Filters

1

rare gang van zaken

Men wil eerst in mijn auto rijden, voordat ik zelf een proefrit kan/mag maken, om vervolgens met een idioot laag inruil voorstel te komen. wanneer ik hier een opmerking over maak van deze rare gang van zaken, geeft men aan dat er anders te veel KM om de auto komt.... man, man wat een rare manier van verkopen, hebben het niet begrepen. Ben maar gelijk weggegaan. Jammer, want ze hadden een hele mooie auto staan

 • Aanbevelen? Nee
9

Geweldig bedrijf en goede zorg voor de klant

Ik ben de gelukkige eigenaar van een nieuwe Peugeot 5008. De verkoper (Joey Kam) heeft me erg goed geholpen tijdens het gehele verkoopproces tot aan levering. De communicatie was altijd goed, open en transparant. Ik zou zo weer een auto kopen bij Auto Smeeing!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rutger, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om deze uitgebreide positieve review achter te laten. Auto Smeeing stelt dit erg op prijs. Wij wensen u veel veilige kilometers toe met de Peugeot 5008. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

9

Zorg op maat

Vandaag vanuit Den Haag onze Volkswagen Golf Station opgehaald. Alles was goed geregeld, fijne professionele gezellige persoonlijke benadering. Alle vragen werden beantwoord, ruim de tijd gekregen. Heel fijn. Blij naar huis met een hele mooie fijne auto die er heel mooi uit ziet maar ook nog eens goed rijdt. Vertrouwen in de toekomst, wat fijn is na wat vervelend auto-ervaringen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste MS, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om een uitgebreide positieve review achter te laten. Auto Smeeing stelt dit erg op prijs. Wij wensen u veel veilige kilometers toe en hopen u weer te mogen ontvangen in onze showroom in de toekomst. Met vriendelijke groeten, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Wederom een fijne auto .

Na onze vorige auto zijn we ook deze keer weer bij auto Smeeing terecht gekomen . Hierbij zijn we zeer netjes geholpen door Mitchell van Loon. Toen we vandaag onze nieuwe auto op kwamen halen stond deze al netjes klaar , en is de afhandeling in alle tevredenheid verlopen. Mitchell bedankt !! Martin & Saskia

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Martin, Hartelijk bedankt voor het achter laten van een positieve review. Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe met de aanschaf van uw nieuwe auto. Hopelijk kunnen wij in de toekomst u onze service weer aanbieden. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Enorm fijn autobedrijf!

Door Maurice zijn we geadviseerd in de aanschaf van twee zakelijke auto’s. Een beetje senioriteit komt dan goed van pas. Maurice heeft goed meegedacht en weet echt waar hij het over heeft. Modificaties waren binnen een week geregeld; daar wordt je blij van! Daarnaast een hele nette inruilprijs geboden voor twee oudere auto’s. Wij hebben voorlopig weer een vast adres gevonden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Geert, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om een uitgebreide positieve review achter te laten. Wij als Auto Smeeing stellen het erg op prijs en wensen u veel veilig kilometers toe! Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer verwelkomen bij ons in de showroom. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Uitmuntend

Ben zeer goed geholpen, alles netjes uitgelegd van A-Z. Een bedrijf dat je bij binnenkomst gelijk welkom laat voelen, en een goede service bied. Nemen telefonische snel op en hun administratie afdeling kun je snel en eenvoudig met al je vragen terecht. Zou iedereen aanraden om bij Auto Smeeing hun auto te kopen. Toppers!

 • Aanbevelen? Ja
10

Van verkoop tot en met aflevering van een hele fijne ervaring

Joris heeft ons tijdens de verkoop en de uiteindelijke aflevering heel goed geholpen. Zijn collega’s hebben achter de schermen ook alles mbt de nieuwe auto perfect geregeld. We zijn via de mail goed op de hoogte gehouden en bij de aflevering was alles wat beloofd was ook echt voor elkaar. Heel fijn om mee te maken dat er dus ook autobedrijven zijn die hun verhaal ook echt waar maken en waar service heel serieus wordt genomen. Wij zijn erg blij met de nieuwe auto en willen Smeeing zonder twijfel aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Freddy, Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide positieve review. Auto Smeeing Soest stelt het erg op prijs. Wij wensen u veel veilige kilometers toe en wellicht zien wij u weer in de toekomst. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Super! Mitchel is echt top

Tweede keer mijn auto gekocht en ingeruild. De persoonlijke touch die Mitchel geeft is echt uniek en houd me bij Smeeing. Absolute aanrader

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rogier, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om deze positieve review achter te laten. Auto Smeeing stelt dit erg op prijs. U positieve review zal ik ook doorgeven aan Mitchell van loon! Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Amazing service and experience

Auto Smeeing provides really personal approach, understanding personal needs and budgets. Every test drive organised without prior appointments, just amazing. Special thanks to Mark for all his efforts, guidance and help.

 • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

Dear Alex, Thank you very much for your lovely positive review. Auto Smeeing appreciates this enormously, I will also pass this on to Mark. Auto Smeeing wishes you many safe miles. Kind regards, Marissa from Auto Smeeing Soest.

9

Top, dank voor de afhandeling van de aankoop van onze nieuwe auto!

In eerste instantie vond ik het vervelend om van te voren een afspraak te maken om langs te komen. Dit ben ik uit het verleden niet gewend, echter begrijp nu waarom. De verkoper, in dit geval Joey Kam, had en nam echt de tijd voor een informatief gesprek. Wat Joey niet direct wist, zocht hij het ter plaatse uit of liet het binnen 24 uur per mail weten. Buiten bijzondere klantvriendelijkheid werd er meegedacht in oplossingen en zijn alle afspraken, ook na de koop, nagekomen. Chapeau met in het bijzonder dank aan Joey.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Adrie, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om deze uitgebreide positieve review achter te laten. Fijn om te lezen dat u het zo goed ervaren heeft bij Auto Smeeing. Auto Smeeing stelt het erg op prijs. Ik zal dit ook doorgeven aan Joey Kam. Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Goede, snelle service en vooral goede communicatie.

Ik ben bij Auto Smeeing zeer fijn geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto. Bij elke stap was de communicatie helder en mijn contactpersoon makkelijk te bereiken. Van het eerste contact was het prettig en was de service uitstekend. Kan ze alleen maar aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Dominique, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om een positieve review achter te laten. Auto Smeeing stelt het erg op prijs! Wij wensen u veel veilige kilometers toe met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Goede service en afhandeling

Offerte aangevraagd via web, informatie opgevraagd door zaak om foto’s te sturen gedaan goede inruilprijs via telefoon daarna afspraak gemaakt voor proefrit gelijk verkocht en andere auto aangeschaft.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Patrick, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij stellen het erg op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft. Auto Smeeing Soest wenst u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Vriendelijke en professionele Service..!!

We hebben ervoor gekozen om 2,5 vanuit Het zuiden naar Soest te rijden omdat bij auto Smeeing de mooiste Outlander stond met de beste opties en km. Eenmaal aangekomen zie je pas hoeveel auto’s er op voorraad zijn en hoe groot de zaak is. We zijn heel fijn geholpen door Mark en zijn collega’s. Er wordt alle tijd genomen om rustig je wensen te bespreken, daarnaast kregen we meer dan schappelijke inruil op onze oude auto. Wij gaan nu genieten van een fantastische nieuwe auto en zullen in de toekomst zeker weer het stuk rijden…:-)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Mike, Hartelijk bedankt voor het nemen van u tijd om deze positieve review achter te laten. Fijn om te horen/lezen dat u blij bent met de aanschaf van uw nieuwe auto! Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Positief verrast!

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van Auto Smeeing gehoord en ging na het lezen van een aantal positieve en negatieve reviews toch met wat gemixte gevoelens hun kant op. Ben bij aankomst vriendelijk ontvangen en redelijk snel geholpen. Je wordt bij de receptie doorverwezen naar de Pub, waar je de verkoper ontmoet en tevens alles bespreekt. Persoonlijk is dat niet mijn ideale omgeving om daar zaken te doen terwijl je omringt bent met alle andere kopers maar ieder zijn ding. Bij aflevering was de auto netjes gewassen en zoals afgesproken lagen er nieuwe automatten in. Er bleken 3 banden toe te zijn aan vervanging en zonder gedoe en gezeur reed ik weg met 4 nieuwe sloffen! Het personeel is vriendelijk, proberen altijd met je mee te denken en de service is top. Ben met een glimlach in mijn nieuwe auto gestapt en heerlijk weggereden. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je een andere auto wilt kopen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Patrick, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om u ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat u het goed heeft ervaren bij ons. Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe met u nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing.

8

Een hele fijne ervaring.

De eerste kennismaking is in het café, wat er gezellig en welkom uitziet. Er is niet altijd iemand aanwezig (dat is een minpuntje), het was dus wel even zoeken wie of waar ik moest zijn, maar Mark kwam al snel om de hoek kijken en was daarna wanneer nodig snel aanwezig. Hij reageert snel op mailtjes, het was een zeer goede ervaring. Voor het eerst dat ik er alleen op uitging om een auto te kopen en dat is goed uitgepakt. Dank je wel Auto Smeeing.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Louise, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om u ervaring met ons te willen delen. Wij stellen het erg op prijs dat u het positief heeft ervaren bij ons. Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers met u nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing.

9

Goede. Service

We zijn goed geholpen met de verkoper we zijn met de prijs over heen gekomen nu vrijdag ons nieuwe Opel Mokka -e. Op halen zal even wennen moeten Nog bedankt er voor auto bedrijf Smeeing. Goede Servische

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste RJC Rink, Hartelijk bedankt voor u positieve review en u 9 sterren beoordeling! Wij stellen het erg op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft. Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing.

