Heeft een totaal van 1.172 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment97%
Uit de reviews blijkt regelmatig vakbekwaamheid en klantgerichtheid. Klanten waarderen de vriendelijke ontvangst en de aandacht voor hun situatie. Er wordt consequent meegedacht en duidelijk gecommuniceerd over oplossingen. Over het geheel genomen wordt Bredewolt gezien als een ervaren, klantgerichte en betrouwbare garage.
Sterke punten
Deskundig advies en betrokken bij klant
Vriendelijke, meedenkende medewerkers
Duidelijke en betrouwbare service
Gebaseerd op 100 reviews
Zoals altijd geweldige service!
Al jarenlang heb ik de auto bij ze in onderhoud. Personeel is heel toegankelijk en hebben verstand van zaken. De communicatie is goed zodat je weet wat er speelt en hoeveel geld het zou gaan kosten. Top geregeld daar!
2 October 2026
Sander
Apeldoorn
Deskundig, vriendelijk en behulpzaam.
Bij zowel de reguliere beurten, reparaties en het aankoopproces voor een volgende auto zijn wij altijd heel goed ondersteund en ontzorgd door Bredewolt. Altijd aanspreekbaar en flexibel.
29 September 2026
Wim de Leeuw
Wapenveld
uniek familie bedrijf met tijd voor een praatje en mee denken
Adequaat en meedenkend in onze situatie.
18 September 2026
Zie boven
4 September 2026
Thea
Goed zorgzaam betaalbaar
Er wordt serieus naar je geluisterd.
Zijn zeer terzake kundig.
Kortom een fijne garage.
3 September 2026
gerritjan tricht
Super fijn geholpen
Fijn geholpen bij op zoek naar andere auto
En verscvhillende auto's mogen uitproberen
Blij met mijn auto die ik bij jullie heb gescoord
2 September 2026
Marianne
EPE
Prima, voldoet aan alle verwachtingen
Prima, voldoet aan alle verwachtingen
30 August 2026
Thijs Smit
Wapenveld
Heel hulpvaardig, vriendelijk en betrokken
Recentelijk na 2 aanrijdingen ervaren hoe ze er voor jou willen zijn en helpen.
29 August 2026
Ina Tessemaker
Heerde
Kundige mensen en heel klantvriendelijk
Een fijne en goede garage ook qua prijs en fijne sociale mensen
27 August 2026
Joop Rave
Top bedrijf
Super blij dat mijn auto zo snel gerepareerd kon worden. Er waren wat problemen met levering van het onderdeel maar daar kunnen hun ook niks aan doen. Enige puntje is communicatie van hoe en wat wanneer wordt opgepakt of gerepareerd wordt.
24 August 2026
Daniël
Doen wat ze zeggen
Tijdens de APK kwamen er een paar aandachtspunten naar voren die gemaakt moeten worden voordat de auto goedgekeurd kon worden.
We zijn netjes gebeld wat het ging kosten, fijn dat ze dat even overleggen zodat je niet voor onvoorziene feiten komt te staan.
21 August 2026
R
Wapenveld
Heel klantvriendelijk. Welkome sfeer.
20 August 2026
Selmus
goede service
auto voor de apk gehad, na de check gebeld met wat er gebeuren moest dus niet voor een verrassing gestaan, gewoon goede service
15 August 2026
Jaap
Zeer tevreden!
Ik ben hier goed en vriendelijk geholpen.
De communicatie was duidelijk, de afspraken werden nagekomen en het werk aan de auto is netjes uitgevoerd.
Je merkt dat ze vakkennis hebben en met de klant meedenken.
11 August 2026
Richard
Wapenveld
Goede medewerkers, on de werkplaats van de 2 man, maar ook de service van degene die afspraken regelt en facturen verzendt! Ga zo door!
6 August 2026
Bart
Doornink
Uitstekende service
Hele goede garage met goede service en prijs-kwaliteitverhouding
4 August 2026
Anouk
Amsterdam
Goed geholpen en persoonlijke service
Goed geholpen en meegedacht.
Prima service.
2 August 2026
Trijntje Jager Kunst
Zeer prettig
Mijn eigen garage was dicht voor vakantie daardoor hier terecht gekomen en een hele snelle en zeer vriendelijke behandeling waardoor mijn auto dezelfde dag nog is gemaakt
31 July 2026
Alida
gewoon goed en vertrouwd
Dicht in de buurt en vertrouwd.
27 July 2026
Wilco
Uitstekende service.
Garage Bredewolt staat altijd klaar voor de klant en denkt mee in klantgerichte oplossingen. Proficiat!
25 July 2026
Wim
Wapenveld
Betrouwbaar, meedenkend en vriendelijk!
Ben al jaren blij met Autobedrijf Bredewolt.
Ze hebben veel kennis, zijn goed bereikbaar, snel en behulpzaam, denken met je mee en ook nog vriendelijk.
En het belangrijkste: ze zijn betrouwbaar en werken transparant. Geen vervelende verrassingen op een factuur!
21 July 2026
Judith
Monnickendam
Goede en snelle service
Op zaterdag geconstateerd dat mijn accu slecht was, maandagmiddag kon ik al terecht voor het plaatsen van een nieuwe accu.
16 July 2026
Arnoud
Hattem
Top, alles snel geregeld
Fijn familie bedrijf. Goede service en snel geholpen..was opzoek naar een andere auto..dit was binnen een week geregeld, en de auto werd netjes afgeleverd
13 July 2026
Brenda
Positief
Positief. Wordt met je meegedacht en behulpzaam
10 July 2026
Ina