klantvriendelijk

vakkundig personeel en behulpzaam!

geweldig

zo als altijd top

Garage met vriendelijk personeel

Zeer positief

Optimaal

Klantvriendelijk Deskundig Korrekt Betrokken

Goed garage bedrijf, vlot en deskundig.

Auto voor een APK en een beurt naar garage Enting gebracht. Auto weer netjes en in optimale staat terug ontvangen, helemaal top.

Top garage!

Altijd meedenkend, vriendelijk en fijne service.

Supersnelle reparatie!

Onze auto donderdagavond neergezet ivm defecte airco. Vrijdagmiddag was de auto al weer klaar en temperatuur in de auto weer lekker koel. Klanttevredenheid vijf sterren. Top!

Zeer betrouwbare garage met uitstekende monteurs !

Er is naar mijn mening niets te verbeteren , het is gewoonweg een uitstekende garage ! Ze doen wat ze zeggen en laten ook zien wat er aan gedaan is , buiten het feit dat dat vertrouwen schept , zijn de eigenaar[en] en de monteurs dat in werkelijkheid ook zelf zo ! Otto Valk

Zeer klantgericht bedrijf

Zeer deskundge Citroengarage Zeer betrouwbaar Zeer vriendelijk personeel en directie

Geweldig bedrijf om onze auto’s heen te brengen

Het grote gemak om een afspraak te maken. De klantvriendelijkheid van alle personeelsleden straalt er vanaf. De kwaliteit die ze leveren is geweldig. We moeten er een stukje voor rijden maar dat is iedere kilometer meer dan waard!

Auto rijdt weer als een zonnetje, ziet er van binnen en buiten weer superschoon uit.

In één woord uitstekend.

Correcte klantbenadering ,en houden zich aan de vooraf afgesproken uit te voeren werkzaamheden ,en mocht er zich onverhoopt toch iets meer gevonden worden tijdens de werkzaamheden dan wordt dit altijd telefonisch gemeld ,

Prima service duidelijke afspraken en info wat er aan de auto op termijn aan onderhoud moet gebeuren

Mijn ervaring is uitermate positief dit is een bedrijf dat er voor zorgt dat je auto de zorg krijgt die nodig is zodat vertrouwd de weg op gaat.

Vriendelijke eigenaar, prettig geholpen!

Betrouwbaar en vakkundig.

Accuraat, kundig en vriendelijk.

zeer klantvriendelijk zakendoen

Heel goede ervaring, snel , helder en duidelijk super bedrijf !

Hier blijf je terugkomen.

Een zeer plezierige echte citroen garage, super!

Top…

Altijd een nette service

En opnieuw was de ontvangst en dienstverlening uitstekend

Het wordt een beetje een eentonig verhaal, maar iedere keer is het een plezier om in Zwartsluis te worden ontvangen en de auto onder handen te laten nemen. Het is dat mijn auto (nog) niet kan praten...

Complimenten voor omgang met klanten en inzet om ook de al wat oudere Citroëns op de weg te houden

Het is een prettige garage met leuk personeel. Ik heb veel waardering voor hun persoonlijke omgang met hun, vaak vaste klantenkring. En ben enthousiast over hun inzet om steeds weer op creatieve manier problemen op te lossen bij de al wat oudere Citroëns, wanneer klanten aan geven daar nog geen afstand van te willen doen. Naast modernere Citroëns werken zij graag aan o.m. de XM en de Xantia en dat trekt klanten uit heel Nederland zoals ik hoor, als ik ze spreek. Ga zo door.

Opnieuw top!

Al een aantal jaren een zeer tevreden klant. Vriendelijkheid, deskundigheid en meedenken in oplossingen heeft deze garage hoog in het vaandel staan.

Super garage

Altijd super en snel geholpen naar volledige tevredenheid

Vriendelijke en rustige communicatie

Er werd tijd genomen om rustig de auto te bekijken. Hebben er 2 keer mee gereden. Bij afname werd h.e.e.a. goed uitgelegd. Zijn er blij mee.

Een zeer goede service!

Een heel klantvriendelijke en prettige ervaring!

fantastisch

zelfs in zijn vrije tijd is hij beschikbaar