Mijn auto is al een tijdje in onderhoud bij deze garage. De mensen komen goed, vriendelijk, behulpzaam en vakkundig over. De prijzen zijn redelijk.
Netjes, to the point, vakkundig
Lekker dichtbij
Hier wordt je nog echt goed geholpen. Ze denken met je mee en er is altijd een oplossing
We konden vrij snel terecht voor een keuring en onderhoudsbeurt die heel goed is uitgevoerd. Wart er gedaan is staat keurig op de rekening vermeld.
V.w.b. deskundigheid: Het is natuurlijk onmogelijk om van alle soorten en merken aujto's alles te weten. Maar dat neemt niet weg dat geprobeerd wordt problemen op te lossen, wat dan ook voor 99% wel lukt.
Goed geholpen
Heb mijn auto daar gekocht, tweedehands. Heel blij mee en heeft me nog nooit in de steek gelaten!!
Betrokken vakmensen, goede service, afspraak makkelijk online te maken.
Gezellige vakbekwaam personeel
Onderhoud of reparatie. Geen ‘overhead’. Geen onnodige kosten en de factuur achteraf via de email. Vakgarage die z'n naam eer aan doet.
Personeel is zeer vriendelijk en ze nemen je altijd serieus. En altijd naar tevredenheid geholpen.
Ik kan er altijd terecht en wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Men is altijd bereidt om mij te helpen en denkt met mij mee. Hele fijne garage om mijn auto naar toe te brengen.
Gewoon goed
Afspraak is afspraak bij Sanders. Alles keurig verzorgd en ze staan altijd voor je klaar. Ook als je zomaar even een lamp moet laten vervangen. Top dus.
Ik ben al bijna 7 jaar klant bij deze garage van Piet Sanders. In al die jaren is er geen keer voorbij gegaan, dat als ik ze nodig had(zelfs in de coronatijd) ze er stonden voor mij. Ik ben in de afgelopen jaren afhankelijk geworden van de auto als vervoer, daarom is het met de jaren enorm belangrijk geworden dat ze asap helpen en meedenken! Een geweldig team!
Mijn bus had een specifiek mankement. Eén waar zelfs andere techneuten niet uitkwamen. Want hoe fix je een kapot achterklepslot waar je van binnenuit niet bij kan. Dat lukte uiteindelijk met veel 'pielen'. Daarna moest toch de roetfilter vervangen worden wat een aantal ritten kostte. Dit werd allemaal rustig uitgelegd en besproken.
Goede service van mensen met veel verstand van zaken
Prima geholpen
zeer tevreden
Er word geluisterd naar wat je zegt. En ze zoeken meteen een oplossing voor je. Echt top.
Alles top in orde!
Meer dan 15 jaar alweer mijn garage.
Zeer goed met twee totaal verschillende auto's. En ik heb een half jaar geleden een kennis geadviseerd klant bij Garage Piet Sanders te worden, hetgeen gebeurd is.
Al diverse malen auto gekocht ook voor schoonmoeder vrouw altijd van goede kwaliteit en etjes opgeleverd. Als er wat is wordt het keurig opgelost, als voorbeeld bij de skoda yeti vann mijn.vrouw bleek na saankoop dat er in de deur een heel klein deukje zat bijna niet zichtbaar prijs was al rond en inkop prijs van vorige auto scherp. Was geen probleem werd netjes opgelost