Snel, deskundig en klantvriendelijk

Kan ik ook zes sterren geven?

Deze mensen zijn kundig, vriendelijk en zitten na hun verhuizing in een prachtig pand. Dikke aanrader! #LikeABosch

geweldig

Zoals altijd geweldig geholpen door de firma Duivenvoorden

Goede klanten service en goed werk.

Zelfs bij grote drukte toch geholpen worden.

Niets aan te merken op de APK

Duidelijke communicatie, leenfiets beschikbaar en altijd professioneel geholpen

uitstekende service

De reparatie werd met vliegende spoed uitgevoerd omdat ik als gevolg van een zich plotseling voordoende noodsituatie veel sneller dan verwacht mijn auto terug wilde hebben. Prima actie!

een aanrader

ze zijn alles wat een ideaal garagebedrijf zou moeten zijn: vakbekwaam, servicegericht en vriendelijk maar af en toe moeten en durven zij ook nee te zeggen.

Super kerels

Erik en zijn collega zijn zeer bekwaam en vriendelijk. De nieuwe garage is echt een upgrade die past bij een bedrijf als deze.

Topservice.

Staan altijd klaar!

Service, met een uitroepteken.

Deze titel zegt genoeg.

Een super garage! Betrouwbaar en vakkundig.

Verder niets aan toe te voegen. :)

Goede service geleverd

Men begon gelijk met binnenkomst aan de reparatie.

Immer goede service

Topservice

Alles goed gemaakt en vooraf bellen wat de kosten waren . Geweldige service en fijne monteurs . Ik zou geen andere garage willen. Top, en nu helemaal in het nieuwe pand.

Helemaal Top!

Ook op de nieuwe locatie de oude vertrouwde service!

Altijd geweldig

In hun nieuwe bedrijf moet nog allerlei werkzaamheden/ controles uitgevoerd worden maar ondanks dat werd ik snel en vriendelijk geholpen.

Prima garage, doen wat ze zeggen!

Altijd prima communicatie over wat de er wordt gedaan vooraf zodat je niet verrast wordt. Je weet waar je aan toe bent.

Denken mee ,denken aan oplossingen ,betaalbaar

Hartstikke goed

Bij onvoorziene langer durende werkzaamheden werd ik thuis gebracht en later weer opgehaald. Alles is keurig afgewikkeld

Vriendelijke en professionele garage

Altijd vrolijke mensen, altijd direct aandacht en klaar staan, het lijkt dat nooit iets teveel is. Plus dat wij het gevoel hebben dat onze auto in vertrouwde en in professionele handen is. Wij zijn heel tevreden.

Prima flexibel geholpen

Zie boven

Prima, open, en mag mee kijken in de keuken.

Zie boven

Rijdt weer prima

Wegens verhuizing dealer/garagebedrijf na 10 jaar bij Duivenvoorden aangekomen. Mn auto rijdt beter dan ooit :)

Hele fijne, goede garage.

Als ik problemen met de auto had, kon ik altijd op korte termijn terecht en werd het probleem opgelost. Fijne mensen.

Gerard Douplantsoen 22

2251 GN Voorschoten