Laden reviews...
187 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel klanten benadrukken vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De beoordelingen tonen consistente tevredenheid met afspraken, prijsdoorzichtigheid en tijdige reparaties. Het team wordt geprezen om professionaliteit, betrouwbaarheid en nazorg. Al met al tonen klanten vertrouwen in Hofsink & Nijland.
Duidelijk in de afspraken, snelle service. Klantvriendelijk.
25 June 2026
Karin Vonk
Dedemsvaart
Altijd vriendelijk, meedenkend.
Luuk
HARDENBERG
Bij aanschaf andere auto of reparaties altijd heel tevreden
Ilona Blonk
Hardenberg
Duidelijk en correct. Prima communicatie. Vriendelijk en volledig.
Freek
Sint-Oedenrode
Bert heeft op aanvraag een auto gezocht, gevonden en gekocht. Keurige aflevering van de auto. Erg blij met de professionele aanpak van dit bedrijf.
23 June 2026
Freddie
Hardenberg
Zeer vriendelijke verkoper Bert, die duidelijk was, deskundig. Fijn om ook eens een goede autoverkoper mee te maken die met de klant meedenkt en weet waar hij het over heeft. Was zeer fijn zaken doen, mocht er in de toekomst een nieuwe auto moeten komen gaan we zeker eerst hier kijken.
23 June 2026
Michel
Nieuw Schoonebeek
De airco moest even worden bijgevuld. Gebeld, gelijk een afspraak. Heel fijn dat het gelijk even kon tussendoor.
22 June 2026
Evelien
Anerveen
Je zal maar op vakantie ver van huis zijn (in Rheeze) en een kapotte accu hebben, wanneer na opladen op de camping ook nog eens je remsysteem blijkt te blokkeren. Twee mensen van uw garage (een krasse oude en innemende oude en dienstvaardige man van 80 en de monteur Peter) hebben mij tegen sluitingstijd nog heel goed willen en kunnen helpen. Wat een service en kwaliteit; petje af! Een attente secretaresse zorgde voor een perfecte communicatie! En uitstekend doorverwezen door Hans van mijn garage uit Noordeloos, autobedrijf Bikker. Een gouden greep!
20 June 2026
Hendrik
Noordeloos
Heb nog nooit zo snel een auto gekocht,
17 June 2026
Roel
Bergentheim
Goede service en deskundigheid.
14 June 2026
Bennie
Slagharen
Werd heel snel geholpen met een kapot wiellager,ondanks de volle planning snel gerepareerd! Nogmaals,top service!
13 June 2026
Jonnie
H'berg
Caravan voor een onderhoudsbeurt gebracht. Er wordt goed gecommuniceerd wat ze gaan doen. Daarna het rapport en certificaat in de mail. Top
Rick Hendriksen
Vroomshoop
Duidelijke afspraken en goede service.
Riet Benjamins
Kloosterhaar
Klant vriendelijk en prima service. Je moet er wel dik voor betalen op materialen 50% winst.
Henny
Slagharen
Meteen geholpen. Met 20 minuten was ik weer onderweg.
9 June 2026
Bas
Hardenberg
Ik heb een spontane proefrit kunnen maken. Zonder afspraak. Dat was erg geslaagd. Heel gezellig ook! Ik heb gekozen voor die auto. En binnen een zeer korte termijn heb ik hem op kunnen halen. Super blij mee! Marcel, bedankt!
8 June 2026
Lies
Hasselt
Duidelijk en klantgericht
6 June 2026
Rob
Schuinesloot
Zo thuis komen is het daar altijd Super behulpzaam snel correct leveren altijd top werk.
6 June 2026
Jos vd Heyden
Dedemsvaart
Houden zich aan de afspraken en zijn coulant. Altijd goed overleg voordat reparatie wordt uitgevoerd.
Egbert
Hardenberg
Gewoon top bedrijf eerlijk en betrouwbaar en staan altijd voor je klaar en ook belangrijk gewone prijzen.
Rudie Overweg
Gramsbergen
Vriendelijke personeel, fijne communicatie en zeer snelle service. Heel blij mee!
Marina
Sappemeer
Alles klopt gewoon. Men is open en eerlijk en heel erg klantgericht. Ze vertellen gewoon hoe het zit en draaien er niet omheen. Heel blij met de auto die ik bij jullie heb gekocht.
3 June 2026
Daniel
Zwolle
Zeer betrouwbaar en prettige ervaring gehad met mijn aanschaf van mijn occasion.
2 June 2026
Martijn
Drachten
Goede communicatie. Leuk dat je foto's krijgt van het klaarmaken auto. Ik had cijfer 10 gegeven als de auto iets beter van binnen was schoongemaakt en de batterij van de 2de sleutel was leeg (zelf vervangen)
31 May 2026
John Westera
Zwolle
Prima garage word altijd goed geholpen en vriendelijk en behulpzaam personeel
29 May 2026
Theo
Slagharen
Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Auto Expert organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen.
Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft.
Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.
Kruiwiel 10
7773NL Hardenberg