Hallo Charles, Fijn dat je tevreden bent en bedankt voor je 10! Groetjes, Jolanda
Hallo Trees, Fijn dat je een review hebt geschreven! Groetjes, Jolanda
Hallo Helen, Wat leuk om te lezen hoe je bij Welkom terecht bent gekomen en heel fijn dat je een review hebt geschreven. Bedankt voor je 10! Groetjes, Jolanda
Hallo Aloys, Fijn dat je tevreden bent met de overstap en we zijn blij dat je bewust voor duurzaam kiest. Groetjes, Jolanda
Hallo Willy, Fijn dat de overstap goed is verlopen en we zijn blij dat we je hebben mogen verrassen met groen gas. Bedankt voor je review. Groetjes, Jolanda
Hallo K, Kort maar krachtig review! Dank je. Groetjes, Jolanda
Hallo H, We hopen natuurlijk dat de 1e indruk blijft en daar gaan we ons best voor doen! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven ondanks dat je pas net klant bent. Groetjes, Jolanda
Hallo Annette, Fijn om te lezen dat je tevreden bent en we worden ontzettend blij als we een 10 ontvangen. Dank je wel! Groetjes, Jolanda
Hallo Jaap, Heel fijn dat je de review hebt aangepast. Dank je wel. Groetjes, Jolanda
Originele beoordeling
Hallo Caren, Fijn dat je eerst indruk goed is en dat je, je welkom voelt. Bedankt voor je 10. Groetjes, Jolanda
Hallo John, Fijn dat je even laat weten dat de overstap goed gegaan is. Dank je. Groetjes, Jolanda
Hallo M.A.P. de Boer, We hopen dat uiteindelijk iedereen bewust voor duurzaam kiest, helaas wordt er nog steeds niet door alle leveranciers alleen duurzaam geleverd. Bedankt voor het schrijven van je mooie review. Groetjes, Jolanda
Hallo Epko, De overstap is goed verlopen lees ik, heel fijn! Bedankt voor je 10! Groetjes, Jolanda
Hallo Monique, Fijn dat je alles als goed hebt ervaren en dank je wel voor de 10. Groetjes, Jolanda
Hallo Harry, Goed om te lezen dat alles naar wens is en fijn dat je bewust voor groen kiest. Bedankt voor je 10! Groetjes, Jolanda
Hallo Jan, We hebben inderdaad geen app. Je ontvangt maandelijks een verbruiksoverzicht. Als je graag je verbruik wilt bijhouden kun je, je ook gratis registeren op www.slimmemeterportal.nl. Op de slimmemeterportal kun je zelfs je verbruik per kwartier zien. Groetjes, Jolanda
Hallo H.J.G. Goed dat alles goed is verlopen en bedankt voor je review. Groetjes, Jolanda
Hallo Paul, Zo te lezen ben je tevreden met de overstap en hebben we je ook nog mogen verassen! Dank je voor de review. Groetjes, Jolanda
Hallo I, Fijn om te lezen dat je tevreden bent en ook fijn dat je bewust voor duurzaam kiest! Dank je wel. Groetjes, Jolanda
Hallo Irene, Wij willen graag vriendelijk en behulpzaam zijn, maar het is heel fijn om te lezen dat wat we ook zo worden ervaren! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Groetjes, Jolanda
Hallo Mariëtte, Goed om te horen dat je niks hebt gemerkt van de overstap. Bedankt voor je review! Groetjes, Jolanda
Hallo J. Nogmaals bedankt voor je review! Groetjes, Jolanda
Hallo Geert, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. We sturen alle klanten een reviewverzoek als ze net overgestapt zijn. De reden dat we dit doen is omdat we willen weten hoe onze klanten de overstap hebben ervaren en of wij hier nog in kunnen verbeteren. Groetjes, Jolanda
Iedereen is welkom! Dit statement staat voor het uitgangspunt of visie waarmee we onze klanten en medewerkers behandelen, maar ook hoe we privé kijken naar de maatschappij om ons heen. We maken geen onderscheid naar ras, geslacht, religie of overtuiging en dragen graag een steentje bij aan een tolerantere maatschappij. Onze missie is om een duidelijk en scherp contract voor groene stroom en groen gas te leveren zonder in te boeten aan het respect dat onze klanten verdienen. Daar hoort een excellente service bij.
• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina