Nooit verrassingen

Geen verassingen achteraf, als er wel iets is altijd eerst overleg.

• Prijs/Kwaliteit

Denken mee, vervangen/repareren niet alleen om de omzet te verhogen.

Denken altijd mee. Korte doorlooptijden. Transparante communicatie.

Goede garage.

Tot nu toe 3 keer apk en beurt en benodigde reparaties laten uitvoeren. Eerst bij Toyota Corolla en nu Toyota RAV4. Net bedrijf en ze bellen je voor ze repareren met de prijsopgave. Ik had door nare omstandigheden snel mijn auto nodig en ze hebben hem toen met voorrang klaargemaakt. Tot nu toe zeer tevreden met ze.

• Prijs/Kwaliteit

Keurig netjes en snel geholpen

• Prijs/Kwaliteit

Het was prettig om gezamenlijk de rekening na te lopen . Dat het daardoor voordeliger werd was mooi meegenomen

Betrouwbaar en behulpzaam

We komen al een paar jaar bij CCR en zijn erg tevreden. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Onlangs werd onze auto afgekeurd voor de APK en zijn we super geholpen met de zoektocht naar een nieuwe auto. Heel fijn om dan advies te krijgen van vakmensen en dan ook nog op een zeer vriendelijke, geduldige manier!

Klantvriendelijkheid met kwaliteit

Digitaal is een afspraak te plannen met een indicatie van de te verwachten kosten. In de zaak altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Prijs- kwaliteit is prima. Toen onze auto, een BMW, uit de garantie was kozen we voor deze garage. Geen spijt!

Snel geholpen Goeie service

Auto gebracht voor het vervangen van de remschijven. Ze hebben meteen de rest van de auto nagekeken en geïnformeerd over de dingen die er nog aan zou kunnen komen Zodat er al alvast rekening gehouden mee kan worden Top Service !

Uitstekende service

Ik werd erg goed geholpen. Ze denken goed met je mee en zorgen er voor dat je met een goed gevoel de auto achterlaat en ophaalt. Het gaat hier om de klant, niet de portemonnee.

Goede ervaring

Deskundig, vriendelijke garage

Fijne garage.

Prima Carcenter

Perfecte service.

Goed geholpen

Afspraken maken online is heel makkelijk; de bevestiging volgt snel via de mail. Op de dag van de afspraak werd ik gebeld om dingen die ontdekt waren te bespreken en het eindbedrag te horen van de grote beurt inclusief APK-keuring. Eind van de dag kon ik de auto weer ophalen. Zoals bij elke afspraak gebeurt alles goed en soepel, dus ik ben zeer tevreden, ook nu er een nieuwe eigenaar is.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijke en vlotte service is goud waard

Vakkundige en vriendelijke service voor je vervoermiddel is essentieel voor een leek op gebied van auto’s. Ieder zijn ding wil ik hiermee zeggen. Auto’s is hun DING! Top *****

Geweldige ervaring

Binnen no-time kon ik terecht voor een APK keuring. Keurige communicatie over de bevindingen alvorens reparatie en concurrerende prijzen. Zeer tevreden klant!

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goede service en ze bellen altijd eerst om aan te geven of er iets vervangen moet worden

Van tevoren geven ze een opgave wat de reparatiekosten gaan worden. Al jaren lang zeer tevreden!

top services

Ze hebben me super goed geholpen met een kapotte accu. Hebben een nieuwe geplaatst op hun vije dag!

Eerlijk en vakkundig

Inmiddels al 6 jaar klant, ik lever mijn auto in de ochtend in voor APK en in de middag word ik gebeld met een update. Ze zijn altijd eerlijk en vakkundig geweest.

Zeer persoonlijk en klantvriendelijk

Bijzondere receptionist die met je meedenkt en het vervolgens goed regelt!

Prima service, heldere communicatie

Voor t eerst hier een auto gebracht, voor de apk. Netjes geholpen, duidelijk en helder telefonisch overleg over de noodzakelijke reparaties. Hele zaak ziet er overigens netjes uit. Zal hier voor verder onderhoud en reparaties van onze beide auto s zeker terugkomen.

• Prijs/Kwaliteit

Prima garage, ze denken met je mee

Goede service en vakkundig personeel. Ze denken met je mee om een goede oplossing te vinden voor dure reparaties.

Heel tevreden

Aardige mensen, servicegericht, goede uitleg over wat er mankeerde, maakte op ons deskundige indruk. Fijn dat de grote klus die bij de grote beurt nodig bleek toch nog dezelfde dag gedaan kon worden.

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijke uitleg over onderhoud en mogelijke reparaties (ook die eraan komen), geen opdringerige aanbevelingen maar heel relaxed advies, zo krijg je de tijd om te bedenken wat je kan gaan doen. Eerlijk duurt het langst, en daarom na een aantal jaren weer terug als klant (vanwege verhuizing bij andere garages geweest). Kom al 25 jaar bij deze garage (CCR), met nog steeds de zelfde eigenaar!

Eerlijke en snelle service

Er moest het een en ander aan mijn auto gebeuren. Zeer snelle en goede service. Eerlijke uitleg

• Prijs/Kwaliteit

Fijne Garage, erg deskundig en vriendelijk.

Ik heb altijd een fijne ervaring bij AutoFirst Carcenter. Ze hebben verstand van zaken en doen alles in overleg. Er wordt gekeken naar de beste oplossing en niet zo zeer de duurste. Erg vriendelijk team die altijd bereid is je te helpen. Afspraken maken gaat heel soepel en kan telefonisch zowel als via de site. Ik ben erg tevreden!

De Overmaat 38

6831AH Arnhem