Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de vriendelijke en professionele service. De verkoper wordt gezien als eerlijk, betrouwbaar en deskundig. Duidelijke communicatie en duidelijke updates hebben hen geholpen door het koopproces. Over het algemeen voelen klanten zich ondersteund en hebben vertrouwen in hun aankoop bij Emile Bakker Premium Auto Import.
Een garage met prima service... blij met onze nieuwe auto...
5 June 2025
Henk :)
Nieuw Dordrecht
Zeer vriendelijk en correct geholpen
4 June 2025
Maarten :)
Bergen op Zoom
Ik ben heel blij met de aankoop van mijn Audi. Ben van A tot Z zeer goed geholpen. Alles volgens afspraak en de klant staat nog echt op numer één bij Emile Bakker!
1 June 2025
Gerarda
Winsum
Ik heb een mooie BMW bij Emile gekocht. Emile heeft alles tot in de puntjes geregeld en komt zijn afspraken na en lost probleempjes supersnel op !
24 May 2025
Arnold :)
Groningen
Vriendelijk, eerlijk, professioneel en betrouwbaar bedrijf. Wij hebben een prachtige Mercedes vito gekocht en zijn er erg blij mee. Bedankt voor de lekkere koffie en de goede service.
21 May 2025
Rob :)
Putten
Snel en betrouwbaar
21 May 2025
Maurice
Emmen
Nadat mijn schoonvader zijn BMW X3M via Emile had gekocht heb ik hem gevraagd om de door mij in Duitsland gevonden Abarth 124 te bekijken, controleren en daarna ook de aankoop en import te regelen. Van alle stappen stuurde Emile de informatie en foto's. Na de koop ook tussendoor leuke teasers tijdens het wachten, wat de voorpret nog groter maakt. Auto stond bij het ophalen helemaal gepoetst en compleet nagekeken klaar. Ofwel: échte ontzorging! TOP
15 May 2025
Sven
Sassenheim
Fijn bedrijf. Open, eerlijke hulp. Prima service, prima afhandeling. Zeer aan te bevelen.
12 May 2025
André
Winterswijk
Werd goed geholpen en dezelfde dag van de bezichtiging de mercedes gla mee genomen .die super comfortabel rijdt .met 12 maanden garantie ook nog .
7 May 2025
Peter Ebbers
Bemmel
De aankoop van mijn Audi Q5 bij Emile heb ik als zeer prettig mogen ervaren. De snelle en professionele afhandeling van onze transactie heeft persoonlijk indruk op mij gemaakt, hetgeen ik zeer waardeer, dit is zeker mede bepalend geweest voor deze koop. Betrokkenheid en persoonlijk contact houdt bij Emile niet op na het afleveren van de auto, respect voor deze klantgerichte benadering.
2 May 2025
Elzo
Haaksbergen
Vriendelijke man die met passie zijn auto’s verkoopt. Weet wat hij verkoopt en daarmee dus een dikke vijf sterren.
30 April 2025
Ilias :)
Bergen op Zoom
Mooie wagen gekocht voor een eerlijke prijs met goede garantie en netjes behandeld, koffie en uitleg;)
19 April 2025
Sibrand :)
Bovensmilde
Door Emile Bakker Auto’s een auto uit Duitsland laten ophalen en invoeren. Vlot geregeld, goede informatie en communicatie. Zeer tevreden over de dienstverlening.
29 March 2025
F. Zieck
Prima zaken gedaan.
18 March 2025
Aldert :)
Slochteren
Zoals altijd weer top geholpen door Emile. Aardige eerlijke verkoper met verstand van zaken
14 March 2025
Paulien
Emmen
Het eerste contact met Emile was gelijk vertrouwd. Open en eerlijk en geen gladde verkooppraatjes. Alles heel goed geregeld. Vanaf eerste contact tot het naar buiten rijden van de nieuwe auto. Alles top georganiseerd.
9 March 2025
Matthé :)
Steenwijk
Voelde meteen vertrouwd.
8 March 2025
Henry :)
Hoorn
We hebben onze zoektocht naar een auto aan Emile Bakker auto's uitbesteed omdat we in ons eigen land niet konden slagen. De contacten verliepen fijn en vertrouwd. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. In een razend snel traject zijn we in het bezit van een geweldige auto die voldoet aan alle gestelde randvoorwaarden, Precies onze wens dus. Afgeleverd voor de deur en goede afspraken kunnen maken over de betalingen. Onze volgende bus gaat direct via Emile Bakker Auto's. We zijn zeer tevreden.
6 March 2025
Caroliene en Arthur :)
Zwijndrecht
Heb er een zeer mooie Audi Q5 gekocht en de service is absoluut goed.
5 March 2025
Bert :)
Appelscha
Perfecte service én after sales! Super vriendelijke benadering.
7 January 2025
Jos :)
Banholt
Ik heb een Audi Q3 Sportback bij Emile gekocht en ik ben zeer tevreden. Netjes en professionele behandeling en Emile is zeer vriendelijk en klantgericht. Een echte aanrader dit bedrijf, nog bedankt Emile.
1 December 2024
Bing :)
Almere
Onze ervaring met Emile is uitmuntend. Eerlijk, betrouwbaar, vakkundig en bij de aflevering van onze bu****per een zeer persoonlijke leuke attentie mogen ontvangen, super attent. Kortom een goede keuze om met Emile Bakker auto's zaken te doen.
29 November 2024
Bert en Yvon Bergsma
NIEUW-AMSTERDAM
Bij Emile Bakker auto’s weet je gewoon dat je goed zit. Zij zijn deskundig, transparant en service ligt bij hen hoog in het vaandel. Ik heb daar vorige week mijn auto gehaald. Kortom, ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!
26 November 2024
Redouan :)
Den Haag
Onlangs een Audi Q5 aangeschaft via Emile Bakker. Ik kan niet anders zeggen dat het contact vanaf moment 1 goed is verlopen. Emile komt heel betrouwbaar over. Zeer goede service met een zeer mooie en goede auto die uiteindelijk voor de deur is afgeleverd!
8 November 2024
Dion :)
Delft
Vanaf het begin voelde het zaken doen met Emile heel goed. En dat werd gaandeweg niet anders. Emile doet zijn uiterste best om het de klant naar zijn zin te maken en gaat daarin heel ver. Een hele fijne ervaring die je bij het gemiddelde autobedrijf niet meer vindt. Heel fijn zaken gedaan bij de aankoop van mijn Mercedes. Gewoon top!
29 October 2024
Kees :)