Andre is een goede verkoper
Zoektocht voor mijn eerste autootje! Ik ben hier perfect geholpen goed advies gekregen. Zeer vriendelijk personeel en met open armen ontvangen! En.. natuurlijk ben ik met mijn eerste droom auto weg gegaan! zeker het na bellen of alles goed gaat met de auto vond ik heel erg fijn ! hartstikke bedankt voor het goeie advies.
Heel goed
ga zo door klasse
Zeer vriendelijk geholpen door André, hij wist alles te vertellen over de peugeot 3008 en nam ook de tijd voor je. Een proefrit maken was dan ook zo geregeld. Voor de onderhoud aan de auto kom ik hier weer graag terug bij deze garage.
Prima! Voor de tweede keer een private lease auto van Mulder en wij zijn dik tevreden.
Prima geholpen alles volgens afspraak
goed geholpen en vriendelijk personeel
Altijd perfecte service!!
Prima! Aardig
Mijn ervaringen zijn heel goed ik wordt altijd heel goed en bijzonder vriendelijk behandeld
vriendelijke en deskundige mensen
Ik ben heel tevreden met de manier waarop ze met je omgaan. Ook kan je snel bij ze terecht.
Gewoon vriendelijke en service gerichte medewerkers.
Goede service bij het afsluiten van een private lease.
Je wordt altijd uitstekend geholpen! Service staat voorop!
Vriendelijk en vakkundig personeel. Kom hier al herl wat jaren naar volle tevredenheid!
Welkom bij Mulder! Als mobiliteitspartner zijn wij actief in de regio Drechtsteden en Alblasserwaard. Mulder Autobedrijf maakt onderdeel uit van de Mulder Automotive Groep en wij zijn officieel merkdealer van Peugeot, Citroën en DS. Bij ons kunt u terecht voor al uw mobiliteitsvragen. Dagelijks ontzorgen onze gekwalificeerde medewerkers de klanten in hun mobiliteitsbehoefte. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor al hun mobiliteitsvragen. Het is de missie van onze organisatie om mensen efficiënt en comfortabel mobiel te houden door te schakelen in mobiliteit. Dit komt terug in onze slogan, Mulder houdt je mobiel!
• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina