Vakmensen die mijn voortanden super mooi hersteld hebben. Altijd goed bereikbaar. En zeker voor iemand met wat vrees voor de tandarts, DE praktijk om heen te gaan.
Kundige tandarts correct en bekwaam
Altijd wordt er goed gekeken en er wordt overal rekening mee gehouden.
Zeer tevreden over deze tandarts! Altijd vriendelijk ontvangen en je voelt je meteen op je gemak. De kennis en professionaliteit zijn duidelijk merkbaar en alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Echt een fijne praktijk waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Zeker een aanrader!
Professioneel, prettig ontvangen, duidelijke uitleg.
Geen fijne ervaring .. eerst 20 min wachten voor behandeling,, En de behandeling was heel ruw.. vergelijk met andere mondhygiënist behandeling in de zelfde kliniek
Zeer positief
Zowel halfjaarlijkse controle dan wel tussentijdse behandelingen staat Albert Jan altijd voor je klaar, samen met tandartsassistente Diana. Ook de halfjaarlijkse behandelingen van mondhygiëniste Julie zijn zeer zorgvuldig uitgevoerd. Dank hiervoor! Ik voel me immer zeer op mijn gemak dankzij de vriendelijke en zorgzame aandacht.
Goede communicatie bij afspraken en informatie tijdens behandelingen
Prima begeleiding en goed geïnformeerd over plan van behandeling
Bij een losgeraakte kroon op implantaat kon ik snel terecht en werd mij goed uitgelegd waarom de kroon losgeraakt was en waar ik op moest letten bij het eten en reinigen.
Veel wisselingen in mondhygiënisten, helaas was de laatste onprettig en bepaald hardhandig. De laatste vraag gaat over wie van het team, de mevrouw die mij heeft geholpen staat niet on de lijst (niet Diana S en niet Julie E). Mogelijk een invaller? In ieder geval geen wens op herhaling.
Mijn ervaring bij Albert Jan is dat hij luistert en met goede oplossingen komt.
Periodieke controle verloopt altijd zeer prettig.
Uistekende behandeling van de mondhygenist en ook de tandarts. Ik kom al jaren bij deze praktijk en de parktijk is voortreffelijk
Altijd met een glimlach naar huis kunnen is bij de tandarts nooit vanzelfsprekend. Bij Albert Jan is dit bij mij nog wel steeds het geval. Blij dat ik bij hem terecht kan. Bedankt!!
Zeer vriendelijke asststentes. Goede voorlichting en aandacht van de tandaarts. Kortom ik zou deze tandarts met assistenten zeker aanbevelen.
Altijd tevreden over de behandeling als zowel bij de tandarts of mondhygiënist.
Ik word altijd snel geholpen. Zou wel meer uitleg voor een behandeling willen krijgen.
Erg net en vriendelijk personeel.
Ik voel me op mijn gemak bij deze tandarts. Een wortelkanaalbehandeling zonder pijnen snel.
zorgvuldig mijn gebit geschoond en tandplak verwijderd
Erg kort nog geen half uurtje Tandsteen onder gebit schoongemaakt Koste me 202 euro Normaal hele schoonmaak gehele gebit
Was nog nooit zo goed behandeld als bij hun en allemaal heel vriendelijk ben echt blij wens jullie fijne dagen en hartelijk bedankt voor alles mvg ruud
Mijn ervaring met de kliniek voor cosmetische tandheelkunde Amsterdam Zuid ervaar ik als zeer prettig. Altijd vriendelijk ontvangst en deskundig geholpen. Ben zeer tevreden.
P Baststraat 21 27
1071TV Amsterdam