Mooie verkooppraatjes
Kort geleden een Colt gekocht die hier jaren in onderhoud is geweest, dus ook top onderhouden zou zijn volgens de uitdraai die we mee kregen. In ieder geval nu een kleine beurt gehad en nieuwe APK.
Gevraagd of de airco goed was, ja steenkoud en altijd z'n beurten gehad. Dit was een goede eerlijke oudere Colt.
Gevraagd naar distributieriem, moest wel vervangen worden, maar zouden we zelf regelen met onze garage.
De deal gesloten en op pad. Bij de eerste wasbeurt stroomde het water via het open dak naar binnen, terwijl het gesloten was en ook de airco werd na een paar dagen rijden niet meer koud.
Gebeld, ja kan gebeuren, toen je hem kocht was de airco koud. Check even de afwateringskanalen van het open dak....
Afspraak bij eigen garage gemaakt en distributieset laten vervangen voor ruim *** euro.
Onze garagist vond het niet netjes dat een auto van *** euro met zo'n slechte condensor was aangeleverd, bovendien is er iets niet in orde met de koppeling, lager drukgroep, en heeft de auto geen kleine beurt gehad. Het oliefilter bevat veel roestplekken.
Kosten nog eens ruim *** euro.
Dit heeft onze garagist voorgelegd, maar de verkoper reageerde verbaal agressief en zei dat wij wisten dat er werk aan de Colt zat...niet dus. Alleen de distributieset moest vervangen worden, geen drukgroep/koppeling en ook geen condensor tbv de airco.
Al met al eens maar nooit weer en inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld.