Belt altijd wat er gedaan moet worden
Mijn ervaring met garage v.d. Laan is erg positief. ze denken mee, de communicatie is prima en ze leveren snel werk.
Mijn auto loopt weer als een zonnetje
Alles op tijd en netjes geregeld. No nonsens aanpak
Uiterst vriendelijk en professioneel
Prima!
Altijd goede service en vriendelijk geholpen!
Deskundig en eerlijk. Ik ben niet voor niets al jaren vaste klant en stuur ook vrienden en familie vol overtuiging door.
Alles okay.
Bandenwissel laten doen. Volgende dag gaf de auto een melding dat de bandenspanning niet oké was en gechecked moest worden. Aangezien het om alle 4 de banden ging toch maar even contact opgenomen. Waarschijnlijk is het systeem niet gereset en was het niet de bandenspanning.
Prima en snelle service.
Vakkundig mijn reparatie uitgevoerd
Prima garage goed verzorgd
Dik tevreden, netjes te woord gestaan, Goed geholpen. Zeker een volgende keer weer naar deze garage toe.
Fijne leen auto gekregen en snelle service. Auto rijd weer als een zonnetje
Afspraak prima kunnen maken, op de dag zelf alles netjes, geen poespas, zeer vakkundig, goede communicatie en ook bericht als auto weer klaar stond - aanrader!
Ben snel en vakkundig geholpen
Goed service.
Super snel geholpen met het gewenste resultaat
Hier wordt er met zorg en aandacht onderhoud en reparatie uitgevoerd. En men is eerlijk! Erg bedankt voor de plezierige service!
Gisteren is mijn auto langs geweest voor een check, die ik niet zomaar toevertrouw aan de dealer. Prima geholpen, inhoudelijk goed advies, waarmee ik vooruit kan.
Transportweg 18
2421LS Nieuwkoop