Duidelijk en goede les, waar echt naar de praktijk wordt gekeken. Ook op theoretische vlak. Ik heb een duo cursus gedaan en Paul heeft alle tijd goed benut om ons beide in zo een kort mogelijke tijd bij te brengen. Waar je goed van elkaar kan leren. Maar toch genoeg zelf rijd om het onder controle te krijgen. Ik zou Don zeker aanraden.
Hele goede introductie bij iedere les
Paul heeft is erg rustig en kan duidelijk en rustig uitleggen. Daarbij is der ook plek voor een grapje en een leuk gesprek. Al met al leuke dagen gehad met paul.
Tjerk is een baas! Duidelijk,didactisch en goedlachs. Heel tevreden met de opleiding BE
Hele goede opleiding ich
Serkan was een fantastische rij instructeur en heeft veel zenuwen weg weten te halen bij de eerste les en bij me examen. Hij zorgde altijd voor gezzelig en leerzame rijlessen. Ik zou Serkan zeker aanraden voor nieuwe leerlingen
Alles is goed en duidelijk uitgelegd ook werd de theorie goed onderbouwd.
Leuke ongedwongen sfeer, en een Haagse docent die 95% van alle verkeersregels kent, Legt het op een bijzondere relaxte manier uit en weet op alle vragen een gepast antwoord.
goed te volgen cursus materiaal en prima begeleiding naar examen , en goede lunch verzorging door de dames , ondertussen begonnen met een week pakket code 95.
Duidelijk en leerzaam op een eenvoudige manier van uitleggen. Ik Kijk uit naar de herhaling
prima curus met goede /leuke instructeurs
Ondanks een 2de AVD-examen, zijn al mijn lessen en examens goed en snel ingepland. Was weer een fijne ervaring met DON!
Ik was altijd onzeker om de weg om te gaan maar irene heeft me er over heen geholpen. Ben geslaagd vandaag. Bedankt voor onze leuke lessen samen ik zal onze lessen gaan missen en onze lol samen. Heb ook andere instucteurs gehad maar met niemand kikte het zogoed dan met haar .bedankt voor alles irene mensen kunnen een voorbeeld nemen aan jou
Mooie lokatie.goede docenten.
Goede docent( Andre) Snapt het en laat ons de gang gaan
Riechel heeft alles super goed en fijn uitgelegd. Het was erg leerzaam. Bedankt voor de lessen en gezelligheid!
Andre is een uitstekende leraar. Leerde ons de belangrijke dingen en was in voor een dolletje. Net zo fijne man als fabiola waar we normaal de bhv training van kregen.
Duidelijke uitleg uitgelegd met humor . Tip als je NEE in vult over geen interesses in andere cursus , krijg je een foutmelding en moet je wel invullen beetje raar
Zoals altijd was alles goed geregeld .
Met dank aan Nico die ons een leuke en leerzame dag heeft bezorgd. En absoluut niet te vergeten de dames van de catering Ingrid en Jolanda die ons flink in de watten hebben gelegd met de heerlijke lunch!
2 daagse opleiding veel mogen leren over het BE rijbewijs met duidelijke informatie en oefeningen. Top
Heel goede opleiding gehad door 4 instructeurs, waarbij elke instructeur weer specifieke aandachtspunten doornam. Op die manier prima voorbereid op het examen. Enige verbeterpunt mijnerzijds: de overdracht tussen instructeurs kan beter, ze vroegen aan mij wat ik met de ander heb geoefend.
goed geregeld
Heb al meerdere keren een cursus/opleiding (adr,tcvt en zuinig rijden) hier gevolgd en vind het allemaal heel goed en duidelijk. Erg aardige en duidelijke leraren
Was een erg leuke dag! Leuke groep mensen in de klas en Jassine deed het echt geweldig!
Galgepad 11
2671MV Naaldwijk
Eenvoudig ontzorgen met een breed scala aan professionele opleidingen: dat is waar DON Opleidingen voor staat. Wat meer dan vijftig jaar geleden startte als éénmansrijschool is uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut met drie vestigingen en meer dan honderd (beroeps)opleidingen. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. ‘Een leven lang leren en ontwikkelen’ staat centraal. Benieuwd of wij de opleiding bieden die jij zoekt? Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of meer informatie. Tot ziens bij DON Opleidingen in Amsterdam, Naaldwijk of Oosterhout!