Bedankt voor de mooie beoordeling Ron! Wij doen ons uiterste best :-) Nog een tip hoe we een extra ster kunnen verdienen? We staan altijd open voor suggesties / verbeteringen.
Geachte heer Hulskers. Wij vinden het erg spijtig dat u teleurgesteld bent. Het is zeker niet de intentie om klanten op kosten te jagen. We denken graag mee in oplossingen. Wegens tekort aan personeel werken wij met mensen. Ik ga er vanuit dat de geboden oplossing naar wens is. Met vriendelijke groet Freddy Hooge
Bedankt Kees voor deze geweldige Beoordeling ! Hier worden wij blij van.
Bedankt Iris voor deze mooie beoordeling. Wordt erg op prijs gesteld!
Bedankt voor deze overweldigende reactie Deniz! We hebben met veel plezier mee mogen genieten van de geweldig klinkende muziekinstallatie :-) Maarten heeft zichzelf overtroffen!
Fijn te weten dat alles naar wens is geweest. Mocht dit niet het geval zijn horen wij dit natuurlijk ook graag. Wij stellen het op prijs om verbeterpunten te horen :-)
Wederom bedankt voor deze mooie woorden heer Langerak!
Bedankt voor deze mooie beoordeling Peter! Hoewel snelheid niet vanzelfsprekend is in deze tijd, doen we wel ons uiterste best :-)
Bedankt voor deze mooie beoordeling Jos! Heb je nog tips voor ons om een ster meer te verdienen? We staan altijd open voor verbeteringen.
Ontzettend bedankt voor deze overweldigende beoordeling! Dit wordt erg op prijs gesteld!
Es ist uns immer ein Vergnügen :-)
Is wederzijds HL :-)
Bedankt voor de mooie waardering René!
Bedankt voor deze overweldigende reactie! Dit wordt erg op prijs gesteld! Daar waar mogelijk proberen wij mee te denken in oplossingen. Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
Bedankt voor de waardering Wordt erg op prijs gesteld. Daar waar mogelijk proberen wij snel te handelen.
Fijn te horen dat u het prettig heeft ervaren! Ook mocht dit niet zo zijn geweest horen wij dit natuurlijk ook graag! Wij staan altijd open om onze processen te verbeteren.
Bedankt voor de mooie beoordeling Daar waar mogelijk proberen wij mee te denken in oplossingen.
Wij houden van uitdagingen Hans! En hebben er dagelijks plezier in :-)
Dregema is een speciaalzaak op het gebied van autoaccessoires en onderscheidt zich doordat iedere vestiging beschikt over een eigen montagehal. In deze montagehal kan de klant zijn of haar zojuist gekochte artikelen direct laten inbouwen.