Ik had voor de derde keer binnen een jaar een kapotte koplamp en voor de tweede keer binnen een half jaar aan dezelfde kant. Oorzaak onbekend maar niet normaal. Ik hoefde dit keer om genoemde reden(en) niet te betalen hetgeen mijn humeur goed deed.
Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat u meerdere keren met een kapotte koplamp te maken heeft gehad, dat is inderdaad niet zoals het hoort. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We zijn blij dat we u dit keer kosteloos konden helpen en dat dit bijdroeg aan een betere ervaring. Mocht het probleem zich opnieuw voordoen, dan denken we uiteraard graag met u mee om een blijvende oplossing te vinden.
Alles goed geregeld
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat u tevreden bent over onze service. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Snelle en en goede service en advies
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, het advies en de klantvriendelijkheid. We doen ons best om iedere klant snel en goed te helpen, dus uw waardering betekent veel voor ons. Graag tot een volgende keer!
Mocht lekker rustig wachten weer met krantje en koffie. Wordt altijd meegedacht. Je bent toch familie als je langer bij ze zit. En dat ervaar ik ook zo. Lekker vertrouwd.
Wat een mooie woorden, hartelijk dank! 😊 Het doet ons echt goed om te horen dat u zich bij ons zo vertrouwd en welkom voelt. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt, of u nu voor een snelle check komt of even rustig wacht met een krantje en een kop koffie. Fijn om te horen dat u dat zo waardeert! We zien u graag weer, altijd welkom bij de “familie”!
Door dikke pech mijn band kapot gereden, 1 belletje en garage Polderman hielp mij supersnel uit de nood.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Vervelend om te horen dat u pech had, maar we zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent over onze service. We staan altijd klaar om onze klanten zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
Als extra service hadden ze nieuwe banden om de tweedehands Aygo gedaan bij aflevering, zonder extra kosten, top!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat we u extra hebben kunnen helpen met de nieuwe banden. We vinden het belangrijk om net dat beetje extra te bieden en zijn blij dat dit gewaardeerd wordt. We wensen u veel plezier met uw Aygo en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Goed contact over te verrichten werkzaamheden.
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat het contact over de te verrichten werkzaamheden naar wens was. We streven er altijd naar om duidelijke en open communicatie te bieden. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Fijn personeel,behulpzaam en snelle service.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u al jaren tevreden bent met onze service. Vriendelijkheid, behulpzaamheid en snelle service zijn voor ons essentieel, en we waarderen het dat u dit opmerkt. We kijken ernaar uit om u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Pech op de dag vertrek vakantie. Super snel geholpen. Vriendelijke mensen. Bekwame mensen. Toppers!
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Wat fijn om te horen dat we u snel en goed hebben kunnen helpen, zeker op zo'n stressvol moment vlak voor uw vakantie. Vriendelijkheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel, en we zijn blij dat dit gewaardeerd werd. We wensen u een fijne vakantie en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
De verkoper nam alle tijd mij tot een goede Keuze te laten besluiten. De financiële afronding en verzekering werden met goed gevolg afgesloten.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u zich vanaf het begin welkom en op uw gemak voelde. Het is voor ons belangrijk om de tijd te nemen om u goed te informeren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!
Ik kom er al jaren. Altijd vriendelijk en goede service. Wordt ook netjes gebelt als er onvoorziene zaken zijn
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u al jaren tevreden bent met onze service. Vriendelijkheid en goede communicatie zijn voor ons erg belangrijk, en we zijn blij dat dit gewaardeerd wordt. We hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn!
Heb een eigen monteur die aan huis komt
Leuk om te horen! Dank voor de review!
Onder garantie uitgevoerde reparatie van een olielekkage. (Na een reparatie, een halfjaar geleden o.i.d.,was het kort geleden opnieuw een beetje gaan lekken) . Nieuw onderdeel gemonteerd zonder kosten.
Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat we u snel en kosteloos hebben kunnen helpen met de olielekkage onder garantie. Het is voor ons belangrijk om altijd een goede service te bieden, ook na een eerdere reparatie. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Super vriendelijke mensen. Onwijs goed geholpen. Wordt echt met je meegedacht. In 1 woord TOP
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. We doen altijd ons best om met u mee te denken en u zo goed mogelijk te helpen. Uw complimenten over de vriendelijkheid van onze medewerkers stellen we zeer op prijs. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Vriendelijke medewerkers. Veel kennis in huis. Prijs kwaliteit verhouding. Bijna geen wachtijd, wel weer bij de wasstraat. en er altijd koffie.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u onze medewerkers als vriendelijk en deskundig heeft ervaren. We streven altijd naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle service, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Wat betreft de wasstraat, we doen ons best om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, maar soms kan het toch even duren. En natuurlijk, de koffie staat altijd voor u klaar! :) We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Personeel zeer vriendelijk en tegemoetkomend, prijs heel redelijk.
Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u onze vriendelijkheid, service én de extra aandacht voor uw auto waardeert. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen, en het is mooi dat dat opvalt. Graag tot een volgende keer!
Goede ervaringen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u goede ervaringen met ons heeft en onze klantvriendelijkheid waardeert. We staan graag weer voor u klaar!
Binnen 1 dag het probleem aan de auto verholpen, grote klasse, ze hebben even tijd vrijgemaakt om het probleem te verhelpen.
Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat we het probleem snel voor u hebben kunnen oplossen. We doen ons best om flexibel te zijn en onze klanten zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Fijn dat u dat heeft gewaardeerd!
Heel fijn geholpen ‘goede uitleg en een aardige jongen.die mijn de outo heeft verkocht.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u prettig geholpen bent en tevreden bent over de uitleg en het contact. We wensen u veel rijplezier met uw auto en staan altijd voor u klaar als u vragen heeft of ergens mee geholpen wilt worden!
Bij binnenkomst word je altijd vriendelijk begroet en te woord gestaan en het maakt niet uit waar je voor komt, ze maken tijd vrij om je te helpen. Kortom, garage Polderman kan ik dan ook van harte aanbevelen. Het is niet voor niets dat ik dan ook vele jaren een tevreden klant ben.
Hartelijk dank voor uw trouwe bezoek en deze prachtige woorden! We waarderen het enorm dat u al vele jaren klant bij ons bent. Het is fijn om te horen dat u onze service, betrouwbaarheid en vriendelijkheid zo waardeert. We blijven ons inzetten om die kwaliteit te blijven leveren. Tot ziens!
We werden meteen geholpen, prima uitleg, na een uurtje gebeld, dat de band verwisseld was.
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u snel en goed geholpen bent en dat alles naar tevredenheid is verlopen. We staan altijd klaar om u weer van dienst te zijn!
Snelle eerlijke service. Duidelijk inzicht in kosten ( vooraf doorgegeven).
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u de snelle en eerlijke service waardeerde en dat het inzicht in de kosten duidelijk was. We streven er altijd naar om alles transparant en efficiënt te laten verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Soepel met afspraken, goede service en kosten in de hand houdend en niet te vergeten : een goede garage dichtbij is beter dan een verre garage met veel beloftes.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles weer naar wens is verlopen en dat u de service zoals u gewend bent hebt ervaren. We doen ons best om afspraken soepel te laten verlopen, de kosten in de hand te houden en altijd dichtbij te zijn wanneer u ons nodig heeft. We waarderen uw loyaliteit en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Zeer tevreden ben ik met garage Polderman. Speciaal wil ik de monteur bedanken die mijn buitenspiegel zo perfect gerepareerd heeft! Alle lof voor hem! Nog hartelijk dank!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service. We zullen de monteur zeker in het zonnetje zetten voor zijn uitstekende werk aan uw buitenspiegel. Uw waardering betekent veel voor ons. Nogmaals bedankt en we hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!
Kwam voor een grote onderhoudsbeurt. Vlgs afspraak thuis gebracht en aan het eind van de dag weer opgehaald. Auto tevens gewassen en van binnen weer gestofzuigd. Goede service van Polderman
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u snel en adequaat geholpen bent en dat alles volgens afspraak is verlopen. We doen ons best om een uitstekende service te bieden, inclusief het wassen en stofzuigen van de auto. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!