Service is altijd goed. De mensen zijn aardig en behulpzaam.
Ik ben altijd zeer tevreden
je kunt op je gemak rond neuzen en vragen stellen aan een deskundig persoon
Wachttijden mogen korter Waarschijnlijk door onderbezetting
Al jaar en dag mijn autotechnische geweten voor mijn auto's
Geweest voor grote beurt en APK. Was zoals altijd prima!
Bij onderhoud wordt er met uw meegedacht
Goeie service
Mijn auto was hier voor een grote beurt en een APK. De aanbevolen reparaties. werden van te voren besproken met het ongeveer bedrag wat ik kwijt zou zijn. Dit is een fijne manier van werken.
Prima apktje weer
Ik voelde echt serieus genomen en mijn problemen zijn opgelost
Online een afspraak in gepland Alles keurig geregeld. Alleen één klein puntje Stuur een herinnering per mail paar dagen van te voren Dat je het niet kunt vergeten Is zo aan te passen in het systeem ! Kortom ik kom terug !!
Duidelijke afspraken, vriendelijke medewerkers, veel kennis, makkelijk te bereiken.
Zorgvuldig, deskundig, goede advisering
Snel hulp als dat nodig is, goede voorlichting over wat nodig is voor de auto, goede wachtruimte met veel mooie auto's om te bekijken, goede koffie, vertrouwd personeel.
jarenlang goed onderhoud .
Is gewoon goed bedrijf
Ik ga al jaren naar de Vakgarage in Etten-Leur. Ze beoordelen goed wat de urgentie is van een probleem. kan het wachten, dan wordt er een afspraak gemaakt, kan het niet wachten omdat er grotere problemen kunnen ontstaan of de veiligheid is in geding, kan ik direct langskomen. Hier werken mensen met passie voor auto's!!! Klanten van de Vakgarage Etten-Leur zijn geen nummers!!!
Prettig personeel en goede service
Goed advies en tijdig bericht indien er extra kosten verwacht worden.
Goed en net bedrijf
Mon Plaisir 100