Professioneel

Op tijd, vaktechnisch op orde, klantvriendelijk alsmede kosten en werkzaamheden zijn in balans

Tevreden

Alles volgens afspraak

Telefonisch een afspraak gemaakt voor een beurt.

Goede betrouwbare garage

We worden i.d.n. altijd goede en snel geholpen.

Snel en goed

12.00 uur auto defect, naar toe gebracht, 17.00 uur opgehaald

Goede service goed advies komt afspraak na

Ga zo door!!!

Deskundig, Klantvriendelijk Prima Service

goed en vakkundig ontvangen en geholpen

had een afspraak gemaakt en ben daarna goed en vakkundig geholpen en heb bij het ophalen van de auto goede uitleg gekregen wat de monteur aan de auto had gedaan

Goede klantenservice heel blij mee!

Ik ben vaste klant bij Garage Huijbregts. Ik heb de garage ervaren als zeer hulpvaardig en ook oplossingsgericht. Konden probleem vinden waarmee ik door andere garage met een kluitje in het riet ben gestuurd. Zij vonden het probleem en losten het echt op. Daarom kom ik voortaan ook altijd hier met mijn auto. Ook ben ik met spoed geholpen met mijn banden en een check ivm een lange rit die ik binnenkort onverwacht moet maken. Kortom ik ben zeer blij met deze garage!

Mijn ervaring is zeer goed.

Enkele weken geleden kwam mijn auto niet door de APK. Garage Huijbregts heeft het defect (met spoed) verholpen. Waarvoor mijn dank. Op de auto van mijn vrouw is een kleine beurt uitgevoerd. De communicatie is duidelijk. De afspraken worden nagekomen.

perfect

afspraak komen ze altijd na en een zeer goede service en prijs kwaliteit is ook goed

heel klant vriendelijk

Goede service.

Worden altijd klantvriendelijk geholpen.

Beurt uitstekend en volgens afspraak uitgevoerd

zie boven

Service gericht en altijd bereid mee te denken!

Voor mij een vertrouwd adres waar ik altijd naar volle tevredenheid vooruit ben geholpen.

Prima garage

Goed geholpen en prima advies gekregen.

Hele goede service

Enkele weken geleden bij de garage onze nieuwe auto gekocht. Hele prettige service, ik zou het absoluut aanbevelen. Wij blijven hier ook in onderhoud.

Ik ben tevreden.

Een fijne ontvangst en goede service.

super

super

betrouwbaar, betaalbaar, hoog serviceniveau, gevraagd en ongevraagd advies

Bij Garage Huijbregts ben je geen nummer maar een klant! Voor ieder probleem een oplossing. Vriendelijk personeel! Je wordt gevraagd ongevraagd geadviseerd over acute en eventuele toekomstige problemen , Kortom, fijne vakgarage waar je van op aan kunt.

super service

garage huijbrechts is nog een garage met service en vakmanschap. je word er altijd keurig geholpen.

Zeer goede garage

Staat altijd klaar

Snelle service vriendelijk personeel

Bij garage Huijbregts kan ik al jaren terecht voor onderhoud auto. Deze garage heeft vriendelijk personeel en een snelle service.

altijd goed , eerlijk en betrouwbaar

duidelijke dienstverlening

Er worden geen afspraken gemaakt waarvan het niet duidelijk is of ze waargemaakt kunnen worden. Na de beuet werd opgemerkt dat de auto al wat langer toe is aan vervanging van de ditributieriem. Fijn was geweest als dit voor de beurt al opgemerkt was zodat het meegenomen had kunnen worden. Was overigens al wel eerder opgemerkt.

Mierdseweg 79

5541 EP Reusel