Fijne garage

Staan voor je klaar en denken mee!

Het bedrijf heeft alle kennis in huis, is vriendelijk, zeer betrouwbaar, staan altijd voor je klaar, en halen niet het vel over je neus.

geweldig

Snel geholpen na gestrand met pech. Volgende dag al opgelost. Geplande APK en beurt ook meteen uitgevoerd.

deskundig bedrijf

Deskundig advies en betrokken bij klant

Uitstekende service

Zeer betrouwbaar autobedrijf met uitstekende service. Ook al wonen we wat verder weg, we hebben dat er graag voor over. We zijn hier al jaren klant en gaan er van uit dat nog vele jaren te blijven.

Meedenkers, oplossingsgericht en goede service.

Geweldig geholpen bij plotselinge uitval van onze auto en de vervanging hiervan binnen zéér korte tijd!

Keurig geholpen.

Snelle en goede service

Aardige mensen en betrouwbaar

Gezellig en ze maken altijd tijd voor je vrij

Als je aankomt voel je je gelijk thuis. Vragen of je een kopje koffie wil en je maakt gemakkelijk even een praatje. Verder maken ze altijd even tijd voor je om naar je auto te kijken als er iets kapot is. Super fijne service.

Prima ervaring!

Fijne mensen en geen gedoe

Super goede garage

Ze hebben super goede service. Echt een aanrader voor iedereen.

Kwaliteit, inzicht en flexibiliteit gaat samen bij dit bedrijf.

Ik ga met plezier naar dit autobedrijf , want ook al hebben ze het druk, ze hebben altijd een luisterend oor , en een passende oplossing. Ik kom bij dit bedrijf al weer 30 jaar , mede door hun spontaniteit en meestal niet al te dure reparatiekosten . Ik rij Renault en zou ik naar de Renault Dealer gaan met mijn auto, ben ik meer dan het dubbele kwijt aan reparatiekosten. Ik hoop nog vele jaren met veel plezier hier te mogen komen.

Uitstekend!

Prima occasion gekocht! Fijne mentaliteit

Buitengewoon!

Bredewolt levert service, denken mee en alles gaat in goed overleg. Een betrouwbaar bedrijf!

Goed en vakkundig bedrijf

Vlot , vakkundig en vriendelijk geholpen.

Altijd top!

Al 20 jaar ben ik heel blij met de service en vriendelijkheid van Bredewolt.

Uitstekende service

Authentiek familiebedrijf waarbij service hoog in het vaandel staat. Er wordt goed meegedacht met de klant en er wordt uitstekende service geboden. Hier is de klant echt koning!

Vriendelijk en adequaat

Positief

Vriendelijke mensen

Uitstekend !

Uitstekend !!

prima onderhoudsbeurt

Auto maand geleden beurt gehad maar ze zijn de rekening vergeten. Dat is altijd geweldig!

Goede service!

Goed advies en snel geholpen

Hele goede snelle service op alle vlakken

Ze hebben samen met mij een auto gekocht; en een aankoop keuring laten uitvoeren. Laatst had ik schade gereden en ook daar hebben ze me goed en snel mee geholpen. Tevens was er een leenauto beschikbaar. Ook is er altijd een kop koffie of thee als je komt. Kortom; je kunt er gerust je auto naar toe brengen.

Super geholpen!

Zeer vakkundig personeel!

Lage straat 15 A

8191LN Wapenveld

Over Auto Expert

Voor alle onderhoud en herstellingen van uw auto, vertrouw op lokale Auto Expert.