Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren regelmatig vriendelijk en professioneel personeel en betrouwbare service. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, advies op basis van vakkennis gegeven en betaalbare oplossingen aangedragen. Problemen worden efficiënt opgelost en er is aandacht voor follow-up. De algehele indruk is dat dit bedrijf een betrouwbare partner is voor onderhoud en reparaties.
De medewerkers zijn altijd eerlijk en geven als eerste de meest goedkope maar wel degelijke oplossing. Verder heel vriendelijk en denken altijd mee. Ik wil nooit meer naar een andere garage voor service.
29 June 2026
Shirley
Nieuwegein
Goede service en duidelijk wat de afspraak beterft. Zeer tevreden!!
29 June 2026
Annie
Montfoort
Goede service met duidelijke uitleg en advies
16 June 2026
Fred
Linschoten
Ik ben al jaren klant bij Miltenburg en zijn team,na problemen bij merkdealers ik dit mijn beste keuze om mijn auto's in topconditie te houden.
5 May 2026
Henk de Wolf
Utrecht
Wij hebben een groot vertrouwen in uw bedrijf, problemen in welke vorm dan ook, worden altijd netjes en snel opgelost.
23 April 2026
Henny Tielrooy
Utrecht
Ik word altijd serieus genomen en is er tijd voor mijn vagen. Het advies is gebaseerd op kennis en kunde. Het zijn eerlijke lui die weten waar zij mee bezig zijn.
21 April 2026
Mike
Utrecht
Geen probleem is te moeilijk of er is wel een oplossing voor. En de service staat op één.
20 April 2026
A. van den Akker
Nieuwegein
Al bijna 40 jaar heb ik uitstekende en betrouwbare service ervaren van Autobedrijf van Miltenburg, met zowel autos kopen als ze onderhouden.
10 March 2026
Paul Fortuin
Ijsselstein
De garage doet altijd zijn uiterste best om mijn problemen op te lossen. Laatst stond ik met een lege accu en toen is de accu meegenomen om op te laden en nog dezelfde dat weer teruggeplaatst!
10 March 2026
Adrie
IJSSELSTEIN UT
Kundig
9 March 2026
rabie
Montfoort
Altijd een oplossing, en afspraak is afspraak.
2 March 2026
Chiel van Dijk
Snelrewaard
Afspraak is afspraak; denkt mee in betaalbare oplossingen.
17 February 2026
Martin
IJsselstein
Nieuwe banden gemonteerd!
3 February 2026
Pieter van Stijn
Utrecht
Vorige week zijn twee nieuwe bussen afgeleverd. Keurig netjes, goed geregeld!
2 February 2026
sander de Wit
x
9 January 2026
Anna
Montfoort
Heel professioneel vriendelijk en goede service
29 December 2025
Paul
Zeist
Altijd nette, vriendelijke service.
29 December 2025
Cynthia
Nieuwegein
Na vijf jaar een private leaseauto te hebben gehad heb ik nu weer een eigen auto dus weer terug naar de garage die mij altijd goed heeft geholpen!
8 December 2025
Ron
IJsselstein
Uitstekende garage, ouderwetse en vriendelijke toegankelijkheid. Denkt oplossingsgericht, ook als dat bij een derde moet worden uitgevoerd. Heb zeer goede ervaring met dit bedrijf en kan dit zeker aanbevelen.
25 November 2025
henk
Amsterdam
Ze doen wat je verwacht geen onbekende kosten
17 November 2025
Rob van harskamp
Maarssen
Vriendelijk, geduldig en snel
4 November 2025
Jolanda
De Meern
Prima service en betrouwbare en duidelijke informatie. Nooit het idee gehad dat de rekening te hoog was.
14 October 2025
Jan
Montfoort
In korte tijd goed geholpen.
10 September 2025
Gijs Ligtrink
UTRECHT
Zeer kundige en betrouwbare vakmensen. Ze nemen de tijd voor je en zijn altijd vriendelijk. Ik kom er al heel wat jaren tot volle tevredenheid.
8 September 2025
Hans Overmars
Harmelen
Een vakgarage dat met je denkt en zeker niet je geld uit te portemonnee jat
18 August 2025
Patrick