Filters

8

Goeie service, doen wat je verwacht!

Specialisten in Volvo en Saab die weten waar ze over praten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en transperante betrouwbare communicatie en afspraken.

Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd over het aanbod. Afspraken worden nagekomen en duidelijkheid over prijs en inruil. Auto netjes thuis afgeleverd en dat was wel een stukje rijden(380km). Er staat een hecht, vriendelijk team die geen 9 - 17 mentaliteit heeft.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top garage

Een top garage klantvriendelijk en vakmensen en natuurlijk top occasions te koop en een geweldige service

 • Aanbevelen? Ja
9

je word er vriendelijk behandeld

mijn volvo xc 60 keurig afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Honderd procent tevreden

Ben al enige jaren klant bij Wassenaar. Kan ervaring kort samenvatten: zeer correct en betrouwbaar garagebedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd tevreden na onderhoud van mijn auto

Goed bereikbaar, denken mee, houden zich aan de afspraken, het onderhoud van de auto is altijd goed, deskundig, compleet. Kortom top!

 • Aanbevelen? Ja
8

Als immer betrouwbaar en efficient

idem

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen, betrouwbaar adres

Ik heb hier in Coronatijd een auto gekocht, gebruik makend van de proefrit aan huis. Het aankoopproces hebben we eigenlijk omgedraaid, vanwege de verplicht gesloten showroom. Dus eerst zeer veel informatie en foto's uitgewisseld, onderhandeld over een aankoopprijs (incl. inruil oude voertuig; en onder voorbehoud van de proefrit) en tot slot een proefrit en meteen overdracht. Men was nooit te beroerd om nog meer informatie of foto's aan te leveren. Uiteraard heb ik heel veel opgevraagd, gezien het kopen op afstand. Dat kopen op afstand was onder voorbehoud van de finale proefrit, maar uiteraard wil je dan alles al afgekaart hebben. Geen van beide partijen heeft er iets aan als het op het laatst mis loopt. Dat alles is gelukt en de proefrit bevestigde volledig de verwachting en bracht geen verrassing. Dank, Wassenaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Oprecht en gastvrij

Autobedrijf Wassenaar is voor mij een bedrijf waar ik graag kom met mijn auto, bakje koffie, oprecht en eerlijk advies. Voorbeeld? Ik was gewisseld van baan waar door ik geen diesel meer nodig had, ik wou graag een benzine. Martin wacht daar nou maar even mee stel je voor dat je deze baan niet bevalt en je moet straks weer verder reizen, dan heb je weer een diesel nodig. Inderdaad ik ben weer gewisseld van baan en ben echt blij dat ik mijn diesel auto nog heb. Dat noem ik nou echt meedenken met je klant en je klant voorop stellen. Ook met beurten, je wordt gebeld, zus en zo dit is er aan de hand, wat wil jij dat we gaan doen. Top service!! 10+ wat mij betreft

 • Aanbevelen? Ja
10

prima service!

Reeds 45 jaar klant bij Wassenaar, begonnen in Menaldum. De service was al die jaren goed en is nog steeds zeer goed. Plezierige deskundige mensen zowel in de showroom, bij de servicebalie als in de garage. Jammer dat de SAAB auto's niet meer gefabriceerd worden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal tevreden.... goed tevreden. !

De uitleg over de auto was helder en duidelijk. To the point. Prijstechnisch tevreden en ook de vragen die er waren zijn goed beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
9

Open en betrokken. Klantgericht en geen gladde verkoop.

Prettig in de communicatie en willen een auto correct afleveren. Geen wazige bijkomende kosten voor het afleveren etc. Heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima mensen in een prima bedrijf!

Bij dit bedrijf kan ik met mijn recent aangeschafte Saab nog jaren vooruit. Eerlijke en nuchtere mensen met passie voor hun vak, en aandacht voor de klant!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakmensen en goede communicatie

Prettige communicatie. Men denkt met je mee. Zoeken naar oplossingen en niet altijd de duurste. Goede vakmensen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima!

Nog maar 1x geweest voor APK en beurt. Prima!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte aflevering van aangekochte auto

Fijn bedrijf met korte lijnen. Komen gemaakte afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer service en klant gericht !

Ter vervanging van onze oude V70 een iets jongere gekocht. Fantastische auto gekocht, meer dan 100% tevreden. Volvo en Saab liefhebbers, je wordt echt nog als klant behandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend service verleend m.b.t. jaarlijkse beurt en APK aan onze SAAB 9.3X

Wederom goede ervaring m.b.t. ontvangst, belangstelling en service aan auto. Deskundigheid, alles volgens afspraak en duidelijke uitleg sprak weer veel vertrouwen uit. Het bedrijf was ook helemaal ingericht volgens de huidige corona-regels.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Zoals altijd zeer professioneel en klantvriendelijk, perfecte service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer een prima ervaring

Zoals altijd was ook nu mijn ervaring met Autobedrijf Wassenaar uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig en correct bedrijf.

Zelfs in corona tijd een perfecte service geleverd met proefrit en aflevering op locatie bij klant.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mijn ervaring met Wassenaar is dat ze goed en betrouwbaar zijn.

Prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel geholpen

Fijn dat een kort telefoontje al genoeg is om langs te kunnen komen zelfde middag al een oplossing.

 • Aanbevelen? Ja
9

bij wassenaar zijn ze "recht voor de raap" je weet meteen waar je aan toe bent.

ik was al een tijdje opzoek naar een andere auto . op de website van autobedrijf Wassenaar stond een hele mooie blauwe V70 , na een korte telefonische uitleg van Lieuwe , nodigde hij mij uit .om toch eens langs te komen , zo gezegd en gedaan …, bij nader inzien voelde de V70 '' 2maten '' te groot voor mij . en vroeg aan Lieuwe , heb je ook een alternatief ? na even goed nagedacht te hebben , liet hij mij een onberispelijke 9.3 Estate zien , ik moest best wel even wennen aan deze auto , Lieuwe stelde mij voor , om een keer een proefrit zonder beperking te doen . na de proefrit dacht ik : dit wordt hem . we zijn het eens geworden over het bij te betalen bedrag , meer dan top is deze auto aan mij afgeleverd , alle mensen van Wassenaar bedankt hier voor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Altijd weer prettig, servicegericht contact en fijne mensen

Bovenstaande kop behoeft geen toelichting voor mensen die al een tijdje bij Autobedrijf Wassenaar over de vloer komen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V.

Autobedrijf Wassenaar Leeuwarden B.V. , Saab-dealer én specialist in Volvo. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe Volvo, maar ook voor occasions in alle prijsklassen van Volvo of Saab. Doorlopend zijn er +/- 50 occasions. Wij investeren continu in zowel de kennis van onze medewerkers als in apparatuur. Moderne uitleesapparatuur helpt ons bij een grondige analyse van uw auto. Zodoende zijn we in staat efficiënt problemen op te lossen. Sinds 1962 zijn wij Saab-dealer voor noordelijk Friesland. Het Zweedse merk zit in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd