Filters

10

Oprecht, klantvriendelijk bedrijf

Hadden een afspraak en werden goed geholpen! Kreeg antwoorden op al mijn vragen. Erg veel aandacht gekregen en nooit het gevoel gekregen dat hij ons alleen een auto wou verkopen. Uiteindelijk wel een auto gekocht en ben er erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uiterst correct, kundig en enthousiast

Prima ontvangen, goede uitleg over de auto waarvan de hele historie meteen getoond werd. Eerlijk verhaal.

 • Aanbevelen? Ja
9

Degelijk, klantvriendelijk en deskundig

Uiterst vriendelijk en deskundig geholpen door eigenaar Jacques Klaassen, die vol trots vertelde over de historie van het bedrijf. Prachtige VOLVO V70 gekocht. Ik kan dit degelijke bedrijf van harte aanbevelen. Complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastische geholpen, en een uitstekende audi gekocht

ik heb een geweldige ervaring met dit bedrijf, mijn vragen werden met volledige inzet beantwoord, als je nou telefonische of in de zaak komt ze behandelen je echt met 100 procent echte vriendelijkheid / belangstelling. een goede inruil gehad en de auto was in de staat zoals die op internet stond, rijdt en voelt zelfs nog als nieuw. ( kreeg zelfs nadat ik de auto ophad gehaald een belletje of de auto me beviel. echt een top zaak zeer zeker aanteraden met vriendelijk personeel. vandaar een 10+

 • Aanbevelen? Ja
10

Een vriendelijk, correct en persoonlijk autobedrijf.

Een faire inruilprijs op een uitmuntende Audi! Een gave deal! Natuurlijk aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel blij met aankoop

Fijne service, betrouwbaar, zeer klantvriendelijk en deskundig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Unieke service en aflevering.!!

Tijdens ons bezoek aan de showroom werden wij op een nette manier ontvangen door Peter. Onze indruk was gelijk goed en er werd een leuk praatje gemaakt waarna wij naar de BMW 7 serie werden gebracht die wij kwamen bezichtigen. Na de bezichtiging werd ons een heerlijke kop koffie aangeboden en volgden de verdere onderhandelingen. Peter gaf aan dat hij nog een afspraak had staan en dat de afhandeling overgenomen kon worden door de eigenaar Jacques Klaassen. Al snel maakten wij kennis met deze eigenaar en hadden bij alles wat hij zij een vertrouwd gevoel! Jacques kon onze alle ins en outs over de auto tot in de kleine details vertellen. Jacques gaf aan de auto zelf ook gereden te hebben en had nergens geheimen over. Waar maak je dit nog mee dat iemand zo eerlijk, klantvriendelijk en zeer nauw betrokken is met zijn klanten! Na een vervolg afspraak met proefrit, hebben wij besloten om de BMW 7 serie te kopen en is de auto een week later keurig volgens afspraak afgeleverd en namen wij afscheid van onze geweldige BMW 5 serie! Petje af voor dit keurige autobedrijf!! Autobedrijf Theo Klaassen bedankt voor de goede zorgen en ga zo door! Groetjes, Ron en Linda Meijel

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk, oprecht en correct

Fijne manier van zaken doen, zo als het hoort.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede autodealer, net mijn 4e auto daar gekocht

Al weer mijn 4e auto bij Klaassen gekocht. Telkens weer goede service en redelijke coulanceregeling zelfs bij aanschaf zonder garantie. Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Met plezier hier een auto gekocht!

Zeer prettig geholpen. Mooie Audio A1 gekocht. Rijdt uitstekend!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige Peugeot Partner ruil

Onlangs mijn Peugeot Partner omgeruild voor een grotere. Bij een aantal bedrijven langs geweest maar hier in Malden werd ik eindelijk hartelijk ontvangen. En ja, daar stond een prachtige occasion die haast te mooi was om waar te zijn voor zijn leeftijd, aantal gereden kilometers en de verkoopsprijs. Een paar dagen later mijn wagen ingeruild en prettig onderhandeld over het bij te leggen bedrag. De vriendelijkheid is niet gemaakt maar oprecht en na toch nog een proefrit (was er niet dan toch iets dat niet zou kloppen? Nee, dus) reed ik aan de begin van de middag met, en genieten van, mijn nieuwe occasion terug naar huis. Jacques en Peter bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed!

Per telefoon heb ik een gesprek gehad over een auto waar ik belangstelling voor had. Dat was een prettig en informatief gesprek. We hebben een afspraak gemaakt en het ontvangst was hartelijk . Het bedrijf is tip top! Informatie helder en duidelijk. We hebben de auto gekocht en zijn er erg blij mee. Ik zal dit bedrijf ook zeker aanraden .

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijk , open en vertrouwd

In Malden is het prima zaken doen bij Theo Klaassen. Alles verloopt op een open en eerlijke manier en als je met de nieuwe auto naar huis rijdt heb je een vertrouwd gevoel. Complimenten voor de beide verkopers . Niet opdringerig en echte autoliefhebbers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ook als je geen auto koopt een top service!

Op doorreis kreeg ik op zaterdagmiddag in Malden de melding dat mijn bandenspanning te laag was. Ondanks een gesloten werkplaats werd er door Peter van der Valk direct tijd gemaakt om de banden weer op spanning te krijgen. Zelfs de koffie is niet vergeten! Top service van een bedrijf dat ik aan iedereen zou durven aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf waar service voorop staat

Een aantal weken geleden hebben wij een BMW 528i gekocht. We zijn lyrisch over de fantastische service. Een zaak dat eruit ziet alsof je de jaren 70 weer in loopt, met de bijbehorende service van vroeger. Een zaak waar de klant écht centraal staat. Peter en Jac straalde een en al betrouwbaarheid uit, dit werd nog duidelijker toen de auto op de terugweg een storing gaf en zij, ondanks dat er geen garantie was, de kosten op zich namen. Mochten we weer gaan kijken voor een nieuwe auto, dan komen we zeker weten hier terug. Dit is een bedrijf dat zeker een 10+ verdiend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne persoonlijke benadering ... Voordeel van een kleine(re) garage.

Zaterdag op het eind van de dag pas kunnen gaan kijken naar de auto. Auto gekocht en 's-avonds 3 uur na sluitingstijd ( in de vrije uren van de verkoper ) al op kunnen halen. Top !!! Overschrijving ,paperassen klaar ( faktuur en aanmelding) , dus samenvattend : vakwerk !

 • Aanbevelen? Ja
10

op een hele adequate en vriendelijke manier geholpen

Goed advies gekregen omtrent de keuze van een zuinige en comfortabele wagen ten opzichte van vergelijkbare andere modellen ,en bij de afhandeling van de aankoop perikelen die er ineens onverwacht aan alle kanten opdoken ,door rustig de tijd er voor te nemen en met ruimte voor een ontspannend stukje droge humor de zaken op een uiterst bevredigende wijze naar de beste oplossing te loodsen .,daarvoor heb ik mijn complimenten gemaakt ten overstaan van de verkoper in kwestie ,en dat doe ik nu nog eens over, dus hierbij nogmaals mijn complimenten hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat kun je nog meer verwachten? Gewoon top, zoals het hoort!

Je merkt aan alles dat dit een bedrijf is met een goede staat van dienst in de regio. Ik heb hier mijn auto gekocht omdat ik heel veel vertrouwen heb gekregen door de berichten van eerdere kopers, ook na de aanschaf blijft het bedrijf zijn daden bij het woord te voegen. Kortom eerlijk, transparant en hele nette verzorgde auto's, niet alleen voor het zicht maar ook technisch! Een echte aanrader voor wie geen problemen wil! Eerlijke adviezen, reële prijzen en ook nog tijd voor je om uitleg te geven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, correct, reële onderhandeling,

Gelukkig bestaan ze nog! Kan jullie aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

2.5 jaar geleden heb ik mijn eerste auto hier gekocht. Super geholpen en kon altijd direct terecht als er iets was! Wanneer mijn auto overleden was, was er geen twijfel mogelijk. Bij Theo Klaassen koop ik weer mijn volgende auto! Deskundig, eerlijk en vriendelijk geholpen. Ontzettend blij met mijn nieuwe auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Prettige ontvangst, heldere voorlichting, denkt met je mee, dringt niets op, kijkt naar jouw persoonlijke wensen, fijne onderhandeling, correcte aflevering en neemt de tijd voor uitleg met in acht neming van de corana-regels

 • Aanbevelen? Ja
9

Een vertrouwd adres met vakkennis

Zijn zeer goed geinformeerd door Jacques Klaassen. Zijn toelichting op de auto die wij hebben gekocht was helder en duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch geholpen door beide heren, deze garage is een echte aanrader!

Zeer positief, vriendelijk ontvangen, auto precies zoals omschreven en via telefoon besproken. Alle documentatie en papieren perfect verzorgd. Alle info over de auto werd meteen gedeeld ,ook werd er contact gelegd met de officiële dealer om ook die ene onbeantwoorde vraag mbt onderhoud sluitend te krijgen, echt zeer prettig. Kortom met goed gevoel weggereden in mijn nieuwe auto. Na thuiskomst (moest een dik uur rijden) werd er nog gebeld en gevraagd of de auto ook op het lange stuk was bevallen, kortom een fijne ervaring om bij Theo Klaassen een auto te kopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige service en aardige medewerker

Probleem met de afstandbediening van mijn KIA, het was vrijdagavond 17.45, eigen garage al gesloten. Echt super geholpen, samen naar oplossing gezocht, was ook geheel gratis. Kortom dikke pluim voor bedrijf en medewerker!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurige garage en afspraken worden nagekomen

Ik heb met tevredenheid een mooie BMW gekocht van Jacques Klaassen. Auto was voorzien van een speciale coating die op het dak niet goed aangebracht was. Zonder dat ik er om vroeg is dit voor overdracht alsnog door het externe poetsbedrijf goed aangebracht. Goede service en prettig klantcontact met Jacques zelf gehad.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd