Adequaat en oplossingsgericht.
Snel, efficient en kundig
vlotte.afwikkeling.bij.verkoop.opel.karl.
Goede Service Komt zijn afspraken na en denkt mee
Fijne mensen met veel kennis en kunde waar we alle vertrouwen in hebben. Ook fijn dat ze goeie tips geven. Ze doen alles om je weer snel op de weg te krijgen
Prima !
Goed advies voor winterbanden!
banden wissel en een lamp snel gedaan
M'n auto maakte een fluitend geluid. Ik kon gelijk komen en de v riem was slecht. Geen probleem gelijk besteld en vervangen. Echt super goed en vriendelijke service.
Ze ellen netjes van te voren op wat er kapot is en wat er wel en niet gerepareerd moet worden.
Prettig contact.
Fijne hulp die geboden wordt.
Goede service en klantvriendelijk.
Fijn in contact, vriendelijk en goed geholpen
Snel en vakkundig hersteld
op tijd geholpen en goed
Snelle service. Ochtend binnen rijden en in de middag klaar.
Reparatie aan de bumper van mijn auto. Uitstekend uitgevoerd en tegen zeer acceptabele kosten; viel alleszins mee.
Goed en behulpzaam
Vriendelijk persoonlijk en altijd bereid om wat extra's te doen als dat nodig is.
Vrindelijk en belofde nakomen
Er zijn meerdere redenen waarom ik bij Autobedrijf Spekkels kom. Ze repareren vakkundig en tegen schappelijke prijzen. Ze geven duidelijke uitleg over de verrichtte werkzaamheden, en wat mogelijk binnenkort moet gebeuren, en zijn zeer vriendelijk in de omgang.
Ik was verrast dat men iets had kleins had hersteld wat ik meer dan een maand geleden mondeling had aangegeven, terwijl men druk was met andere zaken. Men is er ook niet op uit om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar denkt met de klant mee.
makkelijk contact, en makkelijk om wensen kenbaar te maken. denken met je mee.