Beste Samira, Hartelijk bedankt voor het nemen van u tijd voor om deze positieve review te plaatsen. Wij stellen het erg op prijs dat u het zo ervaren heeft! Namens Auto Smeeing wensen wij u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.
Beste Boerman, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om deze positieve review te plaatsen. Wij stellen dit erg op prijs. Namens Auto Smeeing Soest wensen wij u veel veilige kilometers toe met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.
Beste Jim, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om deze positieve review te plaatsen. Wij stellen dit erg op prijs! Namens AutoSmeeing Soest wensen wij u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste Jade, Hartelijk dank voor uw feedback en positiviteit. Wij stellen dit erg op prijs! Wij gaan aan de slag met de feedback die u gegeven heeft! Auto Smeeing wenst u in ieder geval veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Marissa van Wageningen Auto Smeeing Soest B.V.
Beste Maxim, Hartelijk bedankt voor u positieve review en dat u hiervoor de tijd heeft genomen uiteraard. Wij namens AutoSmeeing Soest wensen u veel veilige kilometers en veel rij plezier. Vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Goedemorgen, Hartelijk bedankt voor u positieve review en dat u hiervoor de tijd heeft genomen. Wij als AutoSmeeing Soest wensen u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste Troby, Hartelijk bedankt voor u tijd om uw ervaring en positieve review te plaatsen/delen. Fijn om te horen dat u AutoSmeeing Soest goed ervaren heeft. Hopelijk kunnen wij meer voor u betekenen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Marissa van Autosmeeing Soest.
Beste Efraim, Hartelijk bedankt voor het nemen van de tijd voor deze positieve review! Fijn om te lezen dat u uw bezoek goed heeft ervaren en de juiste begeleiding gekregen heeft. Wij wensen u namens AutoSmeeing Soest veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste meneer Schut, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een positieve beoordeling te geven. Hartelijk dank hiervoor. Wij wensen u veilige kilometers toe met uw nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste Lotte, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij wensen u veilige kilometers toe met uw nieuwe auto. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst weer helpen! Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste Sebastiaan, Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om deze positieve review te schrijven. Wij hopen in de toekomst weer klaar te staan voor u en wensen u veilige kilometers toe met uw nieuw auto. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste mevrouw Kortgene, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat jullie onze verkoop/aflevering zo hebben ervaren. Het is niet onze bedoeling geweest om het zo over te laten komen. Inmiddels is er contact geweest en halen wij de auto bij jullie op om de punten netjes op te lossen zoals besproken bij het verkoopgesprek. Auto Smeeing wenst jullie veel plezier en veilige kilometers toe met jullie nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Auto Smeeing
Beste Yvonne, Hartelijk bedankt om de moeite te nemen om uw positieve review te plaatsen. Hopelijk bevalt uw auto nog steeds en heeft u er veel rijplezier van. Wellicht tot in de toekomst voor nieuwe zaken. Met vriendelijke groet, Marissa AutoSmeeing Soest.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor het tijd nemen van het plaatsten van deze positieve review. Wij stellen dit erg op prijs. Namens AutoSmeeing Soest wensen wij u veel veilige kilometers toe met uw auto. Met vriendelijke groet, Marissa van Autosmeeing Soest.
Beste Snijders, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u zo snel geholpen kon worden en positief over ons bent. Wij wensen u veel veilige kilometers toe. wellicht tot in de toekomst. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste Bas, Hartelijk bedankt voor uw positieve review en dat u daar uiteraard de tijd voor genomen heeft. Fijn om te lezen dat u het positieve ervaren heeft. Wellicht kunnen wij weer wat voor u betekenen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste Rene, Hartelijk dank voor u positieve review. Wij hopen in de toekomst weer klaar te staan om u weer een goede ervaring/service mee te geven! Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste meneer Wadenoijen, Vervelend om te lezen dat u het eerste contact als slecht heeft ervaren. Helaas herkennen wij ons niet in wat u omschrijft, gezien wij altijd willen kijken naar een passende taxatie. Wij vinden het daarom ook vervelend om dit te lezen. Wij hebben u geprobeerd te bellen om samen met u te kijken naar een oplossing, maar helaas zonder resultaat. Graag komen wij ook alsnog met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn te bereiken op het nummer: 035-6039925 en u kunt ons altijd mailen op het volgende e-mail adres: klantencontact@autosmeeing.nl Wij hopen snel van u te horen.
Beste Bosch, Hartelijk dank voor de moeite om deze positieve review te plaatsen. Wij vinden het fijn dat u deze ervaring goed en fijn ervaren heeft. Vanuit AutoSMeeing Soest wensen wij u de aankomende jaren veel rijplezier met uw Jeep. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste Aisha, Fijn dat u een positie review plaats en daar de tijd voor genomen heeft! Hopelijk kunnen wij in de toekomst weer wat voor u beteken als u opzoekt bent naar een nieuwe auto. Namens Team AutoSmeeing Soest wensen wij u nog vele veilige kilometers met uw auto. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste Maut, Als aller eerste hartelijk bedankt om de tijd te nemen voor deze positieve review! fijn om te lezen dat u het bezoek goed heeft ervaren bij ons. Wellicht kunnen wij in de toekomst weer zaken met u doen. Namens team AutoSmeeing Soest wensen wij u vele veilige kilometers met uw auto. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.
Beste Andre, Hartelijk bedankt dat u de tijd genomen heeft om deze positieve review te plaatsen. Wij vinden het fijn dat u de ervaring bij ons goed ervaren heeft. Veel veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSMeeing Soest.
Beste Remco, Fijn dat u AutoSMeeing Soest goed ervaart! Wij als team willen daarom u ook bedanken dat u tijd heeft genomen om deze positieve review te plaatsen. Wellicht kunnen wij weer wat betekenen voor uw in de toekomst. Met vriendelijke groet, Marissa van AutoSmeeing Soest.