Al jaren vaste klant. Altijd goede ervaringen gehad.
Altijd vriendelijk , behulpzaam en kostenbewust.
Snel, vriendelijk en oplossingsgericht
klein defect, maar super snel verholpen
Er moest veel gedaan worden en de adviezen over de uit te voeren reparaties waren eerlijk en goed onderbouwd.
Goed en snel geholpen!
Al jaren klant en elke keer weer tevreden!
Gewoon een geweldig en vakkundig bedrijf
Heel goed en snel geholpen, vriendelijk, goed meedenken, hulpvaardig en dat allemaal voor een goeie prijs!
Volgens afspraak is de auto gekeurd en na overleg zijn de mankementen deskundig verholpen.
Had mijn apk en mijn kleppedekselpakking was lek. Hele goede service daar. Super Vriendelijke mensen. En natuurlijk me auto rijd weer als een zonnetje
Subaru Forester 2002 APK
Soepel afspraken maken, korte wachttijden, ontspannen sfeer
zeer vertrouwd en betrouwbaar
Koplampen vervangen binnen 20 minuten zonder eerst een afspraak te maken.
Duidelijke informatie en technisch bekwaam
top
Toen probleem aan de koppeling niet snel via fabrikant kon worden opgelost zocbt de garage een creatieve oplossing via gebruikte onderdelen. Snel en goed geholpen.
Mijn auto gaf geen kik meer, slechts 1 beeldje op het scherm. Kees kwam even met de starthulp en toen de auto weer liep, nam hij hem mee en bracht hem in de middag weer terug. Geen omkijken naar gehad, afgezien van 1 telefoontje.
Ik kon snel terecht, vriendelijk personeel, goede informatie en advies gekregen. Qua prijs een stuk aangenamer dan de dealer.
Ik ben al 10 jaar een tevreden klant, dat zegt genoeg!
Ik laat mijn auto hier al jaren keuren en onderhouden. Krijg altijd uitgebreide informatie en een tip-top voertuig mee terug. Weet ook altijd waar ik aan toe ben. Als er wat met je auto is, moet je hier zijn: ze maken het in orde. Over prijs/kwaliteit kan ik niet oordelen omdat ik daar de kennis niet toe heb. Auto's repareren is niet goedkoop.
Zoals altijd goede service, oprechte vriendelijkheid en goed uitgevoerd werk! Een aanrader!