Aankoop gebruikte auto, precies wat ik er van verwachte!
Doen wat ze afspreken
Altijd goed geholpen
Een mooie auto gezien bij Bredewolt. Omdat we niet naast de deur wonen een afspraak gemaakt voor een proefrit. Na terugkomst waren we er voor onszelf wel uit om de auto te kopen. We kregen een goede prijs voor onze in te ruilen auto. Er moesten nog wat dingetjes nagekeken worden en zelfs een onderdeel uit Frankrijk komen. Telkens werden we op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Top Op de dag van ophalen stond de auto klaar. Een leuk tasje erbij met bruikbare artikelen. Dag later bleek de accu stuk te zijn, kunnen ze niet voorzien. Bij een auto First garage in de buurt konden we een andere accu laten monteren op de kosten van Bredewolt. Kortom super geregeld bij auto-first Bredewolt
Al jaren klant bij dit bedrijf en uit ervaring heb ik alleen maar goede recensies voor dit fam. Bedrijf,vakundig en goed oveleg ,dus geef ik de hoogste waardering.
Dit fam. bedrijf heeft het altijd druk, zoals bijna ieder garagebedrijf, alleen er is een groot verschil: Bij garagebedrijf Bredewolt ben je geen nummer, maar gewaardeerde klant. De auto van mijn vrouw had een vastzittende achterrem. Naar dit bedrijf, met de vraag, of deze z.s.m. gerepareerd kon worden. Ondanks grote drukte bij dit bedrijf, aan het einde van de dag de auto gerepareerd. Nog een voorbeeld: Enige tijd geleden, elektrisch raam van de auto wou niet meer dicht. Het regende de hele dag. Was in Apeldoorn. Dacht: Ga maar naar een plaatselijk garagebedrijf in Apeldoorn. Wat kreeg ik te horen: "Meneer, we hebben geen tijd, niet eerder dan over 2 weken. Garage Bredewolt gebeld, dezelfde dag gerepareerd. Dat noem ik eens service. Vakkundige reparaties tegen een schappelijke prijs. Altijd goed overleg. Echt gevoel dat je bij de "familie" hoort. Top!!!
Bredewolt is een vakkundige, servicegerichte en klantvriendelijke garage waar ik altijd snel wordt geholpen
Je wordt vlot en vakkundig geholpen
Na een heerlijke bak koffie met versnapering de bus achter gelaten in vertrouwde handen. Hij rijdt weer als een zonnetje....
Het heeft bijna drie maanden geduurd voordat ik m’n auto weer terug had terwijl alleen de koppeling vervangen moest worden. Er was 0 communicatie ik was zelf degene die er heen ging of belde. Er waren steeds smoesjes voor uitstel. Dit was niet de eerste keer. Een half jaar geleden met mijn bus precies het zelfde verhaal. Dit is ook de laatste keer dat ik hier ben geweest
Nadat mijn ruitenwisser het op de snelweg had laten afweten kon ik heel snel terecht en is er weer helder zicht. Al meer dan 20 jaar blije klant
Altijd staan ze voor je klaar. Prijs -kwaliteit prima.
Zo als ik vermelde in de zin hier boven het zijn vriendelijke en kundige mensen je word er goed en eerlijk geholpen
Vriendelijk, auto gekeurd, nieuwe matten en meer. Auto rijdt prima
Zeer klantgericht in het meedenken voor oplossingen betreffende het auto rijden!
WIJ ZIJN ER OP EEN FIJNE MANIER GEHOLPEN EN EERLIJK ADVIES. EN ECHT TOPTEAM!!
Altijd goeie service, eerlijk en oprechte garage.
Probleem met ventilatie, vocht en handrem prima opgelost. Goede service en fijne garage!
Prima service en goed contact met het bedrijf. Geeft een duidelijk en eerlijk advies.
goede oplossing
Warm ontvangst met koffie. Een goed en eerlijk verhaal en dat had ik nodig na veel teleurstellingen in kopen van een camper en auto! Goede afhandeling en een gestuurde kaart met tekst! Zeer attent! Een fijn gevoel!
Gewoon doen wat nodig is, en verder geen poespas. Daar hou ik van.
Heerlijke dorpsgarage. Hartelijk ontvangen met koffie en een koek. Namen alle tijd voor me om de auto (Toyota Yaris) te bekijken. Na aankoop is de Yaris goed bekeken en netjes afgeleverd. Goed adres dus!
Lage straat 15 A
8191LN Wapenveld