Goede service vakkundig
Direct een goed gevoel! Zowel de showroom als de verkoper gaven ons direct het vertrouwen waar wij naar hoopte. De auto is precies zoals wij hem graag wilde. Na een proefrit, uiteraard verkocht aan de auto. De auto stond bij ophalen netjes voor ons klaar in de prachtige showroom. Kortom, wij zijn zeer tevreden over alles! En tot zover een perfecte auto.
Prettig
tevreden op uitvoering werkzaamheden!
Goed.
Prima Snel
Al jaren een tevreden klant en steeds zeer vakbekwaam geholpen.
Alles volgens afspraak
Vriendelijk ontvangst en heerlijke koffie,
Blij met de vlotte service nadat ik mijn portier niet meer kon openen. Allen bedankt!
ze hebben de auto staan die ik zocht , zeer compleet, perfecte staat en super hulp als het gaat om de zaken die geregeld moesten worden voor deal , Bedankt.
perfecte service zeer vriendelijk personeel
Zeer helder en direct. Vriendelijk en professioneel
Goede service en prettig contact
Wat meer groen in de showroom en bij de ingang zou de auto’s nog beter doen uitkomen
Goed contact Reactie wel wat traag
Het ziet er allemaal fantastisch uit en daar betaal je ook duidelijk voor. Jammer dat je de tarieven niet op de site terug kunt vinden en er dus te laat achter komt wat het uurloon is.
Hallo Laura, Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We hebben alles in overleg uitgevoerd en zelfs aangegeven dat we het een grote ingreep vonden om de auto te herstellen. dat dan ons uurtarief hoger ligt dan je had verwacht is vervelend. We hopen wel dat de auto naar tevredenheid is hersteld en je er nog veel plezier van mag hebben. Met vriendelijke groet, Team Marco van Beek
Alles zoals afgesproken, perfect binnen een korte tijdstermijn afgewerkt!
Snel geholpen met een storing
super
Prettig ontvangen, verder prima
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke behandeling en de zeer kundige afhandeling van de problemen met mijn MB. Je merkt hier de liefde voor het vak en de auto. Kom hier zeker weer terug.
Een zeer mooie omgeving om een auto te kopen. Mooie garage, fijne mensen en niet klaar is ook niet klaar. Ze zorgen voor een zeer fijne ervaring, zowel geestelijk als technisch. Bedankt voor de mooie auto. Top!!!!