Laden reviews...
150 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het vriendelijke personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De garage licht het uitgevoerde werk goed toe en hanteert eerlijke prijzen. De meeste reacties geven een betrouwbaar en klantgericht team weer. Over het geheel genomen lijkt de ervaring consistent positief.
Ondanks de enorme drukte en volle planning toch tijd gemaakt voor de APK van onze camper! Daarmee is onze vakantie gered!
7 May 2026
Anne Marieken
LAGE MIERDE
Kundig
5 May 2026
Wil
REUSEL
Goede duidelijke afspraken, snel gehandeld.
3 May 2026
Jan
REUSEL
Zoals ik zei betrouwbaar en volledige service.
1 May 2026
Weinig op te merken
18 April 2026
Fred
REUSEL
Duidelijke communicatie vooraf, goede service
15 April 2026
Jolanda
HOOGE MIERDE
Komen hier al jaren voor het onderhoud van onze auto en camper. Zijn er zeer tevreden over.
10 April 2026
Annemieke
HOOGE MIERDE
Het geven van een beoordeling is heel moeilijk naar maar een enkele kennismaking. Maar; Ik heb gelukkig tot op heden geen negatieve ervaringen meegemaakt. Het ging goed zo. Tot kijk en gegroet, Ben Hansen....
Ben....
REUSEL
Ik had problemen met de afstandbediening van mijn auto. dit is meteen opgelost.
Noud
REUSEL
Mijn klacht werd snel en vakkundig aangepakt en opgelost.
T.
BLADEL
Beurt aan mn mercedes bus goed uitgevoerd! Bijkomend aangegeven probleem( piepen en kraken van de bestuurdersstoel Niet opgelost ! Jammer. Toch maar afspraak gemaakt bij originele mercedes dealer.
5 April 2026
J van dingenen
HAPERT
De keuring was 's ochtends gepland, maar de auto kon 's middags niet gemist worden. In overleg werd de auto meteen gekeurd en was eind van de ochtend weer beschikbaar.
Toon
Goede en snelle service
28 March 2026
Amoy
REUSEL
In het recente verleden een paar keer snel en prima geholpen met het oplossen van de technische problemen. Online een afspraak maken verloopt ook uitstekend. Eventueel vice-versa vervoer van woning naar garage c.q. omgekeerd ingeval van iets langer missen van auto, verdient aanbeveling en is het overwegen waard indien mogelijk.
27 March 2026
Franciscus
HOOGE MIERDE
Positieve ervaring snel en netjes geholpen
27 March 2026
Patty
Reusel
Zeer vriendelijk behandeld en goede service . Erg klant vroendelijk . En eerlijk . Super garage
24 March 2026
Jany Jurgen
REUSEL
Duidelijke communicatie, je kunt op korte termijn terecht en altijd met de beste service
21 March 2026
Sandra