Laden reviews...
190 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel klanten benadrukken vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De beoordelingen tonen consistente tevredenheid met afspraken, prijsdoorzichtigheid en tijdige reparaties. Het team wordt geprezen om professionaliteit, betrouwbaarheid en nazorg. Al met al tonen klanten vertrouwen in Hofsink & Nijland.
Van tevoren wordt alles besproken, wat en de kosten.
24 July 2026
Marc
Kloosterhaar
Meneer had alle tijd om mij uit te leggen hoe alles werkte in de auto. Mevrouw van kantoor was ook zeer behulpzaam. Goede service.
23 July 2026
Jenny Groen
Beveelt niet aan
22 July 2026
Henk
HARDENBERG
Ik ben al jaren klant en ben iedere keer weer erg tevreden.
18 July 2026
Hendri
Dedemsvaart
Super bedrijf vriendelijk uitstekende service hebben verstand van zaken
14 July 2026
Bert
Almelo
Uitstekend service.
14 July 2026
William
Hardenberg
Bellen altijd netjes over de reparaties en kosten
9 July 2026
Remco
daarlerveen
Snelle service .
8 July 2026
Bert
HARDENBERG
Zeer tevreden hoe de omgang is gegaan. Goed duidelijk dat is erg belangrijk.
7 July 2026
Peter
Dedemsvaart
Als je komt zul je her goed hebben geldt zowel voor jou als voor je auto,camper of caravan. Een topbedrijf.
5 July 2026
Kees
Hoogenweg
Een prima garage, met goede service!
1 July 2026
Harrie
Hardenberg
Nam alle tijd voor ons, dacht mee.
Gerrit
Hardenberg
Mijn remklauw was defect. Direct Hofsink en Nijland gebeld. Kon de auto gelijk brengen en de volgende dag was hij weer tip top gerepareerd. Hulde aan de medewerkers dat zij, in die bloed hitte van afgelopen vrijdag, de klus klaarden.
Gerrit
Hardenberg
Heb een onderhoudscontract en ben daar zeer tevreden over.
Ruurd
Dedemsvaart
Duidelijk in de afspraken, snelle service. Klantvriendelijk.
25 June 2026
Karin Vonk
Altijd vriendelijk, meedenkend.
Luuk
HARDENBERG
Bij aanschaf andere auto of reparaties altijd heel tevreden
Ilona Blonk
Hardenberg
Duidelijk en correct. Prima communicatie. Vriendelijk en volledig.
Freek
Sint-Oedenrode
Bert heeft op aanvraag een auto gezocht, gevonden en gekocht. Keurige aflevering van de auto. Erg blij met de professionele aanpak van dit bedrijf.
23 June 2026
Freddie
Hardenberg
Zeer vriendelijke verkoper Bert, die duidelijk was, deskundig. Fijn om ook eens een goede autoverkoper mee te maken die met de klant meedenkt en weet waar hij het over heeft. Was zeer fijn zaken doen, mocht er in de toekomst een nieuwe auto moeten komen gaan we zeker eerst hier kijken.
23 June 2026
Michel
Nieuw Schoonebeek
De airco moest even worden bijgevuld. Gebeld, gelijk een afspraak. Heel fijn dat het gelijk even kon tussendoor.
22 June 2026
Evelien
Anerveen
Je zal maar op vakantie ver van huis zijn (in Rheeze) en een kapotte accu hebben, wanneer na opladen op de camping ook nog eens je remsysteem blijkt te blokkeren. Twee mensen van uw garage (een krasse oude en innemende oude en dienstvaardige man van 80 en de monteur Peter) hebben mij tegen sluitingstijd nog heel goed willen en kunnen helpen. Wat een service en kwaliteit; petje af! Een attente secretaresse zorgde voor een perfecte communicatie! En uitstekend doorverwezen door Hans van mijn garage uit Noordeloos, autobedrijf Bikker. Een gouden greep!
20 June 2026
Hendrik
Noordeloos
Heb nog nooit zo snel een auto gekocht,
17 June 2026
Roel
Bergentheim
Goede service en deskundigheid.
14 June 2026
Bennie
Slagharen
Werd heel snel geholpen met een kapot wiellager,ondanks de volle planning snel gerepareerd! Nogmaals,top service!
13 June 2026
Jonnie
H'berg
Wij zijn een universeel garagebedrijf aangesloten bij de Auto Expert organisatie. Gevestigd op bedrijventerrein Haardijk kunt u onze multifunctionele garage vinden. Onze garage is voorzien van de nieuwste uitleesapparatuur voor alle merken. Wij voeren al het onderhoud uit aan uw personen- en bedrijfswagen. Ook voeren wij volgens de BOVAG-richtlijnen onderhoud uit aan uw caravan en aanhangwagen.
Tijdens het verblijf van uw auto in onze garage zorgen wij voor vervangend vervoer, leenfiets, haal en breng service. Zodat u mobiel blijft.
Bent u op zoek naar een andere auto kijk dan voor onze voorraad op www.hofsink-nijland.nl ook voeren wij zoekopdrachten voor u uit. Kortom tot ziens op Kruiwiel 10.
Kruiwiel 10
7773NL Hardenberg