Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten consequent een positieve ervaring zien met vriendelijk en professioneel personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen snelle weerspiegeling van vragen, transparantie in kosten en een soepele afhandeling. Het vertrouwen en de tevredenheid komen terug in veel opmerkingen. Samen geven ze aan dat men hier betrouwbaar en klantgericht is.
Er kan helaas niets meer verbetert worden aan service en klantvriendelijkheid
21 May 2025
Hans
Roermond
Altijd wordt alles naar tevredenheid opgelost.
17 May 2025
Henk
Gemert
Jaarlijkse APK en servicebeurt wordt goed uitgevoerd.
14 May 2025
Martien
Eindhoven
Ivm gering aantal km per jaar geadviseerd alleen APK en volgend jaar weer beurt. Vervolgens paar aandachhtspuntjes doorgenomen en apk goedgekeurd.
14 May 2025
Henk
Best
Zie hierboven . Redelijke prijs voor verrichtingen .
13 May 2025
Harrie
Super service.
12 May 2025
Paola
Nuenen
Afspraak voor onderhoudsbeurt aan mijn bedrijfsauto kon snel worden geregeld. Op de afgesproken datum kon ik na een paar uur al weer beschikken over mijn auto. Heel fijn en als de rekening dan ook nog meevalt, ben ik een tevreden mens. Eindelijk een garage waar ik niet het gevoel krijg dat ik wordt opgelicht.
6 May 2025
Jan
Goede service en klantvriendelijk
2 May 2025
Peter
Helmond
Ze bestaan nog !! Bedrijven die de klant de service geven die ze beloven Na 11 maanden wordt een technisch probleem onder garantie verholpen Ik had nooit verwacht dat dit voor 100% onder de garantie zou vallen Maar ze vertelde me gelijk dat het nagekeken ging worden , En dat als het een garantie ding zou zijn ze het gelijk op zouden lossen Ik werd keurig gebeld met de mededeling dat dit gewoon onder de garantie viel Ik heb werkelijk nog nooit ergens zulke eerlijke en goede service mogen ontvangen als bij BETER RIJDEN !!!!! Hartelijk dank van mijn kant voor de goede service Ik kom hier zeker terug voor onderhoud of in de toekomst een andere auto uit te zoeken En als mensen me vragen zal ik BETER RIJDEN zeker aanbevelen Mvgr Johan
1 May 2025
Johan
Alphen aan den Rijn
24 April 2025
Stefan
Nuenen
Aan te bevelen. Betrouwbaar en goed
20 April 2025
Andrea
Eindhoven
Vanaf het allereerste begin al een goed gevoel bij deze garage gehad en niet ten onrechte. Al het personeel is ontzettend vriendelijk en denkt met je mee. Ze hebben hele fijne service geleverd en uiteindelijk ben ik met een mooie Renault Clio naar huis gereden!
18 April 2025
Mieke
Horst
Steeds perfect geholpen en geheel ontzorgd. Voor zowel onderhoud, keuring, voorruitvervanging (van onze camper) en zelfs bij schadeherstel. Alles in overleg en geen onnodige kosten. Persoonlijk contact en service staat hier hoog in het vaandel.
17 April 2025
Mikell
Nuenen
Als nieuwe klant op aanraden van vrienden naar Beterrijden gegaan voor een reparatie. Ik ben daar heel hartelijk ontvangen. Tijdens de intake zijn de problemen met de auto besproken en op basis van expertise is een inschatting gedaan van de oorzaak die later bevestigd bleek. Transparant over te verwachten kosten was de auto binnen een dag gerepareerd. Ik ben erg blij met deze goede service en Beterrijden heeft er een nieuwe vast klant bij!
15 April 2025
Maikel
Eindhoven
Goede service en ik kon al snel terecht voor een grote onderhoudsbeurt.
11 April 2025
Henri
Best
Perfect!
10 April 2025
Marc
Eindhoven
Vriendelijke ontvangst bij de balie en ik werd keurig naar huis gebracht. en de auto werd keurig afgeleverd.
10 April 2025
Helene
Nuenen
Meedenken met de klant staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel, geweldige ervaring.
1 April 2025
Joop
Nuenen
Er wordt meegedacht naar een oplossing als je auto kapot is goede service vakwerk
1 April 2025
Peter
Eindhoven
Betrouwbare garage die een eerlijk advies geeft en niet alleen aan de winst denkt.
24 March 2025
Otto
Goede service, aardig personeel
23 March 2025
Richard
Eindhoven
Altijd goed geholpen bij Patrick en collega's!!!
20 March 2025
Yvonne
Eindhoven
Ik ben al meer dan 30 jaar tevreden klant . Staan altijd direct voor je klaar . Komen hun afspraken altijd na . Zo'n betrokkenheid en service zie je nog maar zelden . No - nonsense en eerlijk . Ik blijf hier nog jaren een tevreden klant . Ga zo door !!!
19 March 2025
Toon
Helmond
Alles is prima verlopen met APK, zoals altijd!
12 March 2025
Bert
Eindhoven
De jaarlijkse APK en servicebeurt werden prima uitgevoerd. Auto mooi schoon afgeleverd.
10 March 2025
Jan