Reparatie van de auto is prima uitgevoerd.

de auto had een deukje opgelopen, is volgens afspraak gerepareerd en de kosten waren van tevoren afgesproken.

De klant is er koning

We worden altijd voortreffelijk geholpen.

Goed vriendelijk

Duidelijk vriendelijk neemt de tijd altijd geïnteresseerd in de mens in de klant

Top bedrijf

Top bedrijf al jaren klant

Wil niet naar een andere garage.

Super fijne afhandeling van zaken en goede service.

Prima service.

Zelf had ik een afspraak gemaakt voor een APK in combinatie met een grote beurt. Bij het ophalen van de Forester bleek echter dat een kleine beurt van toepassing was en deze ook was uitgevoerd. Een prettige verrassing dus gezien de lagere kosten.

Je bent er klant.

Vriendelijk en hulpvaardig.

Erg goed

Bijzonder snel geholpen en vriendelijk

Goede service.

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel en goede service.

Zoals gewoonlijk perfect !

Zie boven

Zeer positief

Uitstekend geholpen. Vriendelijk en goede prijs. Reparatie vlot uitgevoerd. Perfecte service, koffie en leenauto

Een klantvriendelijk bedrijf

Snelle service , goede communicatie

Overlag mogelijk omtrent reparaties. Goed advies

Vriendelijk en zeer betrouwbaar

Ze staan ja altijd vriendelijk te woord, koffie en thee wordt altijd aangeboden en ze zijn eerlijk en transparant. Al jaren alleen maar goede ervaringen. met verschillende auto's en ze zijn zeer betrokken bij de klant en kennen iedereen

Zeer tevreden.

Worden altijd goed en prettig geholpen. Houden zich altijd aan de afspraken, kortom tevreden!!! Ook het laatste ongemak is prima opgelost.

Erg klantvriendelijk.

Plezierig contact bij inruil oude auto en aankoop nieuwe auto, Idem bij aanpassing nieuwe auto.

Super goed bedrijf

Zijn al vele jaren bij zuithof en bevalt mij prima goed overleg en en goede service

Ik kan weer veilig en met plezier rijden.

Bedankt voor de goede service, vakkundigheid en klantvriendelijkheid.

super

zeer goede ervaring met dit bedrijf

Een garage met super gemotiveerde medewerkers

Een garage die niet alleen doet wat ik vraag voor mijn auto, maar zelfs nog een stapje extra doet. Gewoon geweldig.

Goed, betrouwbaar.

Ze houden zich afspraken, zijn vriendelijk, eerlijk, auto is goed gerepareerd en was snel klaar. Kreeg tijdens de reparatie een zeer goede leenauto.

Helemaal naar wens!

Dat wij al vele jaren bij Zuithof zaken doen zegt genoeg.

Topservice

Fijn bedrijf waar de klant nog koning is

Geweldig.

Ik zeg in 1 woord deze garage is grote klasse. Ze staan altijd voor jou klaar. En de service is altijd top. Dit blijft mijn garage...

Meedenkend en fantastische service

Of het nou gaat om een beurt of een extra auto huren, het is fantastisch zoals Zuithof klaar staat, service verleend en altijd mee denkt met de klant.

Tusveld 15

7627NV Bornerbroek