Laden reviews...
186 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel klanten benadrukken vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De beoordelingen tonen consistente tevredenheid met afspraken, prijsdoorzichtigheid en tijdige reparaties. Het team wordt geprezen om professionaliteit, betrouwbaarheid en nazorg. Al met al tonen klanten vertrouwen in Hofsink & Nijland.
Ik ben al zo'n 20 jaar klant bij Hofsink en Nijland en ben supertevreden. Heel bijzonder dat beide eigenaren zelf volop meewerken. Ik kan er altijd terecht en hun nuchtere aanpak vind ik erg fijn. Geen poespas, gewoon een erg goede garage!
27 May 2026
Henri de Ruiter
Hardenberg
De eerste kennismaking was jaren geleden rondom de aankoop van een Audi TT. Daarna ook de andere auto's hier in onderhoud. Fijne garage, no nonsense, vriendelijk, vertrouwd en een prima service. En uitstekende koffie :-).
27 May 2026
Dick
Hattem
Supersnel geholpen, Personeel heel Prettig in de omgang. Absoluut een aanrader!
24 May 2026
Janny
LUTTEN
Goed ontvangen door Bert en Marcel. Druk druk druk, maar wel oog voor de klant
23 May 2026
Herman
Bergentheim
Hofsing & Nijland: zeer gastvrij en klantgericht. Bij de receptie word je hartelijk welkom geheten. Deskundig. Goede communicatie, zowel bij afspraak alsook tijdens werkzaamheden. Ook voor even een 'kleinigheidje' zoals bandenspanning controleren, trekhaak goed maken e.d. ... zonder afspraak maakt Bert of wie dan ook er tijd voor en lossen het op. Niets dan lof!
21 May 2026
Frans
Hardenberg
Auto gekocht, zijn eerlijke mensen. Ze nemen de tijd voor je.
20 May 2026
Rico
Barneveld
Apk + beurt. Altijd netjes even een belletje als er iets moet gebeuren en of ik het daar mee eens ben.
20 May 2026
Bea
Hardenberg
Ben er afgelopen vrijdag geweest voor een bezichtiging auto. Zeer vriendelijk personeel en keurig geholpen. Binnen no time ook weggereden met de auto die ik op het oog had. Aanrader dus en 100% tevreden
19 May 2026
Harold
Deventer
wanneer ik er kom, neemt men tijd voor mijn vragen en wordt ik naar volle tevredenheid geholpen.
19 May 2026
Wim
Hardenberg
Goede aankopen en deskundig onderhoud en prettig contact
Jan
Slagharen
Ik heb nooit geen nare ervaringen gehad met Hofsink en nijland
Arjan
Hardenberg
Enorm snel en goed geholpen!!
Marion
Hardenberg
Ben altijd goed geholpen, goed bedrijf, koffie staat altijd klaar
12 May 2026
Bram
Hardenberg
Al jaren klant.Zeer tevreden.Altijd goed geholpen door vriendelijk personeel.Ga zo door.
12 May 2026
Berend
Hardenberg
Onze caravan voor een onderhoudsbeurt naar Hofsink Nijland gebracht. Ze bellen netjes wat er aan mankeert. Goede service!
10 May 2026
Arjan
Vriezenveen
Wij kwamen kijken voor een nieuwe auto. We zijn door Bert zeer vriendelijk geholpen en hebben de auto gekocht.
5 May 2026
Robert
Coevorden
Super Service!
2 May 2026
Lars Albers
Lemelerveld
Vlot,vriendelijke mensen ,snelle service, al jaren vaste klant en alleen maar positief!
29 April 2026
Kloosterhaar
26 April 2026
Frank
Kerkenveld
Klant vriendelijk en goeie service
25 April 2026
Greet Lijnema-Hoogma
Emmeloord
Zoals we al lang ervaring hebben met Autobedrijf Hofsink & Nijland is ook deze onderhoudsbeurt en APK netjes uitgevoerd. Gemakkelijk een afspraak gemaakt via de website, met een bevestiging. Een dag voor de afspraak een berichtje met een herinnering en omdat er wat extra zaken moesten gebeuren naast het reguliere onderhoud en de APK een telefoontje met de prijsopgave. Toen de auto klaar stond weer een berichtje. Kortom niet anders dan we gewoon waren. Altijd op en top geregeld.
24 April 2026
Jan
Radewijk
Goeie afspraken , juiste communicatie Schoon en net bedrijf.
21 April 2026
Frans
Gramsbergen
Proactieve houding, denken mee en zijn oplossingsgericht. Communicatie verloopt altijd goed. Blije klant.
18 April 2026
Focco
Hardenberg
De kwaliteit, bejegening, service, nakoming van afspraken en klantgerichtheid is prima!
16 April 2026
Dick
Hardenberg
Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Auto Expert organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen.
Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft.
Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.
Kruiwiel 10
7773NL Hardenberg