Dagelijks komen er bij ons veel aanvragen binnen voor advies, onderhoud en reparaties. Daarbij komt het weleens voor dat wij niet direct aan een reparatieverzoek kunnen voldoen. Wanneer het betreffende apparaat niet meer wordt verkocht, ontstaat er een gebrek aan onderdelen. Wij proberen altijd te achterhalen of het defecte onderdeel nog leverbaar is, of om hier een goed alternatief voor te vinden. Helaas lukt dat niet altijd. Uiteraard begrijpen wij als geen ander dat het vervelend is om een apparaat in huis te hebben dat niet meer werkt. Maar wij gaan ervan uit dat onze klanten gebaat zijn bij een eerlijk advies. Ook als reparatie niet meer mogelijk is, of als de reparatiekosten niet in verhouding staan met de aanschaf van een nieuw apparaat. Met vriendelijke groeten, Witgoedservice.nl
Beste Jan, Op onze reviewpagina troffen wij uw beoordeling aan. Wij hebben echter geen diensten aan u verleend. Deze beoordeling is dan ook niet voor ons bestemd, maar voor een van onze concurrenten. Wij handelen uitsluitend onder de naam witgoedservice.nl en zijn gevestigd in Sliedrecht. Aangezien veel bedrijfsnamen in onze branche op elkaar lijken, hebben wij begrip voor dit misverstand. Omdat wij zuinig zijn op onze goede naam en willen voorkomen dat klanten verkeerde informatie ontvangen, verzoeken wij u uw beoordeling te plaatsen op de juiste pagina van het Rotterdamse bedrijf waar u zaken mee heeft gedaan. Als u in de toekomst op zoek bent naar een professionele witgoedreparateur die staat voor vakmanschap, duidelijke afspraken en heldere tarieven kunt u op ons rekenen. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groeten, Witgoedservice.nl
Originele beoordeling
Beste Jos, Wij vinden het vervelend dat u onze reactie als negatief heeft ervaren, dat is zeker niet de bedoeling. Uit onze ervaring blijkt dat reparatie vaak de slimste en voordeligste oplossing is. Het is echter wel zo dat we rekening houden met de veronderstelde levensduur van het defecte apparaat. Om te voorkomen dat klanten onnodige kosten maken, geven wij altijd eerlijk advies of het nog de moeite waard is om het betreffende apparaat te laten repareren. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de kosten van de aanschaf van een nieuw apparaat. Maar uiteindelijk beslist de klant of reparatie wel of niet wenselijk is. Mocht u de reparatie alsnog uit willen laten voeren, dan zijn wij u uiteraard graag van dienst. Met vriendelijke groet, Witgoedservice.nl