Behoeft geen toelichting
Werden heel goed ontvangen, gelijk koffie aangeboden, waarna een leuk gesprrek volgde.
Woonachtig in Almere en dan ruim 160 kilometer heen en terug voor een servicebeurt. Ik denk dat dat genoeg zegt over de kwaliteit die Selles levert.
We komen hier al jaren is een geweldige prettige garage om te komen zeer klant gericht,dit geld echt voor alle medewerkers,zeer vakkundig en enorm goed op de hoogte van de wensen van hun klanten. Voor ons een dikke 10 voor het gehele Team Fam van Schaik Opheusden
Snel en kundig
Prettig contact gehad met Pieter en een prachtige auto ontvangen!
Hebben plezierige en accurate gesprekken gevoerd waaruit een goede deal is ontstaan waardoor ik naar volle tevredenheid een auto naar wens heb kunnen aanschaffen .
zeer vlot en deskundig geholpen
Na aankoop van een auto beviel deze niet van onze zeide. Hierna contact gehad. En als oplossing opzoek naar een auto die wij dan wel wilde hebben. Ze waren Behulpzaam bij het zoeken van een andere auto. Nette afspraken Gemaakt en nagekomen. Een grote blij van onze kant.
Super fijne garage fijn personeel erg behulpzaam en super blij met onze auto gord advies
Verkoper deed keurig zijn werk echter bij aflevering zijn er gebreken en is de auto niet schoon van binnen. Dit wordt uiteindelijk door de aflevering verkoper deels opgelost, maar ik moet later terugkomen voor het compatibel maken van de auto voor de telefoons om oa navigatie te krijgen. Nog geen oproep voor gehad. Ik ga ervan uit dat het deze week tot een afspraak komt.
het probleem op een deskundige wijze klantvriendelijk opgelost
Mooie auto gekocht. Fijne mensen.
We zijn netjes ontvangen en goed geholpen alleen mis ik het onderhouds boekje van onze auto
auto is netjes afgeleverd, en naar vermoede een goede beurt gehad en rij klaar gemaakt. Maar er was afgesproken dat na 2 weken ik de dodge op kon halen dat was echter niet zo, heb een aantal keer zelf gebeld hoe het er voor stond maar hoorde van jullie zelf weinig. heeft uiteindelijk een dikke 6 weken geduurd voor dat die klaar was. echter heb ik nu blij dat ik de dodge heb en dat die netjes afgelevert is. met vriendelijke groet Aart
Zeer behulpzaam met alles
Uitstekende service en goed geholpen bij de APK.
Mijn ervaring: alle afspraken worden tot in de perfectie uitgevoerd.
mag meer personeel, soms duurt te lang
Ben al 20 jaar klant hier en tot nu toe altijd goed geholpen en komen afspraken na , Leuke mensen
Mooi assortiment auto's en op een professionele wijze geholpen.
Goed contact ook al was zo’n beetje iedereen op vakantie
Goed contact gehad tijdens het aankoopproces. Ontzettend vriendelijk personeel en leuk bedrijf. Ik werd gedurende het proces (schadeherstel en reinigen) goed op de hoogte gehouden van de actuele status. Echter, bij oplevering bleek de bus echt verre van schoon. De laadbak lag vol met zand en ook de hele cabine was stoffig en duidelijk niet gewassen. Mij werd aangegeven dat dit de zaterdag voor aflevering zou worden gedaan, maar dit lijkt niet het geval te zijn geweest. Vermoedelijk gewoon vergeten hoor, maar qua aflevering kon dit echt beter. Ik ben twee uur bezig geweest om de auto helemaal te poetsen en klaar te maken voor mijn bedrijf. Verder echt een leuk bedrijf en vriendelijk personeel, dus al met al zeker een aanrader.
Super geholpen altijd
Kamperzeedijk 87 89