Beste Peter, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Na het lezen van uw beoordeling heb ik, uiteraard, intern nagevraagd wat het verhaal hierachter is. Frans wist mij te vertellen dat uw mail gaat over 2 zeer specifieke stickers voor een motor uit 1984, betreffende een Canadese Import. Stickers die na 33 jaar wereldwijd bij Honda uitverkocht zijn. Daar wij, zoals u zelf reeds aangeeft, de service hoog in het vaandel hebben staan, is hij voor u op internet aan het zoeken geweest en heeft in Mexico mogelijk nog gevonden. Zoals u begrijpt willen wij in deze klanten niet blij maken met een dode mus en hebben eerst geprobeerd contact te leggen met de betreffende Mexicaanse dealer. Daar wij geen Spaans spreken is communicatie in deze zeer moeizaam. Een reactie uit Mexico is tot op heden uitgebleven. Dit is door Frans tijdens het telefoongesprek toen u belde ook aangegeven. Het spijt ons te moeten lezen dat deze extra inspanningen niet in goede aarde vallen cq. niet snel genoeg gaan (ondanks de vakantieperiode). Uiteraard bent en blijft u van harte welkom, ook voor onderdelen van klassieke Honda motoren. Met vriendelijke groet, Bart Pols
Pols Motoren is sinds 1954 de Exclusief Honda motordealer voor de regio, Midden Brabant. Wij hebben beschikking over een fraaie showroom en vier kantoorruimten voor verschillende doeleinden. Ook zijn de werkplaats en een groot onderdelen magazijn in het geheel opgenomen. Echte motorliefhebbers komen niet alleen vanwege onze motorfietsen maar ook voor de sfeer er omheen, dus u bent van harte welkom in onze fraaie en karakteristieke showroom, waarin elk type motor zijn eigen karakteristieke omgeving heeft!