10

Helemaal blij met mijn elektrische Fiat 500

Ruim 3 weken terug heb ik een elektrische Fiat 500 gekocht bij Auto Smeeing. Ik ben vanaf het eerste moment goed geholpen. Ik werd niet een bepaalde kant op gedwongen (zoals het voor mij vaak wel voelt), maar heb gewoon mijn eigen keuze kunnen maken. Bij het ophalen van de auto zag hij er helemaal netjes en strak uit. Kortom, dit bedrijf is zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Nienke, Hartelijk bedankt voor het nemen van u tijd om deze mooie positieve review te plaatsen. Wij stellen dit erg op prijs van u. Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe met u elektrische Fiat 500. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Een bedrijf die de tijd voor je neemt

Op zaterdag naar autobedrijf Smeeing gegaan om op ons gemak een auto uit te zoeken. Daar werden we zeer professioneel geholpen door Stefan zaal. Op de zondag terug gegaan om een proefrit te maken. Ook toen weer uitstekend geholpen en werd er goed meegedacht door Stefan zaal. De zaterdag daarna onze auto opgehaald de verkoper Stefan zaal was ondanks ziekte gewoon aanwezig De dame die de overschrijving regelt had dit ook bij uitzondering op de zaterdag geregeld Allebei bedankt voor jullie inzet

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jan Willem, Hartelijk bedankt voor u mooie uitgebreide review. Fijn dat u het zo goed heeft ervaren bij ons! Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe en veel rij plezier met u nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Goede service en mooie auto.

We zijn enorm goed geholpen door Stefan van Auto Smeeing. Nu heel blij met onze nieuwe auto, maar voor een toekomstige auto weten we bij wie en waar we moeten zijn.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Thijs, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om deze mooie positieve review bij ons achter te laten. Auto Smeeing stelt dit erg op prijs! Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Vriendelijk, geduldig en meedenkend.

Zeer goed geholpen door de verkoper Marc. Gezien mijn situatie out of the box mee gedacht en goed geholpen. Zeer tevreden over de garage en de verkoopafdeling! Erg bedankt voor de service Marc!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste John, Hartelijk bedankt voor u positieve review. Wij stellen het erg op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft! Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

8

Super goed geholpen

Heel fijn geholpen door Stefan Zaal, hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en was vriendelijk en attent. Heel blij met onze aankoop en de manier waarop we geholpen zijn. Ook de dame in het cafe is een vriendelijke gastvrouw.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Eep, Hartelijk bedankt voor u positieve review. Wij stellen het erg op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heb. Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Mission impossible

Dinsdag in de showroom geweest, vrijdag met de auto op pad. Dit was echt een huzaren stukje van verkoper Mark en de achterliggende organisatie. Niet dat ze dit nu elke keer willen doen, maar als het er op aan komt dan staan ze er! Alles voor een glimlach bestaat al bij een andere zaak, maar alles uit de kast en de klant verrast is hier zeker van toepassing.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Hartelijk bedankt voor het nemen van u tijd om deze positieve review achter te laten. Wij stellen dit erg op prijs. Namens Auto Smeeing Soest wensen wij u veel veilige kilometers toe met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Goed geholpen door vriendelijke verkoper

Ik kon snel een afspraak maken voor een proefrit. Deze verliep soepel en ik kreeg er ruim de tijd voor. De verkoper was vriendelijk en drong niet te veel aan. Het enige verbeterpunt hier is dat er voor de proefrit gevraagd kan worden voor wie de auto is. Er werd (niet door de verkoper met wie ik het meest contact had, maar door iemand anders) vanuit gegaan dat de auto voor mijn vriend was in plaats van voor mij: er werd naar zijn gegevens en rijbewijs gevraagd. Dat is toch jammer. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden, de communicatie was erg goed en alles is naar verwachten en behoren verlopen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Myrthe, Hartelijk bedankt voor de positieve review en u duidelijk feedback. De feedback die u mee geeft, zullen wij oppakken en ermee aan de slag gaan. Verder namens Auto Smeeing Soest wensen wij u veel veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

8

Wij zijn netjes en correct geholpen

De verkopers staan dicht bij de klant, niet op zo'n afstandelijke manier. Dat hebben wij als prettig ervaren

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Clemens, Hartelijk bedankt voor het nemen van uw tijd om deze positieve review achter te laten. Wij stellen dit erg op prijs! Auto Smeeing Soest wenst u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

10

Vriendelijke service en goed geholpen

Wij zijn erg goed geholpen door Stefan en zijn blij met onze aankoop. Ook hebben we een mooie prijs gekregen voor onze in te ruilen auto. Lekker snel proces zonder lastige onderhandelingen. Stefan is transparant en denkt mee in oplossingen en mede daarom was de deal ook snel gemaakt. Wij gaan met veel plezier wat kilometers maken in onze nieuwe auto.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Tyas, Hartelijk bedankt voor het nemen van u tijd om deze positieve review te plaatsen! ik zal dit ook aan mijn collega Stefan Zaal doorgeven. Auto Smeeing wenst u veel veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Marissa van Auto Smeeing Soest.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd