Mijn auto heb ik bij deze garage gekocht en in onderhoud. Tot nu toe altijd meteen geholpen, zeer vriendelijke mensen, en prijs/kwaliteit goed in evenwicht.
Bij Jan Dekkers merk je dat het auto liefhebbers zijn! Ze nemen nog de tijd voor je (Wat bij de merkdealer soms wel anders is) en letten op de kleinste detail. Zijn ook bereid mee te denken/zoeken naar oplossingen/onderdelen die niet standaard op voorraad liggen.
Niet alleen de werkzaamheden aan mijn auto zijn zeer goed uitgevoerd, maar ook de algemene service - halen en brengen van mijn auto was geheel perfect. Bedankt voor de goede service.
Alles gebeurt precies zoals afgesproken en ze zien echt niets over het hoofd. Ik ben blij dat we in ons dorp zo'n goede en betrouwbare garage hebben.
prima kwaliteit
Ik heb gemaild of ik een pechhulpdienst kon afsluiten. Ik werd onmiddellijk teruggemaild dat het wegens technische bedrijfsomzetting langer dan gewoonlijk zou duren. Na enige tijd ontving per e-mail dat het contract per post was opgestuurd.