4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed prettige mensen goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vervanger van de vaste personele bezetting Sint Aagtenstraat vriendelijk maar star

Prima prijs-kwaliteitsverhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De bevestiging van de reservering duurde lang, waardoor we telefonisch contact hebben opgenomen. Het werd niet duidelijk of de reservering klopte. De dag er na bleek alles te kloppen en konden we een busje mee krijgen.

2 sterren: slechter dan verwacht

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij binnenkomst was ik de enige klant in het pand. Echter het duurde 10 minuten voordat ik werd geholpen, dit terwijl er 3 medewerkers in de zaak liepen. Toen ik uiteindelijk werd geholpen heeft het nog 45 minuten geduurd voordat ik eindelijk weg kon rijden met de gehuurde bus, omdat deze nog afgetankt moest worden van de vorige dag etc. Per saldo heb ik dus een uur ingeleverd!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben vooral erg onder de indruk van de klantgerichtheid van de medewerkers.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Niet echt positief. hals over kop hadden wij een bus nodig en als 1e zijn we naar het filiaal in Leiderdorp gegaan. daar werd ons verteld dat er alleen nog iets te huur was in Alphen on Zoetermeer. Daarheen rijden kostte ons teveel tijd dus we zijn verder gaan kijken. Omdat 3 concurrenten ook niets beschikbaar hadden kwamen we bij het filiaal in Leiden uit. Die hadden niets maar tot onze verbazing zeiden zij dat er een bus in Leiderdorp was, waar we dus als 1e geweest waren. Wij geen keus dus weer naar L\'dorp waar we als klap op de vuurpijl te horen kregen dat we die bus niet meekregen want hij was te nieuw en nog niet bekleed aan de binnenkant. De kans op beschadigingen bij een verhuizing was te groot zei men. Logisch maar vanaf het begin hadden wij gemeld een bus nodig te hebben voor een verhuizing. Men had dus niet goed geluisterd. Als uitsmijter hoorden we dat er in Leiden wel een bus was waar men alleen dan even de banken uit moest halen. Wederom geen keus dus die hebben we genomen. Men zou de banken er uit halen terwijl wij van L\'dorp naar Leiden reden maar ook dat was nog niet gedaan toen we daar aan kwamen. Alles bij elkaar heeft het ons onnodig 2 uur verlies gekost en heel veel heen en weer rijden. U kunt zich waarschijnlijk wel indenken wat ons gevoel is bij dit verhaal... Op ons verzoek hierdoor een korting op de huurprijs te krijgen werd geen gehoor gegeven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel,efficient en heel klantvriendelijk. Overweeg om te openen om 7 uur ipv 8 uur

Prima! Goede service, als altijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima beschikbaar. Na voltanken is echter nog 4 liter gerekend, terwijl ik nog geen 5 Km heb gereden erna. Tegenvaller dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, snel geholpen en goede assortiment aan bussen en auto\'s. Personeel is zeer vriendelijk.

Company details

8 Pesthuislaan