgvuldig

prima!

nvt

Altijd goed

Altijd duidelijke uitleg , en eerlijkheid

Geweldige after service na aankoop auto

1 jaar geleden een mooie Volkswagen Tiguan gekocht met 1 jaar Bovag garantie. En garantie en service staat hoog aangeschreven bij Frans en Rianne van der Zanden. Na 1 jaar , na afloop van de Bovag garantie, wordt er een uitgebreide inspectie beurt gedaan. Voor eventuele reparaties is hij heel transparant en denkt voor 100% met ons mee. Wat een geweldig familie bedrijf, en waar krijg je deze service nog op vandaag. Een echte aanrader dit familie garage bedrijf in Esch.

Broxven 6

5296 NV Esch

Over Autoservice van de Zande B.V.

Autoservice van de Zande een erkend BOVAG- partner en sinds 1989 niet meer weg te denken in Esch en omstreken. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij proberen met iedereen een persoonlijke band te onderhouden en uitstekende service te verlenen. Ons autobedrijf in Esch beschikt over een fraaie showroom waar u terecht kunt voor jonge, betrouwbare occasions. Daarnaast is Autoservice van de Zande voorzien van een ruime, moderne werkplaats waar u terecht kunt voor al uw auto gerelateerde werkzaamheden, ongeacht welk merk. Bent u opzoek naar uw droom auto, leaseauto of naar het juiste adres voor APK-keuringen en voor de bandenwissel? Wij helpen u graag